הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חייב עזרה תפריט מסה

aviv_1212

משתמש מתחיל
89
0
נק' מוניטין:
0
89
0
קניתי היום גיינר של macro,מנה ליום זה 660 קלוריות ו50 חלבון.
לפי מה שקראתי באתר אני אמור לצרוך כ500 קלוריות מעל המאזן הניטרלי שלי כלומר אני צריך לצרוך 2500 קלוריות ביום.חישבתי את כל המאכלים במחשבון קלוריות כולל הגיינר ופשוט ניסיתי לפרוס הכל במהלך היום ככה שלא יהיה זמן רב ללא אוכל.(חשוב לציין שאני עושה שירות של יומיות ומתאמן בבסיס.יש לנו המון אוכל כמו חלב בכמויות,לחם מלא,פירות,גבינות,טונה וכו בגלל שזה לשכה של מישהו בכיר מאוד)
התפריט:
6:30 -סקופ גיינר+חופן אגוזים

8:30 -2 פרוסות לחם מלא
-גביע קוטג' 5% (זה מה שיש בצבא)
-ליטר חלב 1% (משלים לי כמות גדולה של קלוריות לערך הסופי)

11:30-12:15 אימון
מיד לאחר מכן:2 סקופים של גיינר+4 תמרים

14:30 -חזה עוף 150 גרם
-3 כוסות אורז

17:30 -פרי

19:30 -פרוסת לחם (אני יודע שזה מוזר אבל לא רציתי לעשות הפסקה גדולה מידי בין הארוחות וכמות החלבון שלי כבר גדולה לא רציתי להוסיף עוד)

לפני שינה סקופ גיינר(סה"כ ביום 4 סקופים)
לוקח גם קריאטין ומולטי ויטמין
ערכים סופיים:2500 קלוריות,170 גרם חלבון

בגלל שיש לי הרבה מהמזון בצבא אני ניסיתי לפרוס את התפריט כמה שאפשר במהלך היום,בגלל זה חילקתי ככה את הגיינר ובגלל זה הפרוסת לחם שנראת מוזר בתפריט.אשמח לשמוע איך הוא.תהיו עדינים!!

גובה:173
משקל 68
מתאמן 4 פעמים בשבוע תכנית ab מהאתר

כמה פחמימה ושומן יש בתפריט? חלבון אפשר להוריד קצת, איזה 20-30 גרם (לא חייב).
ממה שזה נראה יש לך יותר מדי גיינר ומעט מדי אוכל ביום. הייתי מציע להוריד לפחות חלק מהגיינר ולהוסיף אוכל.
לגבי העניין של לפרוס את האוכל, אתה לא חייב לאכול כל זמן מסויים, מה שחשוב זה שבסוף היום תגיע לערכים.

• פותח/ת השרשור
250 גרם פחמימה
40 גרם שומן ואני לוקח גם אומגה 3
אני לוקח ככה את הגיינר כי אין לי אפשרות לאכול הרבה אני עובד גם ואין לי זמן וגם זה יותר נוח לי.אני לוקח ממנו מנה ליום.חוץ מזה זה בסדר?

250 גרם פחמימה
40 גרם שומן ואני לוקח גם אומגה 3
אני לוקח ככה את הגיינר כי אין לי אפשרות לאכול הרבה אני עובד גם ואין לי זמן וגם זה יותר נוח לי.אני לוקח ממנו מנה ליום.חוץ מזה זה בסדר?
תעלה שומן ל 60-70, תשאיר את אותה כמות קלוריות, תוריד קצת פחמימה (וחלבון אפשר כמו שכתבתי למעלה).
כתבת 4 סקופים ביום של גיינר, 4 סקופים זה יוצא מנה (של 660 קלוריות)? אם כן אז עוד בסדר אם יש לך אילוצים וזה.
חוץ ממה שאמרתי סבבה.

• פותח/ת השרשור
אבל אם אני יוריד פחמימה ירדו גם הקלוריות לא? שבניתי את התפריט לא הסתכלתי על הפחמימה פשוט ניסיתי להגיע ל2500 קלוריות כי המאזן הניטרלי שלי עומד על 2000 קלוריות.כן לגבי הגיינר 4 סקופים שהם מנה אחת של 50 גרם חלבון ו660 קלוריות.
3 כדורים של אומגה 3 זה עדיין לא מספיק שומן בנוסף לחופן האגוזים?
חוץ מזה אין בתפריט משהו חריג שיגרום לעליה מוגזמת במשקל נכון כי אחד החברים שלי שמתאמנים אמר לי שאני יעלה באחוזי שומן מהתפריט??
תודה רבה אחי על העזרה!

אבל אם אני יוריד פחמימה ירדו גם הקלוריות לא?
תשאיר 2500 קלוריות אבל תעלה שומן, הקלוריות שיעלו מהשומן, תוריד בהתאם מהפחמימה.
3 כדורים של אומגה 3 זה עדיין לא מספיק שומן בנוסף לחופן האגוזים?
אמרת 40 שומן הבנתי שזה כולל הכל חוץ מהאומגה 3 (3 כדורים זה בערך 3 גרם שומן, כמות זניחה).
חוץ מזה אין בתפריט משהו שיגרום לעליה מוגזמת במשקל נכון כי אחד החברים שלי שמתאמנים אמר לי שאני יעלה באחוזי שומן מהתפריט.
עולים באחוז שומן מפלוס קלורי גדול מדי, או מפלוס לא גדול מדי אבל לא מחולק טוב לערכים (למשל מעט מדי חלבון ויותר מדי אבות מזון אחרים), אבל לא ממאכלים מסויימים.
שמעתי איפשהו שמוצרי חלב עלולים להעלות אותך בנוזלים, אבל אני ממש לא בטוח שזה נכון. בכל מקרה גם אם כן זה נוזלים שיורדים תוך כמה ימים ולא שומן.
תודה רבה אחי על העזרה!
בכיף

Back
למעלה תחתית