נק' מוניטין:
4,829
- 2,998
- 2,102
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה צודק, בגלל זה אני לא בטוח.לא חוכמה לעבור את ארה"ב בתמ"ג הכללי... הם מילארד ומשהו איש, אבל תמ"ג לנפש בארה"ב זה נראה לי יותר נחשב
עריכה: תל"ג או תמ"ג?
הסנקציות הכלכליות לא יצליחו לארה"ב בלי אירופה וזה תלוי במדינה ובמיקומה הגאוגרפי. רוסיה נגיד לא שמה על ארה"ב בהקשר של סנקציות כלכליות, אבל כן תשים על אירופה כי המסחר שלה עם אירופה הוא דיי עשיר. מצד שני, רוסיה יכולה כנראה לחיות כמה עשורים טובים כמו איראן, אם כי נזק כלכלי יהיה לה בוודאות אך בגלל משאבי טבע רבים היא תשרוד (ישראל נגיד תמות תוך שבוע).ארהב כנראה, אני חושב שהיא היחידה שיכולה להטיל סנקציות כלכליות, אני אומר את בערבון מוגבל.
מסכים איתך 100 אחוז.הסנקציות הכלכליות לא יצליחו לארה"ב בלי אירופה וזה תלוי במדינה ובמיקומה הגאוגרפי. רוסיה נגיד לא שמה על ארה"ב בהקשר של סנקציות כלכליות, אבל כן תשים על אירופה כי המסחר שלה עם אירופה הוא דיי עשיר. מצד שני, רוסיה יכולה כנראה לחיות כמה עשורים טובים כמו איראן, אם כי נזק כלכלי יהיה לה בוודאות אך בגלל משאבי טבע רבים היא תשרוד (ישראל נגיד תמות תוך שבוע).
הסינים יעברו עוד עשור לערך את ה GDP (לא מבין במושגים בעברית) של ארה"ב, אבל בסוף per capita זה מה שחשוב. כרגע אין ספק שארה"ב תשלוט בעולם הכלכלה (אלא אם משהו מאוד מפתיע יתרחש) בעשרות שנים הבאות (לפי "מומחים" כאלו ואחרים, מדובר על 50 שנה ואולי אף יותר). אני חושב אבל שיהיה משבר כלכלי חמור בכל העולם שילווה כנראה במלחמת עולם וכולם יודעים שלאחר כל מלחמת עולם ו/או משבר כלכלי חריף יש שינויים מאוד דרסטים בכל מיני תחומים. נחייה ונראה.
אנקדוטה בעיניין הזה
מזה כמה שנים שארה"ב מפתחת את ה f35 שלה.
סין לאחר ריגול טוב כנראה העתיקה את המטוס תוך זמן קצר יחסית ויצרה מטוס טוב יותר.
ארה"ב בתגובה שינתה את המטוס שלה שיהיה כמו ההעתק הסיני
מלחמות העולם תמיד היו סביב הכלכלה אז לא מפתיע אף אחדנשמע כמו סינית חחחחח
אבל זה מעניין אם תתחיל מלחמת עולם בגלל הכלכלה דווקא
מלחמות העולם תמיד היו סביב הכלכלה אז לא מפתיע אף אחד
המפלגה הנאצית,פרחה על עוני וייאוש כלכלי בגרמניה...איזה מלחמת עולם התחילה בגלל כלכלה בדיוק?