נק' מוניטין:
1,670
- 1,501
- 1,161
יש לך חשבון בwhat.cd?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פעם ראשונה שאני שומע על המושג TIDAL, אני מחפש שירות קנייה/הורדה.חשבת לנסות את TIDAL? יש להם חודש ראשון חינם.
אתה מרגיש שה-DAC עושה הבדל משמעותי? יש לך עוד זוגות של אוזניות?
איזה הלוואי :(יש לך חשבון בwhat.cd?
TIDAL זה שירות סטרימינג LOSSLESS. אני חושב שזה די קולע למה שאתה מחפש.פעם ראשונה שאני שומע על המושג TIDAL, אני מחפש שירות קנייה/הורדה.
אני מאזין דרך FOOBAR.
אממ הם DAC עושה הבדל?לחלוטין. ברמות האלה בכללי לא קונים אוזניות מבלי לקנות DAC והגברה.
יש כל מני סוגי DACים שמשפיעים על הסאונד בצורה שונה.
איזה הלוואי 😭
שמע, וואו.בגלל זה אתה לא מוצא, יותר מאוחר אני אנסה לשכנע את החברה של what במירק שאני חוזר להיות פעיל אולי יפתחו לי את המשתמש אני יתן לך אותו
אני חושב שהם לא מרשים כניסה של ישראלים (אבל שווה לנסות).בגלל זה אתה לא מוצא, יותר מאוחר אני אנסה לשכנע את החברה של what במירק שאני חוזר להיות פעיל אולי יפתחו לי את המשתמש אני יתן לך אותו
החזיר היה OINK, כשהוא נסגר נפתחו waffles ו-what.cd שעכשיו לא מקבל ישראלים. גם ככה כמעט בלתי אפשרי לשמור שם על רטיו סביר אם אתה לא קורע ומעלה אלבומים משלך. סתם כאב ראש.ממתי זה? כשהיה פורום FSC למי שמכיר היינו הרבה ישראלים פעילים שם וגם בוואפלס עוד שהיה להם לוגו של חזיר
יש לך את modi2 של schiit, הוא יחסית זול והבנתי שהוא מצוין. יש לך גם מדי פעם דילים בmassdrop ששווה לבדוק. לא יצא לי להתנסות הרבה בDACים, רק עם הנגן הנייד שלי(FIIO X1), אבל זה לא היה עם האזניות האלה ככה שקשה לי לומר לך הבדלים.TIDAL זה שירות סטרימינג LOSSLESS. אני חושב שזה די קולע למה שאתה מחפש.
http://tidal.com/il/try-now
בקשר ל-DAC, ברור שברמות הגבוהות הוא הכרחי, בגלל זה שאלתי במה השתמש לפני הקנייה הזאת. אני משתמש בזוג יותר צנוע וחשבתי לקנות DAC, אני רק לא בטוח אם זאת באמת השקעה טובה.
1000$כמה עלו לך?
שווה את הנזק?
ברצינות? (לפותח האשכול)1000$