הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור גמישות לדדליפט קלאסי+עבודה על קלאסי וסומו במקביל

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
עוד לפני התחרות ידעתי שאחריה אני רוצה לחזור לעבוד על הדדליפט הקלאסי שלי, ועכשיו אחרי התחרות אחת המסקנות שאני מסיק היא שאולי אני פשוט גרוע בלהתחרות בסומו. דדליפט זה השיא היחיד שעוד לא שברתי מאז שהתגייסתי. לפני הגיוס היה לי 190X5 ו195X4 דדליפט קלאסי ונתתי 220, וזה עוד אחרי שיכול להיות שהתחלתי להישרף כי ה195X4 היה אמור להיות 5. בתחרות הקודמת היה לי 190X5 וסיימתי בתחרות עם 205, ו212.5 ברחבת החימום. אמנם היו עוד כמה פקטורים שגרמו לזה שם אבל עובדתית זה מה שהיה. לתחרות הזאת באתי כשלפני חודשיים היה 215X5F ובסוף הפיק היה 100-140-180-200-215 לשלשות וסיימתי עם 210 בתחרות.

אז אחרי החפירה הזאת, הפואנטה היא שאולי אני במכון חזק מאד בסומו אבל אני פשוט לא מצליח לתת סינגל כבד אז יכול מאד להיות שאני אהיה מוצלח יותר בקלאסי גם אם בנפח/חמישיה וכו' אהיה חלש יותר. מה שאני רוצה אז לעשות כרגע זה לשלב חזרה של הקלאסי לאימונים שלי עם דגש עליו אבל בינתיים לפחות לא להזניח לגמרי את הסומו שלי. בנוסף, אחד הגורמים שהיה לי לפציעה שלי בשנה שעברה לדעתי הוא חוסר בגמישות בדדליפט. כשאני תופס את המוט ואני ממש נמתח הגב שלי פלס, וכל ירידה הכי קטנה מזה הייתה גורמת לגב התחתון שלי להתעגל. איך כדאי לעבוד על הגמישות של זה כדי שזה לא יקרה לי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית