עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא דיבר על הצורה הכללית של האוזניות יא בילדר בנצ'ר משקולן ליפטר טמבלאין לי ביטס
דווקא הסאונד לא טוב? שמעתי דברים טובים על אזניות מהסוג הזה.. ובמיוחד על חברות כמו ביטס, ד"ר דרה וכוליהסאונד לא הכי טוב אבל בסהכ הן אוזניות טובות לא נופלות בשום תרגיל רק בבנץ' אני מקטין את זה ושם יותר למעלה שלא יפול אחורה.
דווקא הסאונד לא טוב? שמעתי דברים טובים על אזניות מהסוג הזה.. ובמיוחד על חברות כמו ביטס, ד"ר דרה וכולי
שומעים דברים נכון.דווקא הסאונד לא טוב? שמעתי דברים טובים על אזניות מהסוג הזה.. ובמיוחד על חברות כמו ביטס, ד"ר דרה וכולי
אם אתה רוצה להשקיע באוזניות שאתה לא תתחרט אליהם תשקיע בsennheiser
הזמנתי sennheiser momentum on ear תודה לכולם !יש לי אוזניות רגיליות של BOSE והסאונד בהם פשוט ככ טוב.
ממליץ על אוזניות של BOSE.
בחירה מעולה 😃הזמנתי sennheiser momentum on ear תודה לכולם !
אז מי שסיפר לך את הסיפורים האלה כנראה מזריק אבקות חלבון ישירות לוריד.דווקא הסאונד לא טוב? שמעתי דברים טובים על אזניות מהסוג הזה.. ובמיוחד על חברות כמו ביטס, ד"ר דרה וכולי
אתה יכול לתת דוגמה של אזניות שכן אוטמות מהסביבה? ובכל מקרה, המוזיקה של החדר כושר לא מגיעה לחדר שלנו.הן לא אוטמות אותך מהסביבה ואם יש מוזיקה בחדר כושר אתה תשמע גם את זה וגם את שלך.
גם המזגן לא מגיע:cray:ובכל מקרה, המוזיקה של החדר כושר לא מגיעה לחדר שלנו.
תתחדש. קנית אוזניות מצויינות.הזמנתי sennheiser momentum on ear תודה לכולם !
תתחדש! רק חבל שזה מה שהזמנת בשביל אימונים, זה לא נוח ולא מיועד לזה בעליל. 🙁
הן לא אוטמות אותך מהסביבה ואם יש מוזיקה בחדר כושר אתה תשמע גם את זה וגם את שלך.
ובכל מקרה איך אפשר להתאמן עם אוזניות שמכסות את האוזניים, אתה תמות מחום. 🫤
לאימונים? אוזניות In Ear.אתה יכול לתת דוגמה של אזניות שכן אוטמות מהסביבה? ובכל מקרה, המוזיקה של החדר כושר לא מגיעה לחדר שלנו.
זה מה שהתכוונתי, שהן לא אוטמות לגמרי ואם יש מוזיקה חזקה במכון (כמו אצלי) אז אתה לא מנותק ב-100%.תתחדש. קנית אוזניות מצויינות.
אתה מתבלבל בין On Ear לבין Over Ear.
שניהן אוטמות. לא באותה רמה אבל אוטמות ועוד איך.
לי יש Over Ear והן מנתקות אותך מהסביבה לחלוטין (אפילו קרוב לרמה של HD25 שתקלטתי איתן בעברי הרחוק) אבל גם בדקתי את הOn Ear לפני שהזמנתי. ההבדל היה 30$ בזמן מבצע אז הלכתי על המלאות.
בכל מקרה אני גם לא מבין איך אפשר להתאמן עם אוזניות שלא נכנסות לאוזן.
אחרי שקראתי והשכלתי קצת, הייתי מעדיף אזניות over ear. אבל גם אלה מצויינות ויש להם גם יתרונות.בדיוק היום קיבלתי את הAudeze LCD2 שלי
^_^
בכל מקרה, המומנטום נהדרות. שמח לראות שבחרת כמו שצריך