הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינוי תוכנית אימונים

sagi132

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
0
61
0
כרגע אני מתאמן AB אבל אני מעוניין להכניס יותר נפח
אז חשבתי אם כדאי לי לעשות כל שריר פעם אחת בשבוע אבל בנפח הרבה יותר גבוהה או לעשות ABC 5 פעמים בשבוע

• פותח/ת השרשור
תן קצת פרטים- גיל, משקל,גובה ומשקלי עבודה בתרגילי הבסיס.
בן 17.
175 משקל 86.
המשקלים לא בשמיים כי תאכלס העבודה האמיתית הייתה ב8 חודשים האחרונים שבאמת היה ידע והקדשתי תשומת לב לתזונה ובזמן הזה באמת היה הכי הרבה גדילה מכל הזמן שאני מתאמן.
סקוואט 120 ל 5
בנצ 85 ל 5
מילטרי פרס 60 קילו ל 5
דדליפט 130 ל 3
90 ל 7 -BOR

ציינתי בחמישיות כי אני לא עובד נטו בסגנון של פיתוח גוף אני משלב גם פיתוח גוף וגם פאוורליפטינג בדרך כלל בתרגילי בסיס אני עובד עד המשקל שיא בטווח חזרות של 6-8 ומשקלים הכי כבדים בין 2-5. ושאר התרגילים בטווחי חזרות יותר גבוהים 8-12.

בן 17.
175 משקל 86.
המשקלים לא בשמיים כי תאכלס העבודה האמיתית הייתה ב8 חודשים האחרונים שבאמת היה ידע והקדשתי תשומת לב לתזונה ובזמן הזה באמת היה הכי הרבה גדילה מכל הזמן שאני מתאמן.
סקוואט 120 ל 5
בנצ 85 ל 5
מילטרי פרס 60 קילו ל 5
דדליפט 130 ל 3
90 ל 7 -BOR

ציינתי בחמישיות כי אני לא עובד נטו בסגנון של פיתוח גוף אני משלב גם פיתוח גוף וגם פאוורליפטינג בדרך כלל בתרגילי בסיס אני עובד עד המשקל שיא בטווח חזרות של 6-8 ומשקלים הכי כבדים בין 2-5. ושאר התרגילים בטווחי חזרות יותר גבוהים 8-12.
קודם כל, יפה על המשקלים.
אני רוצה להמליץ לך משהו שישמע לך קצת מוזר, להוריד נפח. אני חושב שאם תוריד נפח באימונים ותעבוד בתכנית FBW או AB אחרת אתה תתקדם יותר. יהיה לך יותר קל להעלות משקלי עבודה וכתוצאה מזה אתה תעלה במסת השריר. זה בתנאי ואתה לא מתקדם בתכנית הנוכחית. אם אתה מתקדם בה- תישאר.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, יפה על המשקלים.
אני רוצה להמליץ לך משהו שישמע לך קצת מוזר, להוריד נפח. אני חושב שאם תוריד נפח באימונים ותעבוד בתכנית FBW או AB אחרת אתה תתקדם יותר. יהיה לך יותר קל להעלות משקלי עבודה וכתוצאה מזה אתה תעלה במסת השריר. זה בתנאי ואתה לא מתקדם בתכנית הנוכחית. אם אתה מתקדם בה- תישאר.
האמת שהחלטתי לא לשנות כלום להישאר עם אותה תוכנית הבעיה שלי שאני חושב יותר מידי ואני רוצה לנסות יותר מידי דברים.
אז החלטתי לא לנסות לסבך את עצמי כי אני עדיין מתקדם פשוט לשנות זמני מנוחה לשנות טווחי חזרות לשנות את הזמן השלילי של החזרה (למשל 4 שניות בחלק השלילי של החזרה ומתפרץ בעלייה...לדוגמא בסקוואט יורד במשך 4 שניות ובעליה מתפרץ כמה שיותר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית