קנייה ספר SS מהדורה שנייה

סבבה, אז אל תהיה צבוע ותתן באן על פירסום ספרים כשאתה מאפשר פירסום שירים

זכויות האומנים וזכויות הסופרים\מאמנים הן אותן זכויות. אם אתה נגד גניבת זכויות יוצרים אז לא רק מה שמעניין אותך..

זכויות האומנים וזכויות הסופרים\מאמנים הן אותן זכויות. אם אתה נגד גניבת זכויות יוצרים אז לא רק מה שמעניין אותך..

אני נגד באופן כללי , אבל אני בוחר תמלחמות שלי ...

אז תלחם בהם בדרך שלך. לתת באן בפורום אמור להיות משהו שמקרין על הכלל, זה כמו שמשה יביא באן למי שמפרסם שירים של עופר ניסים, אבל שירים של מטאליקה זה סבבה.

אז תלחם בהם בדרך שלך. לתת באן בפורום אמור להיות משהו שמקרין על הכלל, זה כמו שמשה יביא באן למי שמפרסם שירים של עופר ניסים, אבל שירים של מטאליקה זה סבבה.

חחח
זו הדרך שלי .
ואם משה רוצה הוא יכול לתת באן גם אם אין לך כובע .

בעיקרון זאת זכותו של משה לעשות מה שבא לו עם הפורום הזה, הוא הקים אותו, הוא משקיע בו, אז ככה שזה בעיקרון הפורום שלו. זה כמו שמישהו יגיד לך איך להתנהג בבית שלך.

אם ריפ מרוויח - הוא מוציא עוד ספרים/DVD - אנחנו מרוויחים

אם איזה זמר מרוויח - הוא קונה מרצדס וקוקאין - לא איכפת לי ממנו...

אני עדיין לא מאמין איך הספרים החדשים של לייל לא הודלפו לרשת, מעניין מה השיטה.

SQUATER, לא מעניין אותי איזה אמצעים יש לך. אתה רוצה לגנוב, בבקשה. אני לא הולך לעזור לך עם זה. יותר מזה, אם אתה תעודד את זה אתה תעוף מפה.

אני גם נגד לינקים להורדות שירים פה, אבל לא בחירה שלי. זה גם לא קשור לנושא הפורום.

אני עדיין לא מאמין איך הספרים החדשים של לייל לא הודלפו לרשת, מעניין מה השיטה.
בגלל שהוא הוציא אותם רק בגירסה קשיחה ואין להרבה אנשים זין לשבת לסרוק את כל הספרים.

SS גם אין כ E-BOOK, למרות שהגירסא השנייה נראת מושלמת. אולי פרצו לריפ למחשב 😃 ?

בגלל שהוא הוציא אותם רק בגירסה קשיחה ואין להרבה אנשים זין לשבת לסרוק את כל הספרים.

התמזל מזלי, קניתי את ה PROTEIN BOOK כשהדולר היה 3.2 ובאדיבות ברק שהביא מיליארד ספרים לארץ שלח גם לי העתק (וגם לעצמו ובדרך תרם לאתר).
השומן העיקש לא נראה כזה מעניין, לפחות לא לי.

חבל שצריך להיות מכונן באנגלית בישביל ליקרוא תספר.

חבל שצריך להיות מכונן באנגלית בישביל ליקרוא תספר.

מחונן? השפה בספר לא כזאת גבוהה, שב עם מילון/מורפיקס ותרגם. זה סתם נראה בשפה גבוהה שקוראים מהמחשב (מנסיון).

מחונן? השפה בספר לא כזאת גבוהה, שב עם מילון/מורפיקס ותרגם. זה סתם נראה בשפה גבוהה שקוראים מהמחשב (מנסיון).

לדעתי, הוא לא כזה פשוט, יש המון מונחים באנטומיה ולטינית. כדי להבין הכל צריך להשקיע לא מעט מאמץ.

לא חייבים להבין הכל יש שם דברים שיהיו קצת מיותרים למתאמן הממוצע, למאמנים ולמי שרוצה ממש להבין ולהתעמק זה כבר אחרת.

לדעתי, הוא לא כזה פשוט, יש המון מונחים באנטומיה ולטינית. כדי להבין הכל צריך להשקיע לא מעט מאמץ.

אני לא הבנתי כלום מהקטעים שהוא מסביר למה צריך לעשות ככה אני פשוט הולך אחריו בעיניים עצומות ובשביל החלק של איך עושים את התרגיל לא צריך להיות כל כך טוב באנגלית.

Back
למעלה תחתית