הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לגיליזציה של חומרים בעד או נגד.

כנראה לא הבנת מה זה "מטפלים בעצמם" .קח דוגמא אחרת:
האבא מסרסר את אמא בשביל סמים,האמא קורבן

לא אמרתי שום דבר בקשר לחוק,אמרת שזה פשע ללא קורבן,הראיתי לך שזה לא תמיד המקרה.

כנ"ל,לא רשמתי שום דבר על החוק.
כשמדברים על פשע ללא קורבן מתייחסים לקשר ישיר.. אם אתה מתייחס לקשר עקיף בין הפעולה לקורבן אז כמעט כל פעולה שלך יכולה להקשר לפגיעה באחר.
סתם לדוגמא, אם לא בא לי לקנות מחנות מסויימת ולבחור לקנות מחנות אחרת- המנהל של החנות יהיה קורבן..
וסמים זה מוצר , עם התגובה שנתת אני יכולה להגיד- האבא מסרסר באמא בשביל מנוי לחדר כושר..

כשמדברים על פשע ללא קורבן מתייחסים לקשר ישיר.. אם אתה מתייחס לקשר עקיף בין הפעולה לקורבן אז כמעט כל פעולה שלך יכולה להקשר לפגיעה באחר.
סתם לדוגמא, אם לא בא לי לקנות מחנות מסויימת ולבחור לקנות מחנות אחרת- המנהל של החנות יהיה קורבן..
וסמים זה מוצר , עם התגובה שנתת אני יכולה להגיד- האבא מסרסר באמא בשביל מנוי לחדר כושר..

ההבדל הוא שכשאתה מכור לסמים קשים,האפשרות שלך להכנסה נורמטיבית היא אפסית.

למה אתה מנסה לכפות עליי את הראיית עולם שלך? זה בדיוק העניין, החקיקה תהיה לא רק עליך גם עלי ואולי האחוז הקטן שלא מעוניין בדרך עולם שלך .
בשום מקום לא אמרתי לך לא לאכול סוכר, או שאני הולך להפגין נגד אלכוהול סוכר ומכוניות, אני מעדיף פשוט שלא יהיו אותם.
חוץ מזה מי בלבל לך את המח ? שאלת שאלה, ועניתי עליה, זה שאתה לא אוהב את התשובה זה כבר עניין אחר.
לכל אחד יש השקפה אחרת, זה כמו שאני ישאל טבעוני איך לדעתו אני צריך לאכול, ואז הוא יגיד לי X Y Z מותר K J L להמנע , ואני יגיד לו אל תבלבל לי את השכל, אבל אני שאלתי את השאלה..
אני לא כופה עלייך כלום. לא רוצה סוכר?אל תשתמש בו.
אם היה לך קצת שכל בקודקוד היית יכול בקלות לבדוק מה איסור על אלכוהול עושה.
זה שיש לך השקפת עולם שכופה על אחרים דברים שאתה חושב הם נכונים מאוד מפריע לי, כן.

ההבדל הוא שכשאתה מכור לסמים קשים,האפשרות שלך להכנסה נורמטיבית היא אפסית.
וזה יוביל בהכרח לזה שהוא יסרסר באישתו? חוץ מזה, אם היא לא רוצה לעבוד בזנות היא לא חייבת.. היא גם יכולה לעזוב אותו. לא רואה קשר ישיר.
אם הוא כופה עליה באלימות ללכת לעבוד בזנות זה כבר פשע אחר בפני עצמו. ובמקרה כזה יש התערבות חיצונית, בגלל שזו כבר פגיעה ישירה בזכויות של אדם אחר.

הרעיון פה זה שסטרואידים, קנאביס* ושורפי שומן לא יפגעו באף אחד אחר חוץ מהמשתמש כל עוד השימוש הוא באופן נכון.
אלכוהול גורם לאלימות ומסכן את מי שנוהג בכבישים (גם קנאביס לדעתי יכול לסכן אם אתה נוהג, תלוי כמה עישנת, אבל פחות מאלכוהול)

סמים קשים אני ממש לא בעד, זה כבר ממש מסוכן ואנשים יכולים להתקע בטריפ או להתמכר ולהפסיד את כל הרכוש שלהם בשביל עוד מנה.

לכן גם בקנאביס וגם בשורפי שומן וסטרואידים צריך הדרכה והכוונה כיצד להשתמש (לא ממליץ לעשן ולנהוג) ולהגביל מגיל 18 או 21 כדי למנוע מקטינים.
זה לא יסכן אף אחד.

הרעיון פה זה שסטרואידים, קנאביס* ושורפי שומן לא יפגעו באף אחד אחר חוץ מהמשתמש כל עוד השימוש הוא באופן נכון.
אלכוהול גורם לאלימות ומסכן את מי שנוהג בכבישים (גם קנאביס לדעתי יכול לסכן אם אתה נוהג, תלוי כמה עישנת, אבל פחות מאלכוהול)

סמים קשים אני ממש לא בעד, זה כבר ממש מסוכן ואנשים יכולים להתקע בטריפ או להתמכר ולהפסיד את כל הרכוש שלהם בשביל עוד מנה.

