הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש מחשב נייד עד 4,000 ש"ח.

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב במכללת אשקלון בתחילת שנת הלימודים הקרובה. אני מחפש לקנות מחשב חזק, בשאיפה שיחזיק לפחות לכל שלושת שנות הלימוד, שאוכל להשתמש בו גם קצת לגיימינג, ועדיין יתפקד כראוי. מאז שהתגייסתי(לפני 6 שנים) הפסקתי להתעדכן בטכנולוגיה ואני לא מבין כלום בחידושים האחרונים, סוגי המעבדים, כרטיסי המסך והכוננים הקשיחים.
מאיפה כדאי להתחיל? יש לי אופציה לקנות באילת בקרוב אם זה כדאי.

בינתיים סתם הסתכלתי במחשבים וראיתי באייבורי את המחשב הבא:
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14657
אחרי הורדת מע"מ באילת הוא יעלה מעט יותר מ4,000, נשמע כמו דיל טוב?

אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב במכללת אשקלון בתחילת שנת הלימודים הקרובה. אני מחפש לקנות מחשב חזק, בשאיפה שיחזיק לפחות לכל שלושת שנות הלימוד, שאוכל להשתמש בו גם קצת לגיימינג, ועדיין יתפקד כראוי. מאז שהתגייסתי(לפני 6 שנים) הפסקתי להתעדכן בטכנולוגיה ואני לא מבין כלום בחידושים האחרונים, סוגי המעבדים, כרטיסי המסך והכוננים הקשיחים.
מאיפה כדאי להתחיל? יש לי אופציה לקנות באילת בקרוב אם זה כדאי.

בינתיים סתם הסתכלתי במחשבים וראיתי באייבורי את המחשב הבא:
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14657
אחרי הורדת מע"מ באילת הוא יעלה מעט יותר מ4,000, נשמע כמו דיל טוב?
הצעה שלי שתחפש מחשב עם 8 ג'יגה, מעבד I7 , כונן SSD , סוללה חזקה (6-10 שעות עבודה), שיהיה קל (סביבות 1.5 קילו), ומסך 13 אינץ'...

• פותח/ת השרשור
הצעה שלי שתחפש מחשב עם 8 ג'יגה, מעבד I7 , כונן SSD , סוללה חזקה (6-10 שעות עבודה), שיהיה קל (סביבות 1.5 קילו), ומסך 13 אינץ'...
תודה.
מה הסיפור של הssd? ראיתי כמה כאלה אבל מגיעים עם 180 גיגה בלבד. ראיתי גם מחשבים עם כונן רגיל ובנוסף 8gb ssd שמשמש לcache בלבד.

אתה עושה טעות שאתה קונה במקום שציינת.
זה מתבטא באיכות הרכבת המחשב ובעוד כמה דברים.

• פותח/ת השרשור
אתה עושה טעות שאתה קונה במקום שציינת.
זה מתבטא באיכות הרכבת המחשב ובעוד כמה דברים.
מחשב נייד מורכב בחברה, אז אני לא חושב שזו בעיה. בכל מקרה, סתם ציינתי מחשב שנתקלתי בו ונראה לי טוב, אין לי כוונה כרגע לקנות אותו או מאייבורי בכלל.
יש לך הצעות נוספות לתת? 13 אינץ' לא קטן מדי? חיפשתי בגוגל אשכולות וביקורות ויש המון הצעות, אני לא יודע מה לבחור כדי להרגיש שקיבלתי תרומה טובה לכסף.

המלצה שלי ASUS CORE I7 לפטופ מעולה שמחזיק לי כבר 3 שנים ועדיין עובד מצוין (עבר רק תיקון אחד כי שפכתי עליו חלב)

אם אתה לא נותן להפ לפתוח לצורך שדרוג אז אין להם מה להתעסק איתו @FuriousLift
ראיתי את איכות הסידור, ולא רק, אם תגלוש ברשת ותגיע לחנות מסוימת אתה תראה פרסומים על איכות ההדבקה בשימוש עם דבק סלוטייפ.
אני נמנע מלכתוב דברים על חנויות כדי להימנע מלשון הרע.
ל פ"ש, במידה והחלטת איפה לקנות ישר לבדוק איך מסדרים, מי מה מו, לבדוק אחראיות כמובן.
דעתי תומכת בכך שלא כדי שתקנה i7 אלא אם כן אתה מעצב, ועורך סרטונים.
מיותר לעבור את ה 8 gb ram , זה מספיק למטרות שלא.
ציינת שלמחשב ברובו יוקדש חלק של גימיינג אז אמליץ לך להשקיע ב כ.מ.
לילה טוב.

