הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני מבזבז יותר מדי כסף על שטויות :(

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
חשבת לנסות את TIDAL? יש להם חודש ראשון חינם.
אתה מרגיש שה-DAC עושה הבדל משמעותי? יש לך עוד זוגות של אוזניות?
פעם ראשונה שאני שומע על המושג TIDAL, אני מחפש שירות קנייה/הורדה.
אני מאזין דרך FOOBAR.

אממ הם DAC עושה הבדל?לחלוטין. ברמות האלה בכללי לא קונים אוזניות מבלי לקנות DAC והגברה.
יש כל מני סוגי DACים שמשפיעים על הסאונד בצורה שונה.
יש לך חשבון בwhat.cd?
איזה הלוואי :(

יופי של Setup.

אני עם Audeze LCD3 ומגבר\DAC מדגם Burson Audio HA-160D.

1.jpg

• פותח/ת השרשור
הם עדיין הטופ, אני מוריד מאתרים חינמיים כמו פיירט ביי או מטרקרים אחרים שאני חבר בהם שמדי פעם מפרסמים FLAC

בגלל זה אתה לא מוצא, יותר מאוחר אני אנסה לשכנע את החברה של what במירק שאני חוזר להיות פעיל אולי יפתחו לי את המשתמש אני יתן לך אותו

פעם ראשונה שאני שומע על המושג TIDAL, אני מחפש שירות קנייה/הורדה.
אני מאזין דרך FOOBAR.

אממ הם DAC עושה הבדל?לחלוטין. ברמות האלה בכללי לא קונים אוזניות מבלי לקנות DAC והגברה.
יש כל מני סוגי DACים שמשפיעים על הסאונד בצורה שונה.

איזה הלוואי 😭
TIDAL זה שירות סטרימינג LOSSLESS. אני חושב שזה די קולע למה שאתה מחפש.
http://tidal.com/il/try-now

בקשר ל-DAC, ברור שברמות הגבוהות הוא הכרחי, בגלל זה שאלתי במה השתמש לפני הקנייה הזאת. אני משתמש בזוג יותר צנוע וחשבתי לקנות DAC, אני רק לא בטוח אם זאת באמת השקעה טובה.

• פותח/ת השרשור
בגלל זה אתה לא מוצא, יותר מאוחר אני אנסה לשכנע את החברה של what במירק שאני חוזר להיות פעיל אולי יפתחו לי את המשתמש אני יתן לך אותו
שמע, וואו.
תודה עצומה לך!(גם אם זה לא ייצא, תודה רבה על הכוונה!)

אני חושב שהם לא מרשים כניסה של ישראלים (אבל שווה לנסות).
הם מחלקים הזמנות ב-MIRC אם אתה עובר מבחן שלהם אבל אם יגלו שאתה מישראל לא תוכל לקבל.

ממתי זה? כשהיה פורום FSC למי שמכיר היינו הרבה ישראלים פעילים שם וגם בוואפלס עוד שהיה להם לוגו של חזיר

ממתי זה? כשהיה פורום FSC למי שמכיר היינו הרבה ישראלים פעילים שם וגם בוואפלס עוד שהיה להם לוגו של חזיר
החזיר היה OINK, כשהוא נסגר נפתחו waffles ו-what.cd שעכשיו לא מקבל ישראלים. גם ככה כמעט בלתי אפשרי לשמור שם על רטיו סביר אם אתה לא קורע ומעלה אלבומים משלך. סתם כאב ראש.

צודק כבר התבלבלתי ביניהם, זה היה מזמן אבל בוודאות היה לי חשבון בוואט ווואפלס

• פותח/ת השרשור
TIDAL זה שירות סטרימינג LOSSLESS. אני חושב שזה די קולע למה שאתה מחפש.
http://tidal.com/il/try-now

בקשר ל-DAC, ברור שברמות הגבוהות הוא הכרחי, בגלל זה שאלתי במה השתמש לפני הקנייה הזאת. אני משתמש בזוג יותר צנוע וחשבתי לקנות DAC, אני רק לא בטוח אם זאת באמת השקעה טובה.
יש לך את modi2 של schiit, הוא יחסית זול והבנתי שהוא מצוין. יש לך גם מדי פעם דילים בmassdrop ששווה לבדוק. לא יצא לי להתנסות הרבה בDACים, רק עם הנגן הנייד שלי(FIIO X1), אבל זה לא היה עם האזניות האלה ככה שקשה לי לומר לך הבדלים.
אני יכול לומר שבהאזנה כשהתנסיתי היו הבדלים בחנות, אך גרסאת האוזניות שנבדקה בחנות היו שונות ממה שיש לי(שלי זה עם פייזורים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית