עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה שישלב 40 מג טמוקסיפן?אם אתה כבר משלב טמוקסי תקח 2 ביום
בוקר וערב
למה שישלב 40 מג טמוקסיפן?
תתחיל עם 20 מג בערב ותראה אם בבוקר הנפיחות יורדת.
אם כן תמשיך.
אני מאוד רגיש לג'ינו ולאחר כדור 1 הנפיחות יורדת, אבל יכול להיות שכל אחד מגיב שונה.הנפיחות / רגישות לא תרד לאחר לקיחה של כדור 1 ,
צריך לתת לזה 3-4 ימים והוא ירגיש שינוי - במידה ולא תעלה מינון ל-40.
עד סוף הסייקל..? או עד שהנפיחות תעבור.?
ברגע זה... הנגיש ביותר זה פרווירון ו אקוקלומין האם יש לי מה לעשות איתם .?
אתה מבין שדוסטינקס לא יעצור גינו שנוצר מאסטרוגן ?דוסטינקס
איזה חברה אתה קונה טמוקסי בדרך כלל?אני מאוד רגיש לג'ינו ולאחר כדור 1 הנפיחות יורדת, אבל יכול להיות שכל אחד מגיב שונה.
דוסטינקס מטפל בפרולקטין גבוה ...מה קורה איתך גבר ?!למרות שלדעתי דוסטינקס יעשה את העבודה הכי טובה
עד עכשיו הייתי עם רפואי, אבל גיליתי שהטמוקסי של בלו דראגון עושה את העבודה וזול יותר מרפואי.איזה חברה אתה קונה טמוקסי בדרך כלל?
וואלה? יש להם גם כלומיד?עכשיו הייתי עם רפואי, אבל גיליתי שהטמוקסי של בלו דראגון עושה את העבודה וזול יותר מרפואי.
לא בדקתי, אני בtrt.וואלה? יש להם גם כלומיד?
יש להם גם כלומידוואלה? יש להם גם כלומיד?
איזה חברה אתה קונה טמוקסי בדרך כלל?
דוסטינקס מטפל בפרולקטין גבוה ...מה קורה איתך גבר ?!
ובחומרים איזה חברה אתה משתמש?לא בדקתי, אני בtrt.
בלו דראגון, טסט רפואי.ובחומרים איזה חברה אתה משתמש?
יש להם גם כלומיד גם ארימידקס שאני לוקח והוא פצצה , למעשה יש להם עוד שני חומרים שלא נתקלתי בארץ בחברה שמשווקים , בולסטרון וסופרדרול . הבאסה שהסופרדרול נגמר במלאי 🙁וואלה? יש להם גם כלומיד?
אתה משתמש בבלו דראגון?יש להם גם כלומיד גם ארימידקס שאני לוקח והוא פצצה , למעשה יש להם עוד שני חומרים שלא נתקלתי בארץ בחברה שמשווקים , בולסטרון וסופרדרול . הבאסה שהסופרדרול נגמר במלאי