הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגיליזציה של חומרים בעד או נגד.

1.
1.פתח את עייניך רוב מדינות ה G8 מדרגות יעילות פיננסית לפרודוקטיביות חברתית,כלכלה היא אבן היסוד של החברה והתפתחותה.
2.תלג בהגדרתו תוצר לנפש גולמי מראה את הקשר בין תעסוקה לבין פרודוקטיביות.
3.צריכת סמים שהוכח הקשר שלהם לפגיעה ביעילות(נמאס לי לכתוב פרודוקטיביות) אכן אין לה מקום בחברה(אני מדבר על הרואין וקראק ומ'ת) אני מקווה שאני לא צריך להוכיח שנרקומן הוא לא הטייפקסט של מנהל חברה
4תפסיק להתמם אלכוהול לא מזכיר אפילו סמים קשים.

אני מניח שצריך להסביר לך בצורה יותר פשוטה. חברה לא מחליטה שהיא רוצה להיות יעילה. חברה לא מחליטה שום דבר בכלל. רק פרטים בחברה עושים החלטות, ואם מספיק פרטים בחברה רוצים להיות יעילים, הם יהיו יעילים. אם המדינה אוסרת עליהם שימוש בסמים במטרה לשפר את התל״ג (או כל סיפור הזוי אחר שאתה מספר לעצמך), זה בדיוק ההפך ממה שהחברה הנוכחית החליטה. אם ״החברה״ הייתה מחליטה שסמים זה לא טוב, לא היה צורך לאסור שום דבר.

אני מניח שצריך להסביר לך בצורה יותר פשוטה. חברה לא מחליטה שהיא רוצה להיות יעילה. חברה לא מחליטה שום דבר בכלל. רק פרטים בחברה עושים החלטות, ואם מספיק פרטים בחברה רוצים להיות יעילים, הם יהיו יעילים. אם המדינה אוסרת עליהם שימוש בסמים במטרה לשפר את התל״ג (או כל סיפור הזוי אחר שאתה מספר לעצמך), זה בדיוק ההפך ממה שהחברה הנוכחית החליטה. אם ״החברה״ הייתה מחליטה שסמים זה לא טוב, לא היה צורך לאסור שום דבר.
אני יודע שאם אלמד הנדסה ארוויח יותר, יש לי מוטיבציה אשלם מיסים יותר מאחרים, גנטית יש לי שאיפה להצליח.
לעומתי יש אנשים שזה טמטום להשקיע ורוב חייהם יחפשו לא לעשות כלום.
סמים לא קשורים כל כך להחלטות אם להצליח או לא.
סטודנטים משתמשים בסמים בשביל להצליח.
אנשים חסרי כח רצון משתמשים בסמים לטשטש את המצב שהם הגיעו אליו.
הביצה קדמה לתרנגולת.

אם תפתחי את ספר מלכים תראי תיאור של העושר של ממלכת שלמה.
" וכל כלי משקה המלך שלמה זהב וכל כלי בית יער הלבנון זהב סגור אין כסף לא נחשב בימי שלמה למאומה"
מה לעשות שלא היה ת"לג...
יש לך מקור מידע מחוץ לספר מלכים וקצת יותר פירוט מפסוק זניח..?

1. לא המדינה קובעת אלא הרבים,השבט הקהילה ,וואטאבר.לא בא לך? תחיה במערה.או שתשנה את דעת הרבים,אבל עד אז תפסיק להתבכיין .

אז בעצם אתה אומר שרוב האנשים כן רוצים לשלם מכס, מעמ 18% על הכל, ושאר מסים הזויים ועושים את זה בשמחה כי הרי הם החליטו שככה יהיה?

תודה שאתה טורח להסביר מה שהיה ברור לכל אורך הדרך.זה נכון שהחברה מורכבת מפרטים,זה גם נכון שחברה חולה ומסוממת היא פחות יעילה.ואכן החברה בישראל היינו הדמוקרטיה בחרה נציגים לכנסת שמייצגים אותך ואותי והחליטו לאסור שימוש בסמים.בנימה אישית אני בעד אי הפללה בשימוש בקנאביס.
יש לך מקור מידע מחוץ לספר מלכים וקצת יותר פירוט מפסוק זניח..?
מקור מידע חוץ מהתנך?? טרחת בכלל לפתוח את הספר ולעיין במפרשים? אם לא אני חושש ששום דוגמא לא תעזור.
אז בעצם אתה אומר שרוב האנשים כן רוצים לשלם מכס, מעמ 18% על הכל, ושאר מסים הזויים ועושים את זה בשמחה כי הרי הם החליטו שככה יהיה?
מכס ומעמ זה מיסים הזויים? תראה לי בבקשה מדינה בלי מכס ומעמ עם כלכה יציבה.. ובין אם אתה שמח מזה או לאו כיוון שאתה בוחר כל שנייה לחיות כאן כנראה שאתה מסכים לכך.

מקור מידע חוץ מהתנך?? טרחת בכלל לפתוח את הספר ולעיין במפרשים? אם לא אני חושש ששום דוגמא לא תעזור.
בהתחשב בזה שמסופר שם על אדם שחי כמה ימים בתוך יונק ימי, על נחש שמדבר עם 2 נודסיטים, ועל עוד שלל עלילות מגוונות.. לא הייתי מסתמכת על התנ"ך כמקור מידע אמין.

מכס ומעמ זה מיסים הזויים? תראה לי בבקשה מדינה בלי מכס ומעמ עם כלכה יציבה.. ובין אם אתה שמח מזה או לאו כיוון שאתה בוחר כל שנייה לחיות כאן כנראה שאתה מסכים לכך.
בהונג קונג אין מע''מ.
ד.א אם אתה חושב שהעובדה שאני בן 16 פוטרת אותך מלענות לטענות שלי, אתה אידיוט.

אני חושב שהבנתי אותך - כל מי שחי ברוסיה הקומוניסטית בעצם הסכים עם השלטון, הרי אחרת הם פשוט היו עוזבים. זה לא משנה אם בן אדם אומר שהוא מסכים או לא, הדבר היחיד שקובע זה אם הוא ממשיך להישאר. לפי ההיגיון הזה, מתנחלים מסכימים עם זריקת אבנים ודקירות, הרי אחרת הם פשוט היו עוברים לתל אביב.

3vesYvK.jpg

בהתחשב בזה שמסופר שם על אדם שחי כמה ימים בתוך יונק ימי, על נחש שמדבר עם 2 נודסיטים, ועל עוד שלל עלילות מגוונות.. לא הייתי מסתמכת על התנ"ך כמקור מידע אמין.
יופי.
סיימתי לנסות להסביר את עמדתי לילדים מחוצ'קנים בני 16 שעדיין לא התחלף להם הקול,ולסוג של בחורה שמאמינה שמישהו כתב משהו על סמים פסיכודלים.
אני חושב שהבנתי אותך - כל מי שחי ברוסיה הקומוניסטית בעצם הסכים עם השלטון, הרי אחרת הם פשוט היו עוזבים. זה לא משנה אם בן אדם אומר שהוא מסכים או לא, הדבר היחיד שקובע זה אם הוא ממשיך להישאר. לפי ההיגיון הזה, מתנחלים מסכימים עם זריקת אבנים ודקירות, הרי אחרת הם פשוט היו עוברים לתל אביב.
זה לא דומה ואתה יודע את זה,המשטר הקומוניסטי ברוסיה וקומוניזם בכלל הוא הדוגמא הקלאסית לאידליה שבסוף הופכת לרצח המוני ושחיתות מטורפת עיין ערך הקיבוצים בארץ.תושבי יו"ש נלחמים על אדמתם ועל השמעת קולם בתוך הכלל.

@drayfus אתה פשוט ילד קטן.
תתבגר. מחזיר לי במוניטין שלילי ממש גיבור.
תלמד להתבטא ולא להביא טעונים חסרי ביסוס כלפי ילדים בני 16. תתבייש לך.

בהונג קונג אין מע''מ.
ד.א אם אתה חושב שהעובדה שאני בן 16 פוטרת אותך מלענות לטענות שלי, אתה אידיוט.
לול, זו הדרך שבא אתה מנהל דיון? אני מביא לך טיעונים, אתה לא עונה לי כי אני יותר צעיר ממך (אחת הסיבות ההזויות) ומביא לי מוניטין שלילי? @drayfus גישה מעניינת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית