הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ לדיאטה לחיטוב עם סייקל.

• פותח/ת השרשור 1983
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

1983

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
ראשית כל שלום לכולם וחג שמח...
ברצוני לקבל יעוץ לדיאטה להפחתה באחוזי שומן.
נתונים: גובה-185 משקל-97 %18אחוז בערך
ותק 7 שנים ויש ניסיון עם סטרוא' עד לפני כ שנתיים וחצי ..

נכון להיום בגגל אילוצים התפריט שלי פחות או יותר: 4-6 ארוחות ביום
לדוגמא: טונה+כף שמן זית + תפוא.. או חזה עוף צלוי במעט שמן עם אורז... או
גבינה 3% עם לחמניה רגילה... פחות או יותר חוזר על עצמו..
לפעמים מדלג על ארוחה לפעמים מחליף ארוחה בפיתה שוורמה...
יוצא לי בערך 160ג חל' 200ג פחמ 40ג שומן
שותה רק דאיט קולה... ופעם בשבוע שותה 2-3 בירות..
נכון להים אני לא מצליח להוריד במשקל כבר איזה שנה וחצי..
אימון אינטנסיבי ABCארובי 2-3 בשבוע 15-30 דקות..

אם למישהו מיתחשק שיגיב או יתן עצה טובה.. אני ישמח לקבל אותם..

• פותח/ת השרשור
אהה שכחתי... ואני רוצה לעשות גם סייקל 9 שבועות.. אבל אני רוצה קודם כל להוריד כצת שומן בלי חומרים ואז לצרף חומרים..

• פותח/ת השרשור
סבבה אחי..
אבל לפי החישוב שלי זה מה שאני עושה בכל מקרה..
השאלה היא :
האם מאכלי כמו אורז לבן, לחם לבן, ואלקוהול הם המיכשןל האמיתי בדרך למטרה?
או שזה גם מאפיינים גנטיים. כי לדעתי אני גנטית צובר מישקל די בקלות..

בתור אחד שיש לו היסטוריה עם חומרים וטוען שכבר המון זמן אתה לא מצליח לרדת במשקל היית ממליץ לך לבצע בדיקות דם שכוללות את פעילות של בלוטת התריס ולבצע את הבדיקות דם הבאות:

TSH
FT4
FT3

ולוודא שהבעיה לא מגיעה מהבלוטה.
בנוגע לסייקל ידוע שאין כזה סייקל חיטוב או סייקל מסה פשוט יש חומרים יבשים יותר כמו וינסטרול,מסטרון.

בנוגע לתזונה תאכל חלבון, אל תפחד הסינטזה של החלבון גוברת בזמן סייקל תגיע ל-3-3.5, ואל תגזים בפחמימה.

• פותח/ת השרשור
אני ינסה לעלות תמונה לפני שנה וחצי בערך אולי כצת יותר:

קבצים מצורפים

• 14880844_DA22C99454E2863CA971_files_album.jpg
    14880844_DA22C99454E2863CA971_files_album.jpg
    KB 35.2 · צפיות: 263
  • פותח/ת השרשור
ובכלל איזה פחמימות מומלץ לאכול.. ז"א איזה מאכלים יותר יעילים במצב של גירעון קלורי?

זה לא משנה, אין דבר כזה פחמימה "רעה" או פחמימה "טובה".
קלוריה היא קלוריה במיוחד בגירעון קלורי, במאזן חיובי הדברים מעט שונים (אפשר לשחק עם היחסים לטובת הגנטיקה).
בקשר לגירעון הקלורי, תקפיד על חלבון ושומן ופחמימה בהתאם למה שאתה מרגיש, אם אתה לא יכול להסתדר עם פחמימה ביומיום אז אל תאכל או שתאכל מעט, אם אתה חייב פחמימות אז תאכל באופן מתון (לא תצליח במילא להכניס הרבה בגירעון קלורי כל רוב הנפח הקלורי יקח החלבון והשומן).
בקצרה אין זה משנה אם תאכל 10 פרוסות לחם או פרוסת עוגה 1, הכל קשור לערכים הקלורים בסוף יום.

• פותח/ת השרשור
בטוח שי יתרון לפחמיומת כל שהן על אחרות...?
זה הגיוני ש : נניח אני צריך לאכול ביום 150ג פחמימות אז אם אני יוכל את זה בצורת אורז או בצורת דבש התוצאה תהיה אותו דבר?

בטוח שי יתרון לפחמיומת כל שהן על אחרות...?
זה הגיוני ש : נניח אני צריך לאכול ביום 150ג פחמימות אז אם אני יוכל את זה בצורת אורז או בצורת דבש התוצאה תהיה אותו דבר?

אין שום יתרון, אלא אם כן אתה חולה סכרת.
לאדם בריא אין הבדל/יתרון.

בעיקרון יהיה הבדל לא יודע כמה משמעותי בגלל שדבש בחציו פרוקטוז

• פותח/ת השרשור
רגע.. אני עדיין לא ממש מעכל את מה שאומרים פה..
נניח שאת ה150 ג פחמימות שלי ביום אני אוכל בצורת גלידה או עוגה או סתם ממתקים(דלי שומן עם ערך פחמימות גבוהה) או שאני אוכל פירכיות אורז - התוצאה זהה?
אז למה לסבול ולאכול פירכיות? חח..

רגע.. אני עדיין לא ממש מעכל את מה שאומרים פה..
נניח שאת ה150 ג פחמימות שלי ביום אני אוכל בצורת גלידה או עוגה או סתם ממתקים(דלי שומן עם ערך פחמימות גבוהה) או שאני אוכל פירכיות אורז - התוצאה זהה?
אז למה לסבול ולאכול פירכיות? חח..

מי אמר שצריך לסבול..?

כן אבל תחשב כמה גלידה תוכל לאכול באותו ערך קלורי של פירכיות ותגיע למספר שזה בערך 5 לקים על 50 פירכיות

כן אבל תחשב כמה גלידה תוכל לאכול באותו ערך קלורי של פירכיות ותגיע למספר שזה בערך 5 לקים על 50 פירכיות

ביום יום ברור שזה לא כדאי, אבל בתכלס בחיטוב בשלב מסויים אתה מאבד את המושג 'רעב' ובא לך משהו בשביל הנפש, אז עדיף לוותר על ה-50 פריכיות ולאכול 2-3 כפות גלידה.

אפשר לאכול את זה בהעמסות פעם ב 7-10 ימים (והרבה יותר מ 2-3 כפות, אני רואה בכך עדיפות)

אפשר לאכול את זה בהעמסות פעם ב 7-10 ימים (והרבה יותר מ 2-3 כפות, אני רואה בכך עדיפות)

לא דיברתי על העמסות. העמסות זה משהו אחר לגמרי.

למשל נשאר עוד יומיים להעמסה, והבנאדם מת למשהו מתוק אז לא עדיף שיאכל גלידה ואם אפשר שיכנס בתפריט אז סבבה כפליים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית