הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

CarTManDan

משתמש מתחיל
43
32
נק' מוניטין:
79
43
32
פעם היו לי כאבים בסקוואט בגלל שהייתי עושה בטכניקה לא טובה, היא תוקנה(מקווה), במשך שבועיים עשיתי עם 50KG ומאז אני עולה במשקלים 5 או 2.5 KG כל אימון.

באימון האחרון הופיעו לי כאבים באזור הגב התחתון כשאני בתחתית הסקוואט.
מצורף סרטון של הסט השני מתוף שלושה, עשיתי 4 חזרות במקום 5 כי הרגיש דיי כבד.

תודה רבה!

אותי זה מפחיד קצת המחשבה של להיכשל בלי מוטות בטחון. אם הייתי מתאמן במכון שאין בו אז כנראה שהייתי מתרגל זריקת מוט במשקלים נמוכים בשביל לא להילחץ ולדעת איך לעשות את זה במקרה של כשל אמיתי.
אצלנו במכון 3 נמוך מדי ככה שזה כואב בגב ו 4 גבוהה מדי אז עופק שם על 2 ואם אני נכשל אני זורק..

גם לי אישית קשה מאוד בסטים הכבדים שלי במיוחד שאני בSS.. בכללי זה לא אמור להיות קל אלמלא זה סקוואט קל.
אני גם אם אני חושב שאני הולך להיכשל 1040918923123%, אני עדיין יורד ומשלים את החזרה, אתה יודע למה?
כי אין לי וכנראה שגם לך עדיין מספיק ניסיון לדעת מתי אני הולך להיכשל ומתי אני סתם הוזה.
אצלנו במכון 3 נמוך מדי ככה שזה כואב בגב ו 4 גבוהה מדי אז עופק שם על 2 ואם אני נכשל אני זורק..
גם כשאני אכשל אני כנראה אכשל בעלייה, ופשוט אזרוק את המוט אחורה,
לא אמורה להיות בעיה בזה אלא אם כן יהיה גוד מורנינג רציני אחושרמוטה

בכללי זה לא אמור להיות קל אלמלא זה סקוואט קל.
ברור, מסכים 100%
אני גם אם אני חושב שאני הולך להיכשל 1040918923123%, אני עדיין יורד ומשלים את החזרה, אתה יודע למה?
כי אין לי וכנראה שגם לך עדיין מספיק ניסיון לדעת מתי אני הולך להיכשל ומתי אני סתם הוזה.
תשמע, אני אם עשיתי חזרה שהייתה נורא איטית ועל סף כשל (מכיר את עצמי קצת ויודע מה זה על סף כשל אצלי) בד"כ לא יורד לעוד אחת. בכל מקרה כמו שכתבתי, אני אישית אם הייתי במכון בלי מוטות בטחון הייתי מתרגל כשל במשקל נמוך בשביל לדעת מה לעשות במצב אמת.
פשוט אני יודע שפותח האשכול מתאמן בטכניון (יש שם כלובים) ורק לאחרונה עבר למכון שאנחנו רואים בסרטון וכנראה לא רצה להסתכן בלהגיע למצב בעייתי.
גם כשאני אכשל אני כנראה אכשל בעלייה, ופשוט אזרוק את המוט אחורה,
לא אמורה להיות בעיה בזה אלא אם כן יהיה גוד מורנינג רציני אחושרמוטה
אני כשנכשלתי כמה פעמים פשוט התיישבתי חזרה עד הסוף, התכופפתי טיפה קדימה והנחתי את המוט על המוטות בטחון.

ברור, מסכים 100%

תשמע, אני אם עשיתי חזרה שהייתה נורא איטית ועל סף כשל (מכיר את עצמי קצת ויודע מה זה על סף כשל אצלי) בד"כ לא יורד לעוד אחת. בכל מקרה כמו שכתבתי, אני אישית אם הייתי במכון בלי מוטות בטחון הייתי מתרגל כשל במשקל נמוך בשביל לדעת מה לעשות במצב אמת.
פשוט אני יודע שפותח האשכול מתאמן בטכניון (יש שם כלובים) ורק לאחרונה עבר למכון שאנחנו רואים בסרטון וכנראה לא רצה להסתכן בלהגיע למצב בעייתי.

אני כשנכשלתי כמה פעמים פשוט התיישבתי חזרה עד הסוף, התכופפתי טיפה קדימה והנחתי את המוט על המוטות בטחון.
מסכים עם כל מה שאמרת..

• פותח/ת השרשור
אבל מה לגבי הטכניקה? מה יכול לגרום לגאב בגב?😭
@Muzi הרוחב בעייתי? אני חושב שהיא כן טיפה יחסית רחבה, אבל זה מרגיש לי נוח, יכול להשפיע?

אני דיי בטוח שהייתי מצליח גם את החמישית, לא יודע למה העדפתי שלא.
לגבי ספוטרים זה דיי בעייתי, במכון ברוב הזמן יש בממוצע 2-3 מתאמנים ומאמנת, המכון נוראי, והמאמנת עוד יותר, יש מאמן שהוא ממש אחלה אבל בקושי עובד שם.
כשרק באתי פעם ראשונה היא ראתה אותי עושה סקוואט והתחילה לתת עצות שיותר מתאימות להיי באר, אמרתי תודה אבל אני עושה לואו באר, לא היה לה מושג מה זה. סט לפני זה היא שאלה אותי בסוף הסט אם לא כבד לי מדיי 🤦‍♂️.
ואם אני תופס את ה"ראק" ליחסית הרבה זמן(סקוואט+פרס) מתחילים לבוא בתענות...

אבל מה לגבי הטכניקה? מה יכול לגרום לגאב בגב?😭
@Muzi הרוחב בעייתי? אני חושב שהיא כן טיפה יחסית רחבה, אבל זה מרגיש לי נוח, יכול להשפיע?

אני דיי בטוח שהייתי מצליח גם את החמישית, לא יודע למה העדפתי שלא.
לגבי ספוטרים זה דיי בעייתי, במכון ברוב הזמן יש בממוצע 2-3 מתאמנים ומאמנת, המכון נוראי, והמאמנת עוד יותר, יש מאמן שהוא ממש אחלה אבל בקושי עובד שם.
כשרק באתי פעם ראשונה היא ראתה אותי עושה סקוואט והתחילה לתת עצות שיותר מתאימות להיי באר, אמרתי תודה אבל אני עושה לואו באר, לא היה לה מושג מה זה. סט לפני זה היא שאלה אותי בסוף הסט אם לא כבד לי מדיי 🤦‍♂️.
ואם אני תופס את ה"ראק" ליחסית הרבה זמן(סקוואט+פרס) מתחילים לבוא בתענות...
אהממם בעקרון זה פחות טוב כי הסבירות שהברכיים שלך יקרסו ממש גבוהה ובתכלס הכי כיף לתפוס את הראק לשנים

מסכים לגמרי, המון חזרות הרגתי מת ברביעית ואיכשהו עם לקיחת אוויר, קבלת סחרחורת ותחושת עילפון (מגזים בכוונה בתיאורים) הצלחתי לסגור עוד חזרה.

אבל, היו גם אימונים שפשוט ידעתי שאין עוד חזרה, לא משנה מה אעשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית