עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראית מחבלים פלסטינים? אלה לא בדיוק ה-top 10 במצעד הגברים המושכים של People Magazine.אני לא מבין את הקטע הזה.. ראיתם ערביות? מי רוצה לזיין ערבייה? אז מי בכלל רוצה לזיין 72?
אתה ראית?ראית מחבלים פלסטינים? אלה לא בדיוק ה-top 10 במצעד הגברים המושכים של People Magazine.
כן, באווטאר שלך, לא? 😳אתה ראית?
🤫כן, באווטאר שלך, לא? 😳
לדעתי אתה ממש טועה. להפך, כשאין עונש מוות אתה מעודד חטיפות כי זו הדרך היחידה ( או הכמעט יחידה) לשחרר מחבל שיושב בכלא.אמת, ובנוסף - תחשבו כמה הוצאה מתוכננת להורג של מחבל תעלה את המוטיבציה והניסיונות לחטוף אזרחים (לפני שאתם עונים: תעלה = אפילו יותר מעכשיו), ותדמיינו מצב שבו מחר מתוכננת הוצאה להורג של מחבל והיום נחטפים כמה ילדים באיום שישחטו מול המצלמות דקה אחרי ההוצאה להורג.
אגב, חנן, אני לא בטוח לגבי הסעיף השלישי בהודעה שלך. עובדתית - מי שמוצא להורג לא חוזר לבצע פשעים 😛
זה לא נכון. עונש מוות קוצב שעון מעל הראש של המחבלים, שרוצים לשחרר את המניאק, ושל המדינה, שהאזרחים שלה נחטפו.לדעתי אתה ממש טועה. להפך, כשאין עונש מוות אתה מעודד חטיפות כי זו הדרך היחידה ( או הכמעט יחידה) לשחרר מחבל שיושב בכלא.
כל מקרה לגופו.לא צריך להוציא להורג על רצח, אבל על שמוקים שעושים פיגועים והורגים 40 איש באוטובוס צריך להרוג בעינויים. גם ככה יש להם 72 בתולות בשמיים
במקרים כל כך ברורים כמו שליסל צריך להוציא להורג.אין שום הוכחה שעונש מוות משפיע על רמות הפשע. הדבר היחיד שהוא יוצר זה מקום לטעויות שלא ניתן לתקן.
בהנחה שנותנים לו זכויות ערעור וכדומה - בארה"ב זה בדיוק אחד הטיעונים נגד עונש מוות: הוא עולה למדינה הרבה יותר כסף מכליאה רגילה.כל מחבל שעשה פיגוע ונשאר בחיים הוא בזבוז של כל כך הרבה משאבים שאין שום הצדקה שלא יהיה פה עונש מוות.
במקרים כל כך ברורים כמו שליסל צריך להוציא להורג.
דובי 'כפתלי, קראת את "חף מפשע" של ג'ון גרישם?ומי בדיוק יקבע מה זה מקרים ברורים? מה תכתוב בחוק?
מה זאת אומרת? את כל קבוצות המיעוט שאני שונא.ומי בדיוק יקבע מה זה מקרים ברורים? מה תכתוב בחוק?
מה זאת אומרת? את כל קבוצות המיעוט שאני שונא.
חלילה, מי יעבוד בשדות הכותנה ומכרות הפחם?אז סגרנו על כושים?
דובי 'כפתלי, קראת את "חף מפשע" של ג'ון גרישם?
הוא מספר שם על אנשים שנידונו למוות וניצלו בעור שיניהם מגזר דין הכי לא צודק שאפשר, במערכת שעשתה הכל כדי להרשיע אותם כנגד כל ראיה אפשרית רק כדי להראות למשפחות הקורבנות שמישהו נענש. כל זה בארה"ב של שנות ה-80 של המאה ה-20. סיפורים אמיתיים כמובן.
חלילה, מי יעבוד בשדות הכותנה ומכרות הפחם?