הנפח לא קשור.
המהירות של הקריאה והכתיבה בכונן SSD הוא גבוהה מזה של כונן קשיח רגיל,אולם עולה הרבה יותר ממנו ( זה תלוי כמה Gb אתה קונה)
הוא אמר שהוא ראה מחשבים עם hdd ו ssd והוא שאל למה. אז עניתי שה hdd בשביל נפח הזיכרון וה ssd בשביל המהירות

מחשב נייד מורכב בחברה, אז אני לא חושב שזו בעיה. בכל מקרה, סתם ציינתי מחשב שנתקלתי בו ונראה לי טוב, אין לי כוונה כרגע לקנות אותו או מאייבורי בכלל.
יש לך הצעות נוספות לתת? 13 אינץ' לא קטן מדי? חיפשתי בגוגל אשכולות וביקורות ויש המון הצעות, אני לא יודע מה לבחור כדי להרגיש שקיבלתי תרומה טובה לכסף.
אני מביא לך חברה טובה רק בשבילך, לא לצורך רווח אישי או משהוא בנידון.
תחפש את פלונטר, יש לציין שהוא עסק שמכבד את עצמו ומקבל גם ביטקויין, מה שמביא להם נקודת זכות על האחרות.
הוא אמר שהוא ראה מחשבים עם hdd ו ssd והוא שאל למה. אז עניתי שה hdd בשביל נפח הזיכרון וה ssd בשביל המהירות
אם התכוונת לכך שיאחסן את מערכת ההפעלה ותוכניות שהוא מעדיף על מהירות העולה מן האחרות, ואת הדברים הפשוטים כמו משחקים למשל ב hdd אז אני מסכים.פשוט לא הבנתי למה התכוונת.

אם התכוונת לכך שיאחסן את מערכת ההפעלה ותוכניות שהוא מעדיף על מהירות העולה מן האחרות, ואת הדברים הפשוטים כמו משחקים למשל ב hdd אז אני מסכים.פשוט לא הבנתי למה התכוונת.
best from both worlds

כמה נקודות שלדעתי אתה צריך לחשוב עליהן:
- במחשב נייד (גם בנייח אבל במיוחד בנייד) לא רק החומרה קובעת, לחברה ולסדרה יש הרבה משמעות לשימוש שתעשה בו.
- המחשב שהבאת לדעתי מצויין לגיימינג, במיוחד בהשוואה למחיר. אני לצורך העניין משתמש במחשב מסדרת לגיימינג הקודמת של לנובו.
- מחשב נייד כמו שהבאת משתמש בהרבה סוללה ואני לא בטוח שהוא יחזיק כמה שעות של שיעורים בלי טעינה, אבל מצד שני מחשבים אחרים אולי לא יהיו מספיק טובים לגיימינג.

מצטער שאין לי כל כך איך לעזור..

המלצה שלי ASUS CORE I7 לפטופ מעולה שמחזיק לי כבר 3 שנים ועדיין עובד מצוין (עבר רק תיקון אחד כי שפכתי עליו חלב)
gomad has gone wrong?
עריכה: שיט, רק עכשיו קלטתי שמישהו אחר רשם על זה.. חחח
אה ותקח בחשבון שמחשב נייד "נהרס" יותר מהר ממחשב נייח.. הכוונה בחומרה, כן? היא "מתיישנת" מהר יותר.
או לפחות ככה זה מהניסיון שלי.

שחכתי לרשום, תקנה גם קירור טוב שהוא חיצוני, כי היציאות הקטנות האלה מקררות רק במעט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית