- פותח/ת השרשור
אתה מתכוון למשהו בסגנון של פלטות האוורור האלה?שחכתי לרשום, תקנה גם קירור טוב שהוא חיצוני, כי היציאות הקטנות האלה מקררות רק במעט.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מתכוון למשהו בסגנון של פלטות האוורור האלה?שחכתי לרשום, תקנה גם קירור טוב שהוא חיצוני, כי היציאות הקטנות האלה מקררות רק במעט.
כן אם אתה רוצה שמחשב לא התאבד מהחום אתה צריך איזה קירור.אתה מתכוון למשהו בסגנון של פלטות האוורור האלה?
כן אם אתה רוצה שמחשב לא יתאבד מהחום אתה צריך איזה קירור.
יש פלטות עם מאוורר עליהם וכו'.
או שאתה מוזמן להשתמש במחשב בתוך המקרר. 😃
עד כמה שידוע לי לא.ברצינות מחשבים מגיעים מהחברה עם קירור לא מספיק יעיל?
אל תשווה במחשב נייח כן, במחשב נייד לא.ברצינות מחשבים מגיעים מהחברה עם קירור לא מספיק יעיל?
זה לא צריך להיות מחשב הארדקור גיימינג, סה"כ רוצה שיריץ משחקים באיכות סבירה. לגבי מעבד, אני באמת לא חושב שיש צורך בi7, אבל בSSD אני חושב שדווקא כן כדאי להשקיע.אם אתה קונה אותו לגיימינג, I7 על חשבון כרטיס מסך סביר לא יעבוד לך.
אם גיימינג היא דרישה הייתי מוותר על SSD ומשקיע את הכסף במחשב עם כרטיס מסך סביר.
נראה יקר ביחס לנתונים, ועם סוללת 3 תאים - איך היא מחזיקה?גיימינג בלפטופ? למה?
קנו לי לפטופ מהעבודה לא מזמן, asus TP500L
תבדוק לגביו, הוא מעולה.
8 ג'יגה זיכרון, i7 ודיסק במהירות 7200rpm של טרה. אין SSD, חיסרון משמעותי.
(עריכה: כן יש SSD, אבל לא מספיק גדול בכדי להכיל את מערכת ההפעלה ולכן משמש ל CACHING)
מסך 15.6, גלוסי (מסך מראה אם אתה מכיר), והמסך מתהפך והופך לטאבלט - מאוד נוח כשיושבים בסלון או ברכבת או משהו כזה.
בקיצור, מומלץ ביותר.
http://www.pcmarket.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=5455031
אני מבסוט עליה, אבל רוב הזמן היא מחוברת לי לחשמל.זה לא צריך להיות מחשב הארדקור גיימינג, סה"כ רוצה שיריץ משחקים באיכות סבירה. לגבי מעבד, אני באמת לא חושב שיש צורך בi7, אבל בSSD אני חושב שדווקא כן כדאי להשקיע.
נראה יקר ביחס לנתונים, ועם סוללת 3 תאים - איך היא מחזיקה?
שלוש שעות על מצב חיסכון נשמע כמו כלוםאני מבסוט עליה, אבל רוב הזמן היא מחוברת לי לחשמל.
אם תפעיל חיסכון בחשמל אני חושב שהיא יכולה להחזיק שלוש ארבע שעות בכיף.
בשימוש רגיל עם הסוללה.
אם אתה צריך את הלפטופ רק לדרכים, ללא חשמל ועם כל כך הרבה דרישות חומרה.. זה לא יעלה לך בזול.שלוש שעות על מצב חיסכון נשמע כמו כלום
אני לא כ"כ יודע איך מתנהלים חיי סטודנטים בתחום הזה, ואני לא יודע מתי ואיפה תהיה לי גישה למטען, זה מה שמדאיג אותי בסוללה חלשה.אם אתה צריך את הלפטופ רק לדרכים, ללא חשמל ועם כל כך הרבה דרישות חומרה.. זה לא יעלה לך בזול.
אני אחפש לך מחר בעבודה משהו טוב עם סוללה טובהאני לא כ"כ יודע איך מתנהלים חיי סטודנטים בתחום הזה, ואני לא יודע מתי ואיפה תהיה לי גישה למטען, זה מה שמדאיג אותי בסוללה חלשה.
אני עם I3 4160 בלי SSD, ווינדוס 7 והמערכת עושה בוט תוך 3-4 שניות.זה לא צריך להיות מחשב הארדקור גיימינג, סה"כ רוצה שיריץ משחקים באיכות סבירה. לגבי מעבד, אני באמת לא חושב שיש צורך בi7, אבל בSSD אני חושב שדווקא כן כדאי להשקיע.
נראה יקר ביחס לנתונים, ועם סוללת 3 תאים - איך היא מחזיקה?
לפי דעתי לא כדי לקנות ssd רק בשביל משחקים, ובנוסף זה לא חסכוני.אני עם I3 4160 בלי SSD, ווינדוס 7 והמערכת עושה בוט תוך 3-4 שניות.
אף פעם לא נתקלתי במצב שאמרתי "וואלה, איזה באסה שאין לי SSD" חוץ ממשחק מסוים בו הטעינות היו ארוכות.
אתה קונה נייד ב4K שזה מקביל לנייח ב2-2.5, אתה כבר מתפשר על להריץ משחקים באיכות סבירה אז כדאי מאוד שיהיה שם כרטיס מסך סביר אחרת לא ירוצו בכלל.
למה זה?אחלה מחשב אם אתה מתכוון להשתמש במסך של הנייד ולא במסך אחר.