רק בריאות.אין לי ניסיון שלילי עם פסיכולוגים, יש לי ניסיון שלילי עם אנשים חלשי אופי כמוך, צריך להתרחק מהם כמו מאש, מאש אני מתרחק מאנשים בסגנון שלך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק בריאות.אין לי ניסיון שלילי עם פסיכולוגים, יש לי ניסיון שלילי עם אנשים חלשי אופי כמוך, צריך להתרחק מהם כמו מאש, מאש אני מתרחק מאנשים בסגנון שלך.
אני לא יודע איזה ניסיון שלילי יש לך עם פסיכולוגים, אבל אני מציע לך לא להשליך אותו לאחרים.
ולהבא תקרא עד הסוף את הדיון ותבין שיש יותר ממה שכתבתי בתגובה שבה ציטטת אותי מאחורי מה שאני אומר.
כשהמטרות שלו כבן אדם נובעות מהשוואה אל אחרים, והמטרות האלו עלולות לפגוע בו, יש פה בעיה.
כל מה שאתה עשית זה לתת פה נאום ארוך שמסתכם ב-אל תשתמש עחי, גם לי יש חיים קשים, תמשיך בחיים כאילו הבעיות שיש לך יפתרו מעצמן.
סלח לי אבל אני מנסה להיות קצת יותר יעיל ויותר פרקטי.
אתה אומר את זה כאילו אתה והוא האנשים היחידים עם קשיים בעולם הזה, כאילו אתה מומחה לבריאות הנפש.זה בא ממשהו עמוק שאני חוויתי, יש לנו מטרה דומה ושנינו עוברים קשיים, אני בא מהמקום הזה, אתה בא מהמקום של ה''לך לפסיכולוג''
וכול מיני דברים כאלו של שאנטי שאנטי חושב שהוא מבין משהו, הדבר היחידי שאתה איכשהו יכול להבין בו זה פריצות דיסק ודברים
של עמוד השדרה ילד, בזה לא הייתי מתערב, אבל בנושא כזה - עדיף לך לסתום.
אתה אומר את זה כאילו אתה והוא האנשים היחידים עם קשיים בעולם הזה, כאילו אתה מומחה לבריאות הנפש.
תקרא מה הבן אדם אומר רבאק, הוא שוקל להשתמש בחומרים כי הוא עסוק בלהשוות את עצמו לאנשים אחרים, כי הוא חושב שזו הדרך היחידה שלו להתקדם לתחום הדוגמנות.
אם זה נשמע לך כמו בן אדם שבריא בנפשו ושהפתרון האחראי הוא פשוט להגיד לו אל תוותר תמשיך לעבוד קשה אז צר לי לבשר לך אבל אתה טועה.
ההתנהגות שלך מראה עד כמה אתה בעצמך לא יציב נפשית, לא בוגר ולא שקול.
התייחסתי לעניין הדוגמנות שלו בנפרד באחת התגובות הקודמות.הוא משווה את עצמו כי הוא מבואס *מעצמו* הוא לא משווה סתם, וכן זו הדרך היחידה, יש עוד דרך להיות דוגמן פיטנס חוץ מלהיראות כמו אחד? (טכנית)
אני אמרתי לו בפירוש שלא יסתכל על הדוגמנים האלו, אמרתי את זה במפורש לכן אל תתעלם מהקטע הזה ותציג אותי בתור איזה טמבל.
התייחסתי לעניין הדוגמנות שלו בנפרד באחת התגובות הקודמות.
בנוגע למה שאמרת, כנראה פספסת את הפואנטה שלי שכמה מילות עידוד מבן אדם זר באינטרנט לא ישנו לו השקפת עולם.
צר לי שהאינטליגנציה שלי מאיימת עלייך.
זו היתה תשובה טובה לתת רמה של התגובה שלך שם.תראה איך אתה ממשיך להגיב לי אחרי שאמרת לי ''רק בריאות'' זה כי אתה יודע שאני צודק, ''בן אדם זר'' שהיה במצב הזה
אתה לא מבין שום דבר בטיפול פסיכולוגי או בבריאות הנפש אבל אתה מרשה לעצמך לדבר על זה בכזו מומחיות.לא התכוונתי לשנות לו את החיים, נתתי לו נקודה למחשבה, עדיף לתת לבן אדם את זה מאשר להגיד לו יאלא לך עכשיו לפסיכולוג
וכן אני לא אומר כאילו פסיכולוג זה סוף העולם, בכיף יש אנשים שצריכים את זה, אבל אתה סתם דוחף את זה בכוח כי אתה אוהב את זה
זה בדם שלך, כל בעיה שיש לו בחיים הוא יתמודד עם פסיכולוג? הוא ישבר על ידי המכשול הראשון שהוא יראה אחרי זה וירוץ עוד פעם
לפסיכולוג החביב שלו, אחלה דרך חיים, צריך לדעת להתמודד, הוא לא טמבל, יש לו מטרה והוא בעצמו יודע ש''יצחקו עליו'' ומבין
שהוא מגזים בתגובה שלו.
