הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגיליזציה של חומרים בעד או נגד.

סטרואידים ,HGH,אינסולין,שורפי שומן למינהם - נגד , קנאביס -בעד , וכל שאר הסמים המסוכנים -נגד

בעד אנאבוליים אחרי קורס קצר שבו מסבירים איך כמה למה ומי סכנות יתרונות דרכי התמודדות ופיקוח ע"י רופא

ואם מדובר במשפחה עם ילדים שכשההורים על סמים קשים,הילדים צריכים לטפל בעצמם?עדיין אין קורבן?
אתה חושב שהחוק משנה משהו?
אתה תמים או טיפש.
אין לי בעיה עם להוציא את כל הדברים שציינת מהחוק. אני מבין שזה סביר להניח הדבר הכי מוזר ששמעת בזמן האחרון, אבל אני לא הולך לפי מה שעדיף לכולם אלא לי . מין הסתם זה לא מה שיקרה, אבל שאלו את דעתי וזו היא.
הגיע הזמן שתפסיק להשתמש בחוק כל פעם שמשהו לא מוצא חן בעינייך.
לא אוהב הרואין ואני לא הולך להשתמש, אם מישהו רוצה שיהנה, אם זה יהיה חוקי כל הפשע סביב זה יפוג.
לא נמצא קשר בין התרת שימוש בחומרים מסוכנים לבין עליה בשימוש בהם.
קצת אחריות אישית יא סוציאליסט פאשיסט.

אין לי בעיה עם להוציא את כל הדברים שציינת מהחוק. אני מבין שזה סביר להניח הדבר הכי מוזר ששמעת בזמן האחרון, אבל אני לא הולך לפי מה שעדיף לכולם אלא לי . מין הסתם זה לא מה שיקרה, אבל שאלו את דעתי וזו היא.
איך עדיף לך שאני לא אוכל סוכר עם כפית?

עדיף לי שיוציאו אנשים טפשים מחוץ לחוק. מן הסתם זה לא מה שיקרה, אבל שאלו את דעתי וזו היא.

שום דבר לא צריך להיות חוקי, כאילו חסר טמבלים עכשיו שדופקים את עצמם אז צריך שיהיה ליותר אנשים גישה לזה?

אתה תמים או טיפש.

לא אוהב הרואין ואני לא הולך להשתמש, אם מישהו רוצה שיהנה, אם זה יהיה חוקי כל הפשע סביב זה יפוג.
לא הבנתי את הקשר של התגובה שלך לשלי.

איך עדיף לך שאני לא אוכל סוכר עם כפית?
ממך אישית לא ממש משנה לי. אבל מהמשפחה, חברים ואנשים שאני מכיר וחשובים לי, כן אכפת.

מרושע 👹
ואם מדובר במשפחה עם ילדים שכשההורים על סמים קשים,הילדים צריכים לטפל בעצמם?עדיין אין קורבן?
אם זה ככה אז צריך להוציא מהחוק עוד מלא דברים.. למשל.. אסור להורים לצאת לעבודה כי אז הילדים יצטרכו לטפל בעצמם?

משהו שנתקלתי בו באינטרנט

להוציא מטאליסטים מחוץ לחוק! הם פוגעים בילדים תמימים!
w7vB5Qf.png

ממך אישית לא ממש משנה לי. אבל מהמשפחה, חברים ואנשים שאני מכיר וחשובים לי, כן אכפת.
אז בגלל זה אתה רוצה לחוקק חוק שיכפה על כולם להתנהג כך רק כי חשוב לך בני משפחתך? שמהווים 0.0000008% מהאוכלוסיה ?

אז בגלל זה אתה רוצה לחוקק חוק שיכפה על כולם להתנהג כך רק כי חשוב לך בני משפחתך? שמהווים 0.0000008% מהאוכלוסיה ?
זה פשוט מאוד, לא הייתי רוצה שהדברים האלה יהיו קיימים, את זה אני משווה לרעיון שלא יהיה קיים נשק גריעיני ודברים נוספים.
בעיקר בשביל המשפחה שלי .

אז תבלבל להם את המח ולא לי.
מה אתה כופה עליי את ראיית העולם שלך?
חקיקה זה לא רק עליהם זה גם עליי

אז תבלבל להם את המח ולא לי.
מה אתה כופה עליי את ראיית העולם שלך?
חקיקה זה לא רק עליהם זה גם עליי
למה אתה מנסה לכפות עליי את הראיית עולם שלך? זה בדיוק העניין, החקיקה תהיה לא רק עליך גם עלי ואולי האחוז הקטן שלא מעוניין בדרך עולם שלך .
בשום מקום לא אמרתי לך לא לאכול סוכר, או שאני הולך להפגין נגד אלכוהול סוכר ומכוניות, אני מעדיף פשוט שלא יהיו אותם.
חוץ מזה מי בלבל לך את המח ? שאלת שאלה, ועניתי עליה, זה שאתה לא אוהב את התשובה זה כבר עניין אחר.
לכל אחד יש השקפה אחרת, זה כמו שאני ישאל טבעוני איך לדעתו אני צריך לאכול, ואז הוא יגיד לי X Y Z מותר K J L להמנע , ואני יגיד לו אל תבלבל לי את השכל, אבל אני שאלתי את השאלה..

גם מורפיום נחשב לסם קשה יותר מאלה שנמכרים ברחוב ואני לא רואה איך ילדים של הורים שצורכים תרופה כזו בצורה רפואית, מטפלים בעצמם.

אני לא כזה בעד לגליזציה של סמים כמו קריסטל מת׳, הירואין, קוקאין אבל יש לך סמים הרבה יותר קשים שניתנים לך לגאלית.

ובקשר לפוסט, אם אני לא טועה לפני 1975 סטרואידים היו חוקים. פשוט הולכים לרופא ומקבלים זריקה וכדורים. והשמיים לא נפלו אז כן אני בעד אבל כל קודם כל קנאביס.
כנראה לא הבנת מה זה "מטפלים בעצמם" .קח דוגמא אחרת:
האבא מסרסר את אמא בשביל סמים,האמא קורבן

אתה תמים או טיפש.

לא אמרתי שום דבר בקשר לחוק,אמרת שזה פשע ללא קורבן,הראיתי לך שזה לא תמיד המקרה.
מרושע 👹

אם זה ככה אז צריך להוציא מהחוק עוד מלא דברים.. למשל.. אסור להורים לצאת לעבודה כי אז הילדים יצטרכו לטפל בעצמם?

כנ"ל,לא רשמתי שום דבר על החוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית