עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חברים מישהוא יודע אם בזריקה של טסט פרופיונט אמורים להיות כאבים שמתחילים יום לאחר הזריקה ??
חברה eagle pharma ( שזה כניראה לא פארמה בכלל )
הרקטוס פמוריס כואב עד הברך ממש .הזריקה עצמה לא כואבה בכלל ,רק יום אחרי הופיאו כאבים.
מה הקשר אם זה כואב זה עובד , איזה שטויות הכניסו לך לראש , תקשיב טוב גבר . אני משתמש בפרופ החומר לא כואב בכלל ואני מרגיש אותו בן זונה , אז מה אתה אומר על זה ???עם זה כואב זה עובד 😃
הזרקת לישבן או לכתף ? אם כן היו לך שם כאבים ?חברים מישהוא יודע אם בזריקה של טסט פרופיונט אמורים להיות כאבים שמתחילים יום לאחר הזריקה ??
חברה eagle pharma ( שזה כניראה לא פארמה בכלל )
הרקטוס פמוריס כואב עד הברך ממש .הזריקה עצמה לא כואבה בכלל ,רק יום אחרי הופיאו כאבים.
אני אומנם אם ניסיון של סייקל אחד אבל לדעתי זה לא עצביש מצב שפגעתי בעצב למרות שבזמן הזריקה לא הרגשתי כאבים! רק בבוקר שאחרי! אני מקפיד אל 90 מעלות ומכניס את המחט אד הסוף אבל אני מזריק לעצמי כך שיש תזוזות, מינימליות אמנם אבל לא תמיד מצליח שלא יהיו בכלל .בכל אופן הכאב קים באיזור הזריקה אבל לא נפוח ולא כחול ולא כלום והוא מתגבר דווקה במורד השריר וממשיך ממש עד לברך מרגיש כאילו עשיתי אימון רגליים רצצצחחח אבל רק בשריר הספציפי . אבל לפי מה שהחברה אומרים זה הרבה פאמים כך בזריקות ראשונות אז נותנים לענין צאנס ונקווה ל תו צ א ו ת ג ד ו ל ו ת
לי בישבן מאוד לא נוח ותמיד היד רועדת לי שהמחט בפנים...לא מהתרגשות אבל רועדת לא יציבה כי זה לא תנוחה נוחהאפשר לדעת למה לרגל ולא לישבן.?
לי בישבן מאוד לא נוח ותמיד היד רועדת לי שהמחט בפנים...לא מהתרגשות אבל רועדת לא יציבה כי זה לא תנוחה נוחה
אתה משתמש במזרק 3 סיסי כמוני??מוזר ממש נוח לי, תוך 15 שניות אני בחוץ בלי להרגיש כלום
אתה משתמש במזרק 3 סיסי כמוני??
אני דוחף את החומר אם הזרת לא מצליח להחזיק את המזרק כמו שצריך
@Tom @ BigOfer
זה נכון שמרגישים מייד אם פוגעים בעצב?
אה באמת?? מזהים פגיעה בעצב ע"י נזילה של דם.... מעניין!שפוגעים בעצב מרגישים ישר ושאתה מוציא את המחט אתה גם מקבל הוכחה ע''י ירידת דם
אה באמת?? מזהים פגיעה בעצב ע"י נזילה של דם.... מעניין!