עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פרויד גם כתב הרבה שטויות בעקבות כך.פרויד כתב את האנליזה שלו בהשפעת קוק
לא מומחה, אבל אני חושב שכבודו במקומו מונח והוא דוגמא טובה לתועלת שאנשים טובים יכולים להפיק מסמים אם ירצו.פרויד גם כתב הרבה שטויות בעקבות כך.
הוא טען שזה עוזר לו לריכוז כללי.לא מומחה, אבל אני חושב שכבודו במקומו מונח והוא דוגמא טובה לתועלת שאנשים טובים יכולים להפיק מסמים אם ירצו.
i rest my caseאתה מאיים עליי? מכאן הדרך להסתה קרובה מאוד, וכידוע לך, הסתה אינה מוגנת בחופש הביטוי.
אני בן 16.
@drayfus
איזו מונרכיה מתוקנת/חוקתית שמצליחה אתה מכיר?[/QUOTE
שמצליחה אני לא מכיר,שהצליחה בעבר לעניות דעתי מונרכיה יהודית על פי ההלכה.
תכלס?@drayfus
איזו מונרכיה יהודית הצליחה בעבר?
באמת? 🤦♂️i rest my case
אז עושה רושם שהם לא כל כך הצליחו... 😃תכלס?
החשמונאים. שגשגו פה מצוין מבחינה כלכלית והכל..
עד שבסוף התחילו לריב על ירושה.
שם הכל הלך לפח.
😭
עכשיו אתה מבין למה לא רציתי להגיד לך את הגיל שלי?i rest my case
למה זה דווקא טוב שהוא מראה שהוא חסר טיעונים והוא הולך לתירוץ המפגר של אתה בן 16 אתה לא מבין כלום מהחיים שלך.עכשיו אתה מבין למה לא רציתי להגיד לך את הגיל שלי?
אם לשנות קצת את הציטוט של סמואל ג'ונסון:''אד הומינם הוא מפלטו האחרון של הנבל''למה זה דווקא טוב שהוא מראה שהוא חסר טיעונים והוא הולך לתירוץ המפגר של אתה בן 16 אתה לא מבין כלום מהחיים שלך.
לא ממש תוך דור וחצי. זו הייתה שושלת לא ארוכה, אבל אנחנו מדברים על סדר גודל של 100-150 שנה. והם לא קרסו..הם ביקשו את עזרתם של הרומאים :(אז עושה רושם שהם לא כל כך הצליחו... 😃
קרסו אחרי דור וחצי.. ולמה אתה בטוח בזה שהמצב הכלכלי היה טוב?
אם נשים רגע בצד את העובדה שאנחנו מדברים על משהו שקרה לפני 2000 שנה.. חח
מלכות שלמה,מלכות בית דוד,מלכות חזקיהו.@drayfus
איזו מונרכיה יהודית הצליחה בעבר?
100-150 שנה זה דור וחצי במונחים של שושלות..לא ממש תוך דור וחצי. זו הייתה שושלת לא ארוכה, אבל אנחנו מדברים על סדר גודל של 100-150 שנה. והם לא קרסו..הם ביקשו את עזרתם של הרומאים 😭
ככה אני זוכר האמת, שזו הייתה ממלכה משגשגת
אממ100-150 שנה זה דור וחצי במונחים של שושלות..
ומה זה "ככה אני זוכר"? חיית בתקופה הזו?
נראה לי שבמקרה הזה השאלה "בן כמה אתה?" כן רלוונטית.. לעומת מה שהלך פה מקודם.. 😉
על סמך מה אתה טוען להצלחת "מלכות דויד"? יש לך נתוני תמ"ג? 🙄מלכות שלמה,מלכות בית דוד,מלכות חזקיהו.
להמשיך?
אם תפתחי את ספר מלכים תראי תיאור של העושר של ממלכת שלמה.על סמך מה אתה טוען להצלחת "מלכות דויד"? יש לך נתוני תמ"ג? 🙄
טענת שתמ"ג מסויים, מבלי לציין איזה, הוא מדד לאיזה מאפיין שאתה קורא לו יעילות..
איך אתה רואה את זה במלכות דויד? שלמה? רחבעם? ירבעם? זרובבל?