הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסטוסטורון ואנטי-קטבוליות

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
האם בגירעון קלורי אגריסיבי שיכלול שימוש בשורפי שומן חזקים - אפדרין/T3/DNP ובין היתר שימוש בטסטוסטרון ממקור חיצוני יכול להקטין משמעותית את יחס פירוק/סינטזת החלבון ולמנוע פירוק שריר? צריכת החלבון תעמוד בין 2.5-3 ג'/ק"ג.

שאלה נוספת, אדם שנמצא על 500mg טסטוסטרון Forever. איזה בדיקות דם מומלץ לבצע מפעם לפעם? וכל כמה זמן צריך לתרום דם?

[

שאלה נוספת, אדם שנמצא על 500mg טסטוסטרון Forever. איזה בדיקות דם מומלץ לבצע מפעם לפעם? וכל כמה זמן צריך לתרום דם?[/QUOTE]

אפשר לשאול למה אתה על טסטוסטרון 500 MG באופן קבוע ?

• פותח/ת השרשור
אפשר לשאול למה אתה על טסטוסטרון 500 MG באופן קבוע ?
כדי להיות במצב הרבה יותר טוב מאדם רגיל על TRT, אך עדיין לא מעוניין להכניס סטרואידים אנבוליים שגורמים להרגשת תופעות לוואי.
אולי בעתיד יעשה בלאסט, אך מניסיון עם סטרואידים אוראליים ועם 19-nor שפגעו בי בריאותית וגרמו לי להרגיש רע אני מעדיף לדחות את זה.
הבריאות בסה"כ חשובה לי.

השאלה עם 500 מ"ג באופן קבוע לא יפגע לך בבריאות, בדקת את זה?

אתה גם צורך פרגניל באופן קבוע?

אך עדיין לא מעוניין להכניס סטרואידים אנבוליים שגורמים להרגשת תופעות לוואי.
או שלא הבנתי אותך או שתסביר ...
האם אתה שואל היפותטית ? או שאתה נמצא על מינון של 500 מ"ג טסט כל הזמן:s47:
ואם התשובה שלך היא שאכן אתה נמצא על מינון זה : איך בדיוק החלטת שזה "בסדר"
נראה לי מינון גבוה לזמן ארוך ....

• פותח/ת השרשור
או שלא הבנתי אותך או שתסביר ...
האם אתה שואל היפותטית ? או שאתה נמצא על מינון של 500 מ"ג טסט כל הזמן:s47:
ואם התשובה שלך היא שאכן אתה נמצא על מינון זה : איך בדיוק החלטת שזה "בסדר"
נראה לי מינון גבוה לזמן ארוך ....
מבחינת תופעות לוואי הטסטוסטרון הוא סטרואיד מתון יחסית, בד"כ סיכון בעיקר היפוגונדיזם מה שלא רלוונטי לאדם על TRT.
הפגיעה במערכת הקרדיווסקולרית היא קטנה גם כן, עד 20% ירידה ברמות הHDL וללא השפעה על כמות הLDL, ממש לא קיצוני.

לעומת זאת, היתרונות של הטסטוסטרון הם ברורים. סקס דרייב, מרץ, עלייה במסת שריר, שיפור היכולות האירוביים. לא רואה סיבה למה צריך להיות בנורמות של הTRT למשהו שהוא די בטוח. מה גם שאני אדם בריא יחסית.

לא משפר יכולות אירוביות, אלא מזיק לנשימה.
בתור אסמטי ברגע שעליתי מעל 250מג טסט לשבוע השימוש במשאפים עלה גם כן.

2אמפולות בשבוע זה הרבה מעבר לttr .מדובר על מינון סייקל ולכן קימים סיכונים בטווח הארוך . המערכת הקרדיו וסקולרית , הערמונית הכבד וכליות .

@Tom אשמח אם תוכל לתרום לנושא ולענות על השאלות. קצת חסר בפורום הזה מידע בכל מה שקשור לסטרואידים וחיטוב.
לשאלתך הראשונה, בהחלט כן. טסטוסטרון במינון שציינת יצמצם מאוד פירוק שריר במצב המתואר, כמובן שעדיין יתרחש פירוק בסצנות מסויימות.
הייתי ממליץ לך לקחת ספירת דם מלאה (בדגש על תפקודי כליות) בתדירות רבעונית לכל הפחות.

• פותח/ת השרשור
לשאלתך הראשונה, בהחלט כן. טסטוסטרון במינון שציינת יצמצם מאוד פירוק שריר במצב המתואר, כמובן שעדיין יתרחש פירוק בסצנות מסויימות.
הייתי ממליץ לך לקחת ספירת דם מלאה (בדגש על תפקודי כליות) בתדירות רבעונית לכל הפחות.
רשמתי לעצמי.
האם במצב הנ"ל שבו ישנה חריגה במספר כדוריות הדם האדומות, זהו סימן שצריך ללכת לתרום דם בקרוב?

2ylqvsp.jpg

חשוב לעקוב באופן קבוע גם אחרי ערכי ההמוגלובין וההמטוקריט (כרגע הם גבוהים אצלך כצפוי אבל עדיין בנורמה),
כמעט בטוח שבמינון כזה תצטרך לשלב באופן קבוע תרומת דם, תנסה לשאוף לתדירות המקסימלית האפשרית במד"א - כל שלושה חודשים.

במידה וההמוגלובין שלך יעבור את ה-18, מד"א לא יאפשרו לך לתרום דם ותוכל להורידו רק ע"י הקזת דם מרופא (או הקטנת המינון).

למידע נוסף קרא על פוליציטמיה וסיכוניה, זאת נקודה חשובה לקחת בחשבון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית