הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים יום לאחר זריקה

• פותח/ת השרשור Amit
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Amit

משתמש מתחיל
135
1
נק' מוניטין:
267
135
1
חברים מישהוא יודע אם בזריקה של טסט פרופיונט אמורים להיות כאבים שמתחילים יום לאחר הזריקה ??
חברה eagle pharma ( שזה כניראה לא פארמה בכלל )
הרקטוס פמוריס כואב עד הברך ממש .הזריקה עצמה לא כואבה בכלל ,רק יום אחרי הופיאו כאבים.

חברים מישהוא יודע אם בזריקה של טסט פרופיונט אמורים להיות כאבים שמתחילים יום לאחר הזריקה ??
הרקטוס פמוריס כואב עד הברך ממש .הזריקה עצמה לא כואבה בכלל ,רק יום אחרי הופיאו כאבים.

תקין לחלוטין ,
לאט לאט זה יהיה פחות כואב - בהתחלה זה תמיד ככה .

עם זה כואב זה עובד 😃
מה הקשר אם זה כואב זה עובד , איזה שטויות הכניסו לך לראש , תקשיב טוב גבר . אני משתמש בפרופ החומר לא כואב בכלל ואני מרגיש אותו בן זונה , אז מה אתה אומר על זה ???
הזרקת לישבן או לכתף ? אם כן היו לך שם כאבים ?

• אהבתי
Reactions: Tom
  • פותח/ת השרשור
הזרקתי לרגל אמצע ירך חיצוני לפי כל הסירטונים שראיתי.... שאבתי אין דם החדרתי תחומר לא מהר ולא לאט שלפתי שמתי פד סטרילי לחצתי ועיסיתי לא כאב בכלל התהליך וגם לא כאב אחרכך רק בבוקר שקמתי כאב !
אה ותעיתי בשריר שצינתי הזרקתי ל וואסטוס לטרליס לא לרקטוס פמוריס

רגע, צריך להבין: כאב לאחר הזרקה של חומר על בסיס שמן (לא רק סטרואיד) בצורת IM (תוך שרירי) עלול לנבוע מכמה סיבות:
1. טכניקת הזרקה לקויה - החדרת המחט באופן לא אחיד, לא בזווית של 90 מעלות כנגד אתר ההזרקה, הוזזת המחט בעת ההזרקה וכדומה.
2. פגיעה באיזור מעוצבב - ישנם שרירים בגוף המעוצבבים יותר (למשל כתפיים). הזרקה באתרים מעוצבבים תגרור אחריה, ככל הנראה, תגובה בדמות כאב.
3. רגישות לשמן - יש כאלו הרגישים, למשל, לשמן אוליאט. ישנם סטרואידים ע"ב השמן הזה.
4. החומר המוזרק וכמות הממיסים וקריסטלים שבו - ככל שבחומר יהיו יותר מהאחרונים, כך אתר ההזרקה עשוי להישאר כואב לאחר הזריקה.

עם זאת, חשוב לעקוב אחרי אתר ההזרקה ולראות כי הוא לא מתנפח ומתחמם (עשוי להתפתח לאבצס).
אם הוא נותר רגיש למגע/כואב באיזור/מעט כחול (שטף דם - פגיעה בכלי דם), זה בגדר הנורמה ועשוי לחלוף בתוך כמה ימים.

• פותח/ת השרשור
יש מצב שפגעתי בעצב למרות שבזמן הזריקה לא הרגשתי כאבים! רק בבוקר שאחרי! אני מקפיד אל 90 מעלות ומכניס את המחט אד הסוף אבל אני מזריק לעצמי כך שיש תזוזות, מינימליות אמנם אבל לא תמיד מצליח שלא יהיו בכלל .בכל אופן הכאב קים באיזור הזריקה אבל לא נפוח ולא כחול ולא כלום והוא מתגבר דווקה במורד השריר וממשיך ממש עד לברך מרגיש כאילו עשיתי אימון רגליים רצצצחחח אבל רק בשריר הספציפי . אבל לפי מה שהחברה אומרים זה הרבה פאמים כך בזריקות ראשונות אז נותנים לענין צאנס ונקווה ל תו צ א ו ת ג ד ו ל ו ת 😉

יש מצב שפגעתי בעצב למרות שבזמן הזריקה לא הרגשתי כאבים! רק בבוקר שאחרי! אני מקפיד אל 90 מעלות ומכניס את המחט אד הסוף אבל אני מזריק לעצמי כך שיש תזוזות, מינימליות אמנם אבל לא תמיד מצליח שלא יהיו בכלל .בכל אופן הכאב קים באיזור הזריקה אבל לא נפוח ולא כחול ולא כלום והוא מתגבר דווקה במורד השריר וממשיך ממש עד לברך מרגיש כאילו עשיתי אימון רגליים רצצצחחח אבל רק בשריר הספציפי . אבל לפי מה שהחברה אומרים זה הרבה פאמים כך בזריקות ראשונות אז נותנים לענין צאנס ונקווה ל תו צ א ו ת ג ד ו ל ו ת
אני אומנם אם ניסיון של סייקל אחד אבל לדעתי זה לא עצב
אתה לא יכול לפגוע בעצב ולא להרגיש כלום מייד. אין סיכוי
קראתי שפורפיונט כואב יותר מטסט ארוך אבל הכאב שאתה מתאר נשמע קצת מדאיג
גם לי היו לפעמים כאבים וגולות באזור הזרקה וגם תחושות כמו שריר תפוס כזה אבל רק בתחת

לדעתי לגיטימי לגמריי
אחרי הזריקה הראשונה שלי לא ישבתי על התחת 4 ימים וככה בכלל בשבוע הראשון
פגיעה בעצב תגרור אחריה ירידה של דם למשך 30 שניות ותפסק כאילו לא קרה כלום,
שאני מכניס את המחט אם אני פוגע באזור עם עצב ישר אני מרגיש אותו טיפה כואב יותר מברגיל.
אפשר לדעת למה לרגל ולא לישבן.?

מוזר ממש נוח לי, תוך 15 שניות אני בחוץ בלי להרגיש כלום
אתה משתמש במזרק 3 סיסי כמוני??
אני דוחף את החומר אם הזרת לא מצליח להחזיק את המזרק כמו שצריך
@Tom @ BigOfer
זה נכון שמרגישים מייד אם פוגעים בעצב?

• פותח/ת השרשור
ברגל נוח לי איך אני אזריק לעצמי בישבן ואוד בלי לזוז ???

אתה משתמש במזרק 3 סיסי כמוני??
אני דוחף את החומר אם הזרת לא מצליח להחזיק את המזרק כמו שצריך
@Tom @ BigOfer
זה נכון שמרגישים מייד אם פוגעים בעצב?

אוקיי כל אחד ואיך שנוח לו
שפוגעים בעצב מרגישים ישר ושאתה מוציא את המחט אתה גם מקבל הוכחה ע''י ירידת דם

• פותח/ת השרשור
חברה יש מצב הווינסטרול עושה בעיות לישון ???
50מג ביום 20 בוקר 20 אח"הצ 10 ערב ???

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית