1.לא מעניין מה אתה רוצה,אם בחרת לחיות בחברה חלים עלייך כל הזכויות והחובות.אם לא מתאים לך קח את עצמך לחברה שחושבת באופן גורף כמוך.1. אני לא רוצה שהרוב יקבע לי מה מותר לי לעשות עם עצמי, דמוקרטיה היא עריצות הרוב (@coldfire !!)
2. אתה פאשיסט כי אתה חושב שאנשים צריכים להיות 'יעילים' לפי ההגדרה שלך (ברור לך שמי שיקבע מי יעיל ומי לא זו המדינה, נכון? אני מניח שאתה יודע מה קרה כשהמדינה ניסתה להנדס חברתית את העם.)
איפה חופש הביטוי שלך נפגם? זכותך להביע את דעתך, זכותי להסביר לך שאתה טועה.
2.הגדרת הפאשיזם שלך לקויה מיסודה,או שאתה לא מבין מה זה פאשיזם או שאתה משתמש במילה שלא בהקשרה
3.ברגע שאתה מכנה אותי פאשיסט,אתה יוצר דמוניזציה שלי ושל דעותיי מכאן הדרך להסתה קרובה מאד,וכידוע לך שהסתה אינה מוגנת בחופש הביטוי.
1.הרבים ,הכלל שהאציל את הסמכות לקביעת הפרודוקטיביות.מי קובע את הפרודוקטיביות? ומי המבקר על רמת הביצוע של הפרט?
2.מי שהרבים יחשבו לנכון.
3.את מצפה שאני אכתוב את כל התזה פה?
1.פתח את עייניך רוב מדינות ה G8 מדרגות יעילות פיננסית לפרודוקטיביות חברתית,כלכלה היא אבן היסוד של החברה והתפתחותה.תן לי להבין את המצב רגע.
1. החברה קובעת שהיא צריכה להיות פרודוקטיבית (למרות שלא ברור איך ואיפה ראית חברה שקובעת דבר כזה).
2. תל״ג הוא מדד לפרודוקטיביות (כי מישהו בפורום אמר).
3. צריכת סמים קשים פוגעת בפרודוקטיביות, ואיסור צריכת סמים קשים משפר אותה (כי מישהו בפורום אמר).
בהחלט קשה לנצח את זה.
אגב, מה עם אלכוהול? אלכוהול פוגע בפרודוקטיביות, לא? או שזה בסדר כי הוא חוקי?
כן, זה עבד נפלא בארה״ב.
2.תלג בהגדרתו תוצר לנפש גולמי מראה את הקשר בין תעסוקה לבין פרודוקטיביות.
3.צריכת סמים שהוכח הקשר שלהם לפגיעה ביעילות(נמאס לי לכתוב פרודוקטיביות) אכן אין לה מקום בחברה(אני מדבר על הרואין וקראק ומ'ת) אני מקווה שאני לא צריך להוכיח שנרקומן הוא לא הטייפקסט של מנהל חברה
4תפסיק להתמם אלכוהול לא מזכיר אפילו סמים קשים.