- פותח/ת השרשור
משולש פיצה =350 קלוריות בממוצע 350*8=2800 כרגע אני על 2800 לכל היום.... אין שם מספיק חלבון ושומנים בעיקר פחמימה...למה לא?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משולש פיצה =350 קלוריות בממוצע 350*8=2800 כרגע אני על 2800 לכל היום.... אין שם מספיק חלבון ושומנים בעיקר פחמימה...למה לא?
ו..כי פיצה זה איזה 400 - 500 גרם פחמימה?
יש עוד דברים כמו חלבון ושומן שאני צריך לקבל ביום.... חוץ מזה שזה לא יסביעה לכל היום...ו..
מסה?
לא אמרתי שלאכול רק פיצה כל היום...יש עוד דברים כמו חלבון ושומן שאני צריך לקבל ביום.... חוץ מזה שזה לא יסביעה לכל היום...
פיצה שלמה זה כל הערכים הקלוריים שאני לוקח ביום....לא אמרתי שלאכול רק פיצה כל היום...
ו..
מסה?
אין אלוהים עם היה הפיצה לא היית נגמרת:cray:/ כלכך משמינה
רק אותי זה דוחה?רק אני רוצה את המוגזמת שוקולד של דומינוס?
מדהים, אני הולך לעשות את אתגר ה10000 קלוריות, זה כלול עם מוגזמת פטריות וסאלמי, אהההההההההה אני משתגע בחיטוב הזה...רק אותי זה דוחה?
אמרו לי גם שהבצק מלוח. 🤮
שכןשלא?
אחלה קדם אימון 🤣פעם ב... לאכול פיצה לא יפגע בך אבל כל יום לדפוק פיצה זו שיטה מצויינת לסיים עגלגל יותר בטיפה(הרבה)(תלוי בסך קלוריות יומי כמובן)
של איזה חברה האתגר? דומינוס?מדהים, אני הולך לעשות את אתגר ה10000 קלוריות, זה כלול עם מוגזמת פטריות וסאלמי, אהההההההההה אני משתגע בחיטוב הזה...