הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5 סיבות למה (אולי) יש חייזרים

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון

ממש מעניין אותי פתאום....
האם נציגים מהעולמות המקבילים (בדוק יש) הגיעו אלינו או שלא? האם נגלה חיים בזה שנבקר בעולמות אחרים או שהם יקדימו אותנו טכנולוגית ויבקרו אותנו?

מעניין אותי אם למשל יש יקום מקביל וגם בו התפתחו סוגים של אנשים, האם הם יתפתחו טכנולוגית כמונו, האם ידברו כמונו?

Mindfuck

הכל חסום.. תעשי לנו כמה צילומי מסך מעניינים בבקשה 😃
הנה מה שהעלת לפה.. העלו גם שם
I6uzMEo.png

ועוד דוגמא לפוסט
1DjbTXu.png

אני מפחד להצטרף לקבוצות כאלה.. גם יחשבו שאני משוגע וגם זה מגביר פארנויות
1. אז אתה חושב שאני משוגעת?😳
2. אצלי לא הגביר יותר פארנויות מאשר פינת הניהליזם/שורפים חיות בלג בעומר.. יותר מפחיד אותי מחייזרים - בני אדם. 🙁

2. אצלי לא הגביר יותר פארנויות מאשר פינת הניהליזם/שורפים חיות בלג בעומר.. יותר מפחיד אותי מחייזרים - בני אדם. 🙁
1. כן (takes one to know one, כן, אני יודע)
2. אצלך ה"שורפים חיות" הגביר פראנויות? כמה מהיריבים שלך שם לא התחברו שוב לפורום עד היום...

1. כן (takes one to know one, כן, אני יודע)
2. אצלך ה"שורפים חיות" הגביר פראנויות? כמה מהיריבים שלך שם לא התחברו שוב לפורום עד היום...
שלום לחייזר הראשי של הפורום.

• פותח/ת השרשור
יש פה גם כאלה?..
בטוח הם יגידו לך...
1. כן
2. חלקם מתנהגים כמו חייזרים
עריכה:
2. לשרוף פרה ועוף זה אפילו גם טעים

אם הם הצליחו להגיע אלינו כמו שהסרטון טוען, הרי ברור שהטכנולוגיה שלהם מתקדמת משלנו באלפי שנים.

לפחות תן קרדיט לציטוט המקורי 😉

two-possibilities-exist-both-are-equally-terrifying.jpg
היקום שלנו לא מפסיק להתרחב ויש שתי אופציות מפחידות:
אנחנו לבד ביקום או שיש שם מישהו.
למה זה שאנחנו לבד ביקום זה מפחיד? אני מבין את זה שאנחנו לא, אבל אני לא מבין מה הבעיה זה שאנחנו לבד. (למרות שאני דיי בטוח שאנחנו לא.)

למה זה שאנחנו לבד ביקום זה מפחיד? אני מבין את זה שאנחנו לא, אבל אני לא מבין מה הבעיה זה שאנחנו לבד. (למרות שאני דיי בטוח שאנחנו לא.)
תחשוב שנייה, מכל היקום האינסופי הזה, היקום הזה שאין לו גבולות ויזואלים וכניראה גם לא פיזים, אנחנו הכוכב היחיד עם חיים עליו.
יכול להיות שמפחיד זה מילה קצת קיצונית, אבל זה באמת מוזר לחשוב על זה.

אני אישית חושב שאנחנו רחוקים מלהיות לבד.

אני אישית חושב שאנחנו רחוקים מלהיות לבד.
כנ"ל.
אנחנו הכוכב היחיד עם חיים עליו.
אם חושבים על זה התנאים לחיים הם דיי קפדניים אז זה שאנחנו הכוכב לכת היחידי(שנמצא בינתיים) שיש עליו צורות חיים יחסית מתקדמות לא כלכך מפתיע כי זה נדיר למצוא כוכבי לכת אחרים שיש בהם תנאים מספיק טובים לכך. ( אני יודע שכבר מצאו המון אבל הם כולכך רחוקים שאין לנו מושג מה הולך שם.)

אני יודע שכבר מצאו המון אבל הם כולכך רחוקים שאין לנו מושג מה הולך שם.
מצאו מלא כוכבים שהם פחות או יותר זהים לכדור הארץ ככה שזה רק מעלה את הסיכויים לעוד צורות חיים.
אני באמת לא מבין אנשים שחושבים שאנחנו לבד...

אם מסתכלים על זה בצורה דתית, אין סיכוי שאלוהים יצר רק אותנו ועוד טריליונים של כוכבים ויקום כזה ענק בלי סיבה.
אם מסתכלים על זה בצורה לא דתית, אין סיכוי שאנחנו היחידים. יש כוכבים זהים לכדור הארץ, ויש עוד המון רמזים וכו וכו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית