הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

CarTManDan

משתמש מתחיל
43
32
נק' מוניטין:
79
43
32
פעם היו לי כאבים בסקוואט בגלל שהייתי עושה בטכניקה לא טובה, היא תוקנה(מקווה), במשך שבועיים עשיתי עם 50KG ומאז אני עולה במשקלים 5 או 2.5 KG כל אימון.

באימון האחרון הופיעו לי כאבים באזור הגב התחתון כשאני בתחתית הסקוואט.
מצורף סרטון של הסט השני מתוף שלושה, עשיתי 4 חזרות במקום 5 כי הרגיש דיי כבד.

תודה רבה!

תן לי לנחש, אם תנסה לעשות פרונט סקוואט והיי באר סקוואט לא יהיו כאבים בגב התחתון נכון?
כמה זמן אחרי שאתה מסיים את הסקוואטים הכאבים עוברים?

• פותח/ת השרשור
תן לי לנחש, אם תנסה לעשות פרונט סקוואט והיי באר סקוואט לא יהיו כאבים בגב התחתון נכון?
כמה זמן אחרי שאתה מסיים את הסקוואטים הכאבים עוברים?

לגבי פרונט/היי באר לא יודע, אנסה ואגיד לך. אבל הכאבים לא ממשיכים, רק בתחתית אני מרגיש משהו.

לגבי פרונט/היי באר לא יודע, אנסה ואגיד לך. אבל הכאבים לא ממשיכים, רק בתחתית אני מרגיש משהו.
אני לא מצליח לתפוס אצלך פאקים בטכניקה, אולי @Beast and cheat יראה משהו שאני לא רואה. בכל מקרה, היו לי 2 פציעות גב תחתון בקריירה ושניהן התחילו מכאב מקומי ואחר כך התגברו, אז כדאי לך להתייחס לזה בשיא הרצינות.
תנסה לבדוק גם מה קורה אם אתה מבצע לואו באר אבל יורד ממש לאט למטה.

יותר נמוך, אין שום סיבה שבמשקלים כאלה העומק יהיה גבולי, צריך להיות שובר ברור.

שים לב שהפמור שלו קצר יחסית לטורסו. לדעתי עם פרופורציה כזאת העומק שלו בסדר גמור.
אני חושב שהוא יכול עוד לשקוע לתוך הבור וזה לא יפגע לו במשקלים,
אם זה הסקוואט הוא גבולי על 60 קילו תדמיין מה יקרה עם 120 קילו...

גם אם ממש כבד ממשיכים להרים
הבעיה בעצות שלך היא שלא עברת פציעות רציניות בחיים שלך אז בגלל מחסור בנסיון אישי אתה לא לוקח את הנושא הזה ברצינות. כשממש כבד ממשיכים להרים, אבל כשכואב מפסיקים.

הבעיה בעצות שלך היא שלא עברת פציעות רציניות בחיים שלך אז בגלל מחסור בנסיון אישי אתה לא לוקח את הנושא הזה ברצינות. כשממש כבד ממשיכים להרים, אבל כשכואב מפסיקים.
הוא כתב שהוא הפסיק בגלל שהיה כבד. למרות שזה בכלל לא נראה ככה

מסכים עם מה שאמרו. ממש לא נראה כאילו קשה לך, בטח שלא ברמה שלהפסיק סט באמצע. תוסיף משקלים, תן בראש ותקפיד על ספוטר למקרה הצורך.

הוא כתב שהוא הפסיק בגלל שהיה כבד. למרות שזה בכלל לא נראה ככה
זה בעיה כשאתה עובד בלי מוטות בטחון ובלי ספוטרים, לא כולנו מתורגלים בלזרוק את המוט במקרה של כשל אז כנראה שהוא העדיף לא להסתכן.
למרות שכאן זה נראה כאילו הייתה עוד חזרה, ולא אחת

זה בעיה כשאתה עובד בלי מוטות בטחון ובלי ספוטרים, לא כולנו מתורגלים בלזרוק את המוט במקרה של כשל אז כנראה שהוא העדיף לא להסתכן
את האמת שבפעם הראשונה שנכשלתי בלי מוטות ביטחון זה פשוט בא לי בספונטניות ולי זה יותר נוח

את האמת שבפעם הראשונה שנכשלתי בלי מוטות ביטחון זה פשוט בא לי בספונטניות ולי זה יותר נוח
אותי זה מפחיד קצת המחשבה של להיכשל בלי מוטות בטחון. אם הייתי מתאמן במכון שאין בו אז כנראה שהייתי מתרגל זריקת מוט במשקלים נמוכים בשביל לא להילחץ ולדעת איך לעשות את זה במקרה של כשל אמיתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית