הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון PR חדש - צ'ינאפ + 70 ק"ג

שמע מטורף.
לא מבין איך אתה מצליח להתמקד בו"ז בכל כך הרבה דברים: גם פווארליפטינג גם וויט ליפטינג גם סוג של SW יש מצב שאתה מפרט פה קצת על האימונים שלך רק כדי לגבי מושג מה מתרחש פה

• פותח/ת השרשור
שמע מטורף.
לא מבין איך אתה מצליח להתמקד בו"ז בכל כך הרבה דברים: גם פווארליפטינג גם וויט ליפטינג גם סוג של SW יש מצב שאתה מפרט פה קצת על האימונים שלך רק כדי לגבי מושג מה מתרחש פה
בגדול - שומר על בסיס כוח, מוסיף ויטליפטינג בהתאוששות ובווליום נמוך ואימון אחד כולל ברובו ג'ימנסטיקס או SW אם תעדיף לקרוא לזה ככה

• פותח/ת השרשור
מדהים,אפשר לשאול איזה תוכנית למתח היית עושה בשביל להגיע להישג הזה?
נכון לחודשיים האחרונים הייתה מתודת התקדמות פשוטה :

יום ראשון - 5*5 פולאפס עם משקלים יחסית קלים (הסתיים בתוספת 30 ק"ג)
יום שלישי - ללא עבודת גב בכלל
חמישי - צ'ינאפס עם משקל סט אחד למקסימום חזרות, אחריו קצת נפח של פולאפס ללא משקל (8-10 חזרות בסט) 3-4 סטים ומעט כפיפות מרפק עם מוט למשקלים אפסיים ל12-15 חזרות, 2-3 סטים.

קפיצות של 5 ק"ג משבוע לשבוע במשקלים של הצ'ינאפס.

גיליתי מזמן שעדיף לי להתקדם עם הצ'ינאפס ולא עם הפולאפס מבחינת נטיה להפצע, גיליתי ש3 פעמים בשבוע מוביל אותי מהר מאוד לפציעות של שימוש יתר (מתיחה בשריר הטרס ורגישות במרפקים) ולכן החלטתי להתקדם כמו שהתקדמתי.

נכון לחודשיים האחרונים הייתה מתודת התקדמות פשוטה :

יום ראשון - 5*5 פולאפס עם משקלים יחסית קלים (הסתיים בתוספת 30 ק"ג)
יום שלישי - ללא עבודת גב בכלל
חמישי - צ'ינאפס עם משקל סט אחד למקסימום חזרות, אחריו קצת נפח של פולאפס ללא משקל (8-10 חזרות בסט) 3-4 סטים ומעט כפיפות מרפק עם מוט למשקלים אפסיים ל12-15 חזרות, 2-3 סטים.

קפיצות של 5 ק"ג משבוע לשבוע במשקלים של הצ'ינאפס.

גיליתי מזמן שעדיף לי להתקדם עם הצ'ינאפס ולא עם הפולאפס מבחינת נטיה להפצע, גיליתי ש3 פעמים בשבוע מוביל אותי מהר מאוד לפציעות של שימוש יתר (מתיחה בשריר הטרס ורגישות במרפקים) ולכן החלטתי להתקדם כמו שהתקדמתי.
תודה,סתם רציתי לדעת כי אני לא מצליח להשתפר במתח כבר מלא זמן

איך הצלחת להגיע לאבחנה כ"כ מדויקת של המתיחה בטרס?

• פותח/ת השרשור
איך הצלחת להגיע לאבחנה כ"כ מדויקת של המתיחה בטרס?
ספורטרפיסט (איל כהן) שגם פתר את זה... זה היה אחד המציקים.
אני לא מצליח לעשות יותר מ-10 מתח ואני מתאמן על מתח מלא זמן ובשלושה חודשיים האחרונים לא השתפרתי בכלל
אתה עובד עם משקל?

ספורטרפיסט (איל כהן) שגם פתר את זה... זה היה אחד המציקים.

אתה עובד עם משקל?
אני עושה 3 סטים 5 חזרות בסט עם משקל,ואז עושה 3 סטים 15 חזרות במתח עם עזרה של הכיסא הזה,אחרי זה פולי עליון 3 סטים 15 חזרות בסט

• פותח/ת השרשור
אני עושה 3 סטים 5 חזרות בסט עם משקל,ואז עושה 3 סטים 15 חזרות במתח עם עזרה של הכיסא הזה,אחרי זה פולי עליון 3 סטים 15 חזרות בסט
עמוס נורא וללא סיבה אם אתה שואל אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית