הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגיליזציה של חומרים בעד או נגד.

החלטות על חוקיות מוצרים היא על סוג החברה שאתה מנסה לכונן.אם אתה רוצה חברה פרודוקטיבית ומפותחת כדאי שתדאג שמרכיבי החברה היינו,האנשים יהיו פרודקטיבים ויעילים.הרואין במקרה שלנו יהיה לא יעיל ולא פרודקטיבי.

משעשע שאתה חושב שאיסור שימוש בהרואין מוריד את הצריכה של הרואין.

"c'mon everybody let's be hypocritical bastards. It's ok to drink your drug, it's these other drugs, those untaxed drugs, those are bad for you"

לוגיקה נחמדה והכל, אבל בעולם האמיתי מי שרוצה להשיג הרואין משיג אותו
כמו כל דבר בחיים,אבל הרבה פחות זמין.
אני לא מכיר אדם אחד שלא צורך קאנביס בגלל שהוא לא חוקי וקשה להשיג אותו.
מה אתה אומר? על יובש שמעת? דילרים שמבריזים הכרת? חומר זבל יצא לך לעשן? כל זה נובע מאי חוקיות הקנביס.

כמו כל דבר בחיים,אבל הרבה פחות זמין.

מה אתה אומר? על יובש שמעת? דילרים שמבריזים הכרת? חומר זבל יצא לך לעשן? כל זה נובע מאי חוקיות הקנביס.

ועדיין, למרות הכל. מי שרוצה לעשן תמיד ימצא איך

חומר זבל יהיה לך גם אם זה יהיה חוקי.

כמה שאתה טועה. זה לא ייאומן. מאז הלגליזציה בקולרדו אחוז הצריכה בקרב בני הנוער ירד.

http://sensiblecolorado.org/marijua...ns-in-colorado-since-regulations-took-effect/
דבר ראשון, מחקר של שנה או פחות שווה לתאי השירותים בברגן בלזן.דבר שני,מבחינת לוגיקה זה לא יתכן כיוון שפקטור הזמינות עולה בהכרח שתעלה הצריכה.אל תמהר להביא מחקרים חדשים כשיש לך את הולנד עם אחלה מחקר חברתי,פיננסי.

דבר ראשון, מחקר של שנה או פחות שווה לתאי השירותים בברגן בלזן.דבר שני,מבחינת לוגיקה זה לא יתכן כיוון שפקטור הזמינות עולה בהכרח שתעלה הצריכה.אל תמהר להביא מחקרים חדשים כשיש לך את הולנד עם אחלה מחקר חברתי,פיננסי.

לא ראיתי את המחקר של הולנד, אבל בכל אופן שעושים מחקר כזה צריך לחקור לא רק את השימוש בקנאביס, אלא גם את השימוש בחומרים אחרים במקביל. הרי בשורה התחתונה, בן אדם שמחפש להתמסטל, ימצא את הסטלה שלו, אם לא בעזרת קנאביס, אז בעזרת משהו אחר, שלרוב יהיה יותר גרוע (פשוט מעצם הרעיון שקנאביס זה בערך הכי פחות גרוע).

אני מבקש בנימוס... מי שלא עישן קנאביס שלא יזיין תשכל נגד לגיליזציה.
אני היחיד שבמאנץ' אוכל דלי יוגורט עזים וצ'יטוס דולפינים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית