עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה חושב שהחוק משנה משהו?ואם מדובר במשפחה עם ילדים שכשההורים על סמים קשים,הילדים צריכים לטפל בעצמם?עדיין אין קורבן?
הגיע הזמן שתפסיק להשתמש בחוק כל פעם שמשהו לא מוצא חן בעינייך.אין לי בעיה עם להוציא את כל הדברים שציינת מהחוק. אני מבין שזה סביר להניח הדבר הכי מוזר ששמעת בזמן האחרון, אבל אני לא הולך לפי מה שעדיף לכולם אלא לי . מין הסתם זה לא מה שיקרה, אבל שאלו את דעתי וזו היא.
איך עדיף לך שאני לא אוכל סוכר עם כפית?אין לי בעיה עם להוציא את כל הדברים שציינת מהחוק. אני מבין שזה סביר להניח הדבר הכי מוזר ששמעת בזמן האחרון, אבל אני לא הולך לפי מה שעדיף לכולם אלא לי . מין הסתם זה לא מה שיקרה, אבל שאלו את דעתי וזו היא.
אין לי בעיה עם להוציא את כל הדברים שציינת מהחוק. אני מבין שזה סביר להניח הדבר הכי מוזר ששמעת בזמן האחרון, אבל אני לא הולך לפי מה שעדיף לכולם אלא לי . מין הסתם זה לא מה שיקרה, אבל שאלו את דעתי וזו היא.
שום דבר לא צריך להיות חוקי, כאילו חסר טמבלים עכשיו שדופקים את עצמם אז צריך שיהיה ליותר אנשים גישה לזה?
אבל מהם הקריטריונים שלך לטיפשות?עדיף לי שיוציאו אנשים טפשים מחוץ לחוק. מן הסתם זה לא מה שיקרה, אבל שאלו את דעתי וזו היא.
אבל מהם הקריטריונים שלך לטיפשות?
יש לי הרגשה שכל בני האדם חוץ ממך יפלו להגדרה 🙁
לא הבנתי את הקשר של התגובה שלך לשלי.אתה חושב שהחוק משנה משהו?
אתה תמים או טיפש.
הגיע הזמן שתפסיק להשתמש בחוק כל פעם שמשהו לא מוצא חן בעינייך.
לא אוהב הרואין ואני לא הולך להשתמש, אם מישהו רוצה שיהנה, אם זה יהיה חוקי כל הפשע סביב זה יפוג.
לא נמצא קשר בין התרת שימוש בחומרים מסוכנים לבין עליה בשימוש בהם.
קצת אחריות אישית יא סוציאליסט פאשיסט.
ממך אישית לא ממש משנה לי. אבל מהמשפחה, חברים ואנשים שאני מכיר וחשובים לי, כן אכפת.איך עדיף לך שאני לא אוכל סוכר עם כפית?
זאת ההגדרה @sunshineלא הבנתי את הקשר של התגובה שלך לשלי.
ממך אישית לא ממש משנה לי. אבל מהמשפחה, חברים ואנשים שאני מכיר וחשובים לי, כן אכפת.
מרושע 👹זאת ההגדרה @sunshine
אם זה ככה אז צריך להוציא מהחוק עוד מלא דברים.. למשל.. אסור להורים לצאת לעבודה כי אז הילדים יצטרכו לטפל בעצמם?ואם מדובר במשפחה עם ילדים שכשההורים על סמים קשים,הילדים צריכים לטפל בעצמם?עדיין אין קורבן?
אז בגלל זה אתה רוצה לחוקק חוק שיכפה על כולם להתנהג כך רק כי חשוב לך בני משפחתך? שמהווים 0.0000008% מהאוכלוסיה ?לא הבנתי את הקשר של התגובה שלך לשלי.
ממך אישית לא ממש משנה לי. אבל מהמשפחה, חברים ואנשים שאני מכיר וחשובים לי, כן אכפת.
זה פשוט מאוד, לא הייתי רוצה שהדברים האלה יהיו קיימים, את זה אני משווה לרעיון שלא יהיה קיים נשק גריעיני ודברים נוספים.אז בגלל זה אתה רוצה לחוקק חוק שיכפה על כולם להתנהג כך רק כי חשוב לך בני משפחתך? שמהווים 0.0000008% מהאוכלוסיה ?
אז תבלבל להם את המח ולא לי.לא הבנתי את הקשר של התגובה שלך לשלי.
למה אתה מנסה לכפות עליי את הראיית עולם שלך? זה בדיוק העניין, החקיקה תהיה לא רק עליך גם עלי ואולי האחוז הקטן שלא מעוניין בדרך עולם שלך .אז תבלבל להם את המח ולא לי.
מה אתה כופה עליי את ראיית העולם שלך?
חקיקה זה לא רק עליהם זה גם עליי
כנראה לא הבנת מה זה "מטפלים בעצמם" .קח דוגמא אחרת:גם מורפיום נחשב לסם קשה יותר מאלה שנמכרים ברחוב ואני לא רואה איך ילדים של הורים שצורכים תרופה כזו בצורה רפואית, מטפלים בעצמם.
אני לא כזה בעד לגליזציה של סמים כמו קריסטל מת׳, הירואין, קוקאין אבל יש לך סמים הרבה יותר קשים שניתנים לך לגאלית.
ובקשר לפוסט, אם אני לא טועה לפני 1975 סטרואידים היו חוקים. פשוט הולכים לרופא ומקבלים זריקה וכדורים. והשמיים לא נפלו אז כן אני בעד אבל כל קודם כל קנאביס.
אתה חושב שהחוק משנה משהו?
אתה תמים או טיפש.
הגיע הזמן שתפסיק להשתמש בחוק כל פעם שמשהו לא מוצא חן בעינייך.
לא אוהב הרואין ואני לא הולך להשתמש, אם מישהו רוצה שיהנה, אם זה יהיה חוקי כל הפשע סביב זה יפוג.
לא נמצא קשר בין התרת שימוש בחומרים מסוכנים לבין עליה בשימוש בהם.
קצת אחריות אישית יא סוציאליסט פאשיסט.
מרושע 👹
אם זה ככה אז צריך להוציא מהחוק עוד מלא דברים.. למשל.. אסור להורים לצאת לעבודה כי אז הילדים יצטרכו לטפל בעצמם?