אני לא התחלתי לדבר על אינטליגנציה, זה אתה שקראת לי גאון.אגב לגבי האינטלגנציה, ממש מאיימת עלי אתה לא מבין, בן אדם שלא מבין על מה אנחנו מדברים ומייעץ לאנשים ללכת לפסיכולוג על כול פיפס
איזה חוכמת חיים, לדעת להתמודד כמו שצריך, אין כמו פסיכולוג טוב, אגב אם התחלת לדבר על אינטליגנציה בלי שום קשר לכלום
אני רואה כאן שיגעון גדלות חמור - פנה לפסיכיאטר, עלית שלב.
יש ברוסית פתגם שאומר- אל תכנס לויכוח עם מטומטם. הוא ימשוך אותך לרמה שלו ושם ינצח אותך עם הניסיון שלו.זו היתה תשובה טובה לתת רמה של התגובה שלך שם.
אתה לא מבין שום דבר בטיפול פסיכולוגי או בבריאות הנפש אבל אתה מרשה לעצמך לדבר על זה בכזו מומחיות.
אני אתמצת, לבן אדם שפצוע בגוף אני אמליץ על פיזיו ואורתופד, לבן אדם שפצוע בנפשו אני אמליץ על פסיכולוג, בשני המקרים איש מקצוע טוב ירצה לטפל בבעיה ולאפשר לבן אדם להמשיך בדרכו בריא יותר, ולא תלותי בטיפול.
אני לא התחלתי לדבר על אינטליגנציה, זה אתה שקראת לי גאון.
פיטנס מודל,לא עובד עם אף אחד כרגע,בעבר היה תזונאי שלא אציין את שמו,ואללה תסתכל את הנוער בחול איזה גוף יש להם,גנטיקה וסוגי חומרים משחקים תפקיד גדול בתחום החרא הזה שנשאבתי אליו,מטרה ספציפית זה איכות כמו של דיוויד לאיד דילן מקיין.
אני בעצמי לא חכם במיוחד...יש ברוסית פתגם שאומר- אל תכנס לויכוח עם מטומטם. הוא ימשוך אותך לרמה שלו ושם ינצח אותך עם הניסיון שלו.
אז זהו, אני לא נכנס לויכוחים עם מטומטמים.חח אפילו אתה לא מבין מאיפה הציטוט, לפחות תתן קרדיט.
לא ברורה לי האובססיה הזו אלי
לא ברור לי למה סטית פה לרמה האישית כי לא ניסיתי לפגוע בך
ובינתיים לא קיבלת מוניטין שלילי מאף אדם שאני מגדיר כחבר שלי
אני בעצמי לא חכם במיוחד...
אז זהו, אני לא נכנס לויכוחים עם מטומטמים.
אני חייב להגיב לך על האימרה של "תראה את הנוער בחו"ל".
אני מתגורר באירופה כבר קרוב ל-7 שנים. יצא לי לטייל בעולם וממה שראיתי ההתעסקות הכמעט חולנית במראה גוף קיימת (אני אעז לומר רק) בארץ ובצפון אמריקה. כמות "השחיפים" באירופה יחסית לאוכלוסייה היא פי כמה וכמה ממה שאני רואה/ראיתי בארץ ובצפון אמריקה. שהגעתי עם חברה שלי האיטלקייה לארץ וגם שנתיים לפני זה עם חברים איטלקים אחרים לביקור בארץ, הם היו בשוק מכמות הגברים השריריים, מכמה אנשים רצים בטיילת וכולי וכולי.
אני באמת מאמין שאנחנו בארץ לקחנו מצפון אמריקה את התרבות הסופר שטחית של מראה חיצוני ואתה יכול לראות את זה למשל בכמות האינסופית של התעסקות בתזונה ואימונים בארץ, בעובדה שטינדר ואתרי סטוצים שמתבססים 100% על מראה חיצוני הרבה יותר פופולארים בארץ מאשר באירופה (אני באמת ממליץ לך לנסות טינדר באיטליה או צרפת... אתה תהייה בהלם מכמה קצת מקומיים יש והרוב אלו תיירות או תיירים מצפון אמריקה) ובעובדה שיש מיעוט רציני של יחסית לארץ או צפון אמריקה של רשתות תוספים וכולי. וזה מביא אנשים בסופו של דבר למצב שבו הם מרגישים שהם בתחרות מתמדת על מי נראה הכי טוב כי הסביבה מוצפת במסרים גוליים וסמויים שזה מה שמשנה..[/QUOTE
הכל עיניין של כמה אוכלוסייה יש באותו מדינה,האנשים פה צר לי להגיד נראים פחות טוב מפיטנס בחול,אולי גנטיקה אולי סוג חומרים או שאולי אני טועה,לעיניין שלי,אתה באמת חושב שאני עם בעיה נפשית?]
לא אעלב,מדוע אתה חושב שיש לי בעיה נפשית?,אולי אתה צודק?זו היתה תשובה טובה לתת רמה של התגובה שלך שם.
אתה לא מבין שום דבר בטיפול פסיכולוגי או בבריאות הנפש אבל אתה מרשה לעצמך לדבר על זה בכזו מומחיות.
אני אתמצת, לבן אדם שפצוע בגוף אני אמליץ על פיזיו ואורתופד, לבן אדם שפצוע בנפשו אני אמליץ על פסיכולוג, בשני המקרים איש מקצוע טוב ירצה לטפל בבעיה ולאפשר לבן אדם להמשיך בדרכו בריא יותר, ולא תלותי בטיפול.
אני לא התחלתי לדבר על אינטליגנציה, זה אתה שקראת לי גאון.
מזדהה איתך מאוד לצערי אחאובססיה אליך? אל תחמיא לעצמך, אתה פשוט מגיב בכול מקום על רפואה, פטיש מוזר שלך.
והנה תגובה חכמה שלך.
יופי גיבור, דפקת משפט בסטייל פשוט, מוחא לך כפיים אם זה מה שיעשה לך טוב.
הנה מנהל נכנס, עכשיו תוכל לדון עם החברים שלך בלי שאפריע לך ולחשוב שאתה איכשהו צודק, סלאמת.
לא אעלב,מדוע אתה חושב שיש לי בעיה נפשית?,אולי אתה צודק?
מזדהה איתך מאוד לצערי אח
דבר ראשון אבהיר שאני לא חושב שיש לך מחלה נפשית.לא אעלב,מדוע אתה חושב שיש לי בעיה נפשית?,אולי אתה צודק?
תודה רבה לך אחי,אני בן אדם עם מודעות עצמית דיי גבוהה,מעריך כל מילה שלך,איישם את זהדעתי היא שכושר צריך להיות אורח-חיים; ולא אובססיה.
ברגע שאתה נותן לזה להכניס אותך לחרדות, לדכא לך את החיים, להציף לך את המוח, ולתסכל אותך לרמות שאתה מרגיש נואש כי זה אשכרה מה שקובע את מצה הרוח שלך...או בקיצור - להשתלט לך על החיים (!) - זה כבר לא 'אורח-חיים'; זה חתיכת אובססיה. וזה בטוח לא כיף לך.
בקשת מאתנו לענות לך בצורה בוגרת, אז אני מציע לך במלוא הכנות ובשיא הרצינות - גש לטפל בזה. יש פה בעייה הרבה יותר עמוקה ממה שאתה חושב, ואני חושב שלא רק שסייקלים לא יפתרו לך אותה - יש אפילו מצב שהם יכניסו אותך לבור הרבה יותר עמוק.
דאג לעצמך, אחי.
דעתי האישית היא שכושר צריך להיות אורח-חיים; ולא אובססיה.
ברגע שאתה נותן לזה להכניס אותך לחרדות, לדכא לך את החיים, להציף לך את המוח, ולתסכל אותך לרמות שאתה מרגיש נואש כי זה אשכרה מה שקובע את מצה הרוח שלך...או בקיצור - להשתלט לך על החיים (!) - זה כבר לא 'אורח-חיים'; זה חתיכת אובססיה. וזה בטוח לא כיף לך.
בקשת מאתנו לענות לך בצורה בוגרת, אז אני מציע לך במלוא הכנות ובשיא הרצינות - גש לטפל בזה. יש פה בעייה הרבה יותר עמוקה ממה שאתה חושב, ואני חושב שלא רק שסייקלים לא יפתרו לך אותה - יש אפילו מצב שהם יכניסו אותך לבור הרבה יותר עמוק.
דאג לעצמך, אחי.