לכן גם בקנאביס וגם בשורפי שומן וסטרואידים צריך הדרכה והכוונה כיצד להשתמש (לא ממליץ לעשן ולנהוג) ולהגביל מגיל 18 או 21 כדי למנוע מקטינים.
זה לא יסכן אף אחד.
אני לא מסכים עם הטענה של להגביל מגיל 18/21 ,כדרך למנוע מקטינים שימוש בחומרים האלה, פשוט כי אפשר לראות שקטינים משתמשים באלכוהול וסיגריות למרות שיש הגבלת גיל .

אני לא כופה עלייך כלום. לא רוצה סוכר?אל תשתמש בו.
אם היה לך קצת שכל בקודקוד היית יכול בקלות לבדוק מה איסור על אלכוהול עושה.
זה שיש לך השקפת עולם שכופה על אחרים דברים שאתה חושב הם נכונים מאוד מפריע לי, כן.
מתחיל מזה, איפה כפיתי עליך את הדעות שלי? איפה אמרתי לך אתה אל תשתה אלכוהול ותאכל סוכר?
חוץ מזה, ברגע שיחוקקו חוק שיאפשר את הדברים האלה, בטח שזו תהיה כפייה, זה יהיה החוק מן הסתם.

זה לא יסכן אף אחד.
מסכים עם כל מילה. 😃

אני לא מסכים עם הטענה של להגביל מגיל 18/21 ,כדרך למנוע מקטינים שימוש בחומרים האלה, פשוט כי אפשר לראות שקטינים משתמשים באלכוהול וסיגריות למרות שיש הגבלת גיל .

מתחיל מזה, איפה כפיתי עליך את הדעות שלי? איפה אמרתי לך אתה אל תשתה אלכוהול ותאכל סוכר?
חוץ מזה, ברגע שיחוקקו חוק שיאפשר את הדברים האלה, בטח שזו תהיה כפייה, זה יהיה החוק מן הסתם.
אתה רוצה שיחוקקו\ אתה רוצה שיכפו עליי. זו הדעה שלך.

וזה יוביל בהכרח לזה שהוא יסרסר באישתו? חוץ מזה, אם היא לא רוצה לעבוד בזנות היא לא חייבת.. היא גם יכולה לעזוב אותו. לא רואה קשר ישיר.
אם הוא כופה עליה באלימות ללכת לעבוד בזנות זה כבר פשע אחר בפני עצמו. ובמקרה כזה יש התערבות חיצונית, בגלל שזו כבר פגיעה ישירה בזכויות של אדם אחר.

לא,אבל אם אנשים תלויים בך ואתה על סמים קשים,אין לך אפשרות לדאוג להם ולכן אתה לא רק פוגע בעצמך אלא גם בסביבה שלך.

אתה רוצה שיחוקקו\ אתה רוצה שיכפו עליי. זו הדעה שלך.
אני לא אוהב שמעוותים את הדברים שלי, אם תקרא לאט מההתחלה כל מה שאמרתי, בלי לרפרף, לא תמצא מקום שבו אמרתי שאני רוצה שיחוקקו שאף אחד לא יוכל לשתות או לאכול סוכר.

מעניין לי את התחת אם הם באמת ישתמשו או לא. יש להם הורים, ואם ההורים לא חינכו אותם או שולטים עליהם אז זה כבר באחריותם ובאשמתם.
כנ"ל לגבי אלכוהול

ולאפשר שימוש ב x זה לא כפייה. להפך.
עכשיויש כפייה כי לא נותנים להשתמש בx

לא,אבל אם אנשים תלויים בך ואתה על סמים קשים,אין לך אפשרות לדאוג להם ולכן אתה לא רק פוגע בעצמך אלא גם בסביבה שלך.
כאילו באמת, איפה יעבור הגבול בו מעשה של אחד הוא רע לילדים או לא?
אז אם אתה נרקומן זה רע, ומה לגבי אבא שבחיים לא בבית?

כאילו באמת, איפה יעבור הגבול בו מעשה של אחד הוא רע לילדים או לא?
אז אם אתה נרקומן זה רע, ומה לגבי אבא שבחיים לא בבית?
לא אמרתי שזה אקסקלוסיבי לסמים.
אם סיימת את כל המטלות שלך לאותו יום,תעשה מה שאתה רוצה עם עצמך,עם רוב הדברים אין בעיה עם זה,סמים שונים בזה שאתה יכול להתמכר ואז זה כבר לא אחרי שסיימת את כל המטלות שלך,אלא מתי שההתמכרות תוקפת,ואז אתה כבר פוגע באחרים.

