עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא יורד עד הסוף אחי.... תוסיף כמה סנטימטרים לסקוואט מושלם
הוא יורד בסדר
הברכיים שלך הולכות כמו שצריך והן צריכות ללכת קדימה בשביל שתוכל לרדת יותר עמוקתודה על התגובות המהירות. אני מגיב רק עכשיו כי בדיוק הלכתי לשתות חלב.
לגבי ההערות שלך, מישל:
אני לא מבין לגבי הברכיים: הם צריכות ללכת קדימה, או לא? אני מודע לצורך להוציא ברכיים החוצה, אנסה להקפיד על זה יותר. אני גם יודע שאפשר לרדת עוד, יש לי קצת פחד מלרדת נמוך ואז להיתקע בתחתית. אני מקווה להתגבר על זה בהמשך.
בשורה התחתונה אני מבצע את זה טוב? אפשר להמשיך ל- 130 באימון הבא?
תודה על התגובות המהירות. אני מגיב רק עכשיו כי בדיוק הלכתי לשתות חלב.
לגבי ההערות שלך, מישל:
אני לא מבין לגבי הברכיים: הם צריכות ללכת קדימה, או לא? אני מודע לצורך להוציא ברכיים החוצה, אנסה להקפיד על זה יותר. אני גם יודע שאפשר לרדת עוד, יש לי קצת פחד מלרדת נמוך ואז להיתקע בתחתית. אני מקווה להתגבר על זה בהמשך.
תמיד אפשר להעיף את המוט איש 😃ש לי קצת פחד מלרדת נמוך ואז להיתקע בתחתית. אני מקווה להתגבר על זה בהמשך.
1. לא חסר עומק .חסר עומק לא כי כבד לך כי אולי עמידה צרה מדי מה שמפריע לך להוציא ברכיים החוצה
יש קשר בין הוצאת ברכיים לעומק. יותר קל לרדת עמוק עם גב ישר ככה.
שים 130 אין בעיה.בגדול טכניקה סבירה שאפשר להתקדם איתה.
פשוט לא נכון .
יש הרבה סיבות אחרות טובות למה להוציא ברכיים החוצה .
אין בעיה לרדת עם גב ישר לסקוואט מלא ושברכיים לא ידחפו החוצה ואפילו יכנסו פנימה (לי אפילו ההוצאה שלהם החוצה עושה ההפך היא מגבירה את המתח וככה הבאונס יהיה יותר מוקדם ) .