עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הסוכר שהאבקת חלבון מכילה זה גרמים בודדים (משתנה בין סוגים שונים אבל בד"כ זה ככה). מה המטרה לשתות אותה אחרי האוכל? משהו מתוק לקינוח?
בעיקרון כן...כן.. ואין חשיבות לעיתוי הצריכה של האבקה כי הרי למדנו כבר שאין כזה דבר "חלון הזדמנויות". לא?
אמרת שזה בשביל משהו מתוק בתור קינוח, אז מה הקטע לשתות לפני הארוחה?ועדיף לפני הארוחה או אחרי הארוחה? הגרמים של הסוכר יכולים להוות עיכול לא תקין לא? או שאפשר גם ביחד?
בעיקרון כן...
אמרת שזה בשביל משהו מתוק בתור קינוח, אז מה הקטע לשתות לפני הארוחה?
בגדול אני לא רואה בעיה לשתות שייק גם אחרי הארוחה, אבל אם אתה שותה את זה אחרי כל ארוחה אז אתה יכול להגיע לכמות חלבון גדולה בהרבה ממה שצריך. לא יודע אם תגיע לכמות שעלולה לעשות נזק בריאותי, אני גם לא בטוח מה הכמות שתגרום לזה, אבל זה די מיותר
אם ככה אני לא רואה בעיה, חוץ מזה שאתה עלול לצרוך הרבה חלבון בארוחה אחת ואז להיות רעב בסוף היום כי גמרת את הערכים לאותו יום. אם אתה דואג שזה לא יקרה אז סבבה.אל תדאג, אני מחשב כל דבר שאני אוכל ובהתאם לכך צורך את האבקה.
אם ככה אני לא רואה בעיה, חוץ מזה שאתה עלול לצרוך הרבה חלבון בארוחה אחת ואז להיות רעב בסוף היום כי גמרת את הערכים לאותו יום. אם אתה דואג שזה לא יקרה אז סבבה.
הגבתי שם הרגע 😃אשמח אם תעזור לי - https://www.lbs.co.il/threads/70152/#post-954071
נראה לי ממש מיותר להתשמש באבקת חלבון כקינוח. קנה מארז גלידל של פלדמן או אבקת קקאו אורגנית עם חלב +סטיביה ויש לך שוקו טעים מאוד. גם יותר זול וגם פחות קלוריות
זה לא קשור לחלון ההזדמנויות, זה קשור למהירות הספיגה והשימוש של החלבון\החומצות האמינו ובעיתויים השונים, יש חשיבות לעיתוי הצריכה של האבקת החלבון
זה לא קשור לחלון ההזדמנויות, זה קשור למהירות הספיגה והשימוש של החלבון\החומצות האמינו ובעיתויים השונים, יש חשיבות לעיתוי הצריכה של האבקת החלבון
מה?יש חשיבות לעיתוי הצריכה של האבקת החלבון
אין חשיבות לעיתוי הצריכה אלא לכמות היומיות (ההשפעה של החשיבות זניחה אם קיימת לעומת הכמות הסופית)@yogevnn האם באמת יש חשיבות לעיתוי הצריכה כמו שזה שמעליי אמר? והאם זה בסדר לצרוך את האבקה כקינוח לאחרך ארוחה כל עוד זה נכנס לי בערכים?
איזו חשיבות? ומה ההבדל בין צריכה של אבקת חלבון בשעות שונות ביום?יש חשיבות לעיתוי הצריכה של האבקת החלבון
בכל זאת אשמח לדעת איזה חשיבות יש ואדמח גם למקור חחמה?
אין חשיבות לעיתוי הצריכה אלא לכמות היומיות (ההשפעה של החשיבות זניחה אם קיימת לעומת הכמות הסופית)
תאכל את זה מתי שבא לך, העיקר שתאכל את מה שאתה צריך, ולא יותר מדי ולא פחות מדי.
לא ענית על השאלה של התיזמון.בדיוק היום יצא מאמר קטן על נושא שונה אבל תקף לנושא.
https://www.t-nation.com/supplements/whey-vs-casein-the-real-story
אין חשיבות. לגבי מקור אתה מוסמן להיכנס לתת פורום מחקרים כאן ואתה תמצא עשרות מחקרים בנושא הזהבכל זאת אשמח לדעת איזה חשיבות יש ואדמח גם למקור חח
סיכום למתקשים? בבקשהבדיוק היום יצא מאמר קטן על נושא שונה אבל תקף לנושא.
https://www.t-nation.com/supplements/whey-vs-casein-the-real-story
קזאין או קריאטין הם תוספים שמומלץ לצרוך?לא ענית על השאלה של התיזמון.
וזה לא מאמר, זה כתבה באתר שמןכר את כל סוגי אבקות החלבון, על כך שכל סוגי אבקות החלבון חשובות..
מממ מעניין למה לדעתם חדוב להציג שצריך את הכול.. אולי כי, הם מוכרים? חח הפתעת עם התשובה הזאת אני חייב שתסביר כי לא אופייני.
אין חשיבות. לגבי מקור אתה מוסמן להיכנס לתת פורום מחקרים כאן ואתה תמצא עשרות מחקרים בנושא הזה
אין שום קשר בין קזאין לקריאטין.סיכום למתקשים? בבקשה
קזאין או קריאטין הם תוספים שמומלץ לצרוך?