לא אמרתי שזה אקסקלוסיבי לסמים.
אם סיימת את כל המטלות שלך לאותו יום,תעשה מה שאתה רוצה עם עצמך,עם רוב הדברים אין בעיה עם זה,סמים שונים בזה שאתה יכול להתמכר ואז זה כבר לא אחרי שסיימת את כל המטלות שלך,אלא מתי שההתמכרות תוקפת,ואז אתה כבר פוגע באחרים.
אתה מחבר את השולחן ערוך? הילכות שלום בית?

יש לך רשימה של עשה ואל תעשה בתור הורה שחייבים למלא?
בדיוק כמו שאתה מתייחס לסמים ככאלה שיכולים לגרום לך להזניח את הילד יש מלא דברים כאלה שאפשר לקחת לקיצון..
גם משחקי מחשב ממכרים ואצל האסיאתים יש מרכזי גמילה.. להוציא משחקי מחשב מהחוק?

יש לך רשימה של עשה ואל תעשה בתור הורה שחייבים למלא?
בדיוק כמו שאתה מתייחס לסמים ככאלה שיכולים לגרום לך להזניח את הילד יש מלא דברים כאלה שאפשר לקחת לקיצון..
גם משחקי מחשב ממכרים ואצל האסיאתים יש מרכזי גמילה.. להוציא משחקי מחשב מהחוק?
אני לא יודע אם את טרולית או פשוט לא יודעת לקרוא.
לא רשמתי אפילו פעם אחת את המילה חוק,לפי דעתי יש יותר מדי חוקים במדינה וצריך לבטל חלק מהם במקום להוסיף עוד.
רשמתי ששימוש בסמים זה לא תמיד "פשע ללא קורבן",כי גם אם אתה חושב שהיחיד שנפגע מההחלטה שלך זה אתה,זה לא תמיד המקרה.

אני לא יודע אם את טרולית או פשוט לא יודעת לקרוא.
לא רשמתי אפילו פעם אחת את המילה חוק,לפי דעתי יש יותר מדי חוקים במדינה וצריך לבטל חלק מהם במקום להוסיף עוד.
רשמתי ששימוש בסמים זה לא תמיד "פשע ללא קורבן",כי גם אם אתה חושב שהיחיד שנפגע מההחלטה שלך זה אתה,זה לא תמיד המקרה.
אז גם שימוש במשחקי מחשב זה פשע עם קורבן? כי זה עשוי להוביל אותך להתמכרות והזנחה של המשפחה? וגם לשחק פוקר זה פשע עם קורבן כי אתה עלול להתמכר להימורים ולאבד את כל כספך שצריך לשמש לגידול הילדים?
🚔

אז גם שימוש במשחקי מחשב זה פשע עם קורבן? כי זה עשוי להוביל אותך להתמכרות והזנחה של המשפחה? וגם לשחק פוקר זה פשע עם קורבן כי אתה עלול להתמכר להימורים ולאבד את כל כספך שצריך לשמש לגידול הילדים?
🚔
כן.אם הסבירות שתתמכר למחשב בצורה קיצונית,או שתתמכר לפוקר בצורה קיצונית הייתה באותה רמה כמו התמכרות לסמים.

אני לא אוהב שמעוותים את הדברים שלי, אם תקרא לאט מההתחלה כל מה שאמרתי, בלי לרפרף, לא תמצא מקום שבו אמרתי שאני רוצה שיחוקקו שאף אחד לא יוכל לשתות או לאכול סוכר.
בוא אני אסביר לך מה הבעיה עם התגובה שלך.

אתה טוען שלא צריך לגליזציה לחומרים כאלו או אחרים כי אין צורך.

זה שקול לדברים הבאים:
1) אין צורך באלכוהול, בוא נוציא אותו מהחוק.
2) נוציא את הסוכר וכל אוכל מזיק מחוץ לחוק כי אין צורך בהם.
3) נוציא את השימוש ברכבים פרטיים מחוץ לחוק כי אין צורך בהם, אפשר לחיות עם תחבורה ציבורית כמו בצפון קוריאה, וככה גם יהיה פחות הרוגים וזיהום אוויר.

אין לי בעיה עם להוציא את כל הדברים שציינת מהחוק. אני מבין שזה סביר להניח הדבר הכי מוזר ששמעת בזמן האחרון, אבל אני לא הולך לפי מה שעדיף לכולם אלא לי . מין הסתם זה לא מה שיקרה, אבל שאלו את דעתי וזו היא.
אם יהיה חוק ללגליזציה של חומרים כאלו או אחרים, אף אחד לא יבוא ויזריק לך בכוח, או ידחוף לך ג'וינט לפה וגם לא לבני משפחתך. מבטיח לך.

אבל עצם זה שאתה בעד לחוקק חוקים או נגד לעשות לגליזציה רק כי אתה פוחד מכמה אנשים מתוך המשפחה שלך זה בעייתי וזה סוג של כפייה בכך שאני לא אוכל לעשות אותם דברים כי אז אחשב לפושע מבחינת החוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית