הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש מחשב נייד עד 4,000 ש"ח.

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
למה זה?
השימוש כמובן יהיה בעיקר במסך של הנייד חוץ מסרטים בטלויזיה מדי פעם..הדאלה אם מסך 4k לא טוחן סוללה
כתוב שם שה SSD הוא 8 ג'יגה בלבד אם הבנתי נכון.
שים לב שלא תוכל להשתמש בו כי לרוב בגדלים האלה הם מגדירים את הכונן ככונן cache שאמור לייעל בקצת את הביצועים.

• פותח/ת השרשור
כתוב שם שה SSD הוא 8 ג'יגה בלבד אם הבנתי נכון.
שים לב שלא תוכל להשתמש בו כי לרוב בגדלים האלה הם מגדירים את הכונן ככונן cache שאמור לייעל בקצת את הביצועים.
חשבתי להעיף אותו ולשים אחד של 250 במקום

• פותח/ת השרשור
ברור שזה רעיון מעולה.
אבל אז השאיפה הכלכלית שלך ל 4K עולה ליותר מזה
כן. אין לי בעיה להוציא את הכסף, פשוט חשבתי ש4k זה די ויותר, אבל אני לא מוצא משהו בתקציב שנראה לי טוב.

אני אישית הייתי הולך על הדגם הזה
http://ksp.co.il/?uin=27407
לפי דעתי HP חברה יותר טובה מלנובו.. וגם בHP יש לך 3 שנות אחריות , בלנובו אתה צריך לשלם על הרחבת אחריות..
המעבד קצת יותר חלש , אבל הוא חסכוני מבחינת הסוללה...

אני אישית הייתי הולך על הדגם הזה
http://ksp.co.il/?uin=27407
לפי דעתי HP חברה יותר טובה מלנובו.. וגם בHP יש לך 3 שנות אחריות , בלנובו אתה צריך לשלם על הרחבת אחריות..
המעבד קצת יותר חלש , אבל הוא חסכוני מבחינת הסוללה...
נראה מחשב מצויין.

גם יותר RAM.. גם יותר זמן אחריות...
כונן SSD תמיד אפשר להוסיף לו.. כמובן שלפי דעתי כרגע כונני הSSD לא שווים את המחיר שלהם ביחס לנפח מול עלות..
עדיף לקנות אבקת חלבון...😋🍴

• פותח/ת השרשור
גם יותר RAM.. גם יותר זמן אחריות...
כונן SSD תמיד אפשר להוסיף לו.. כמובן שלפי דעתי כרגע כונני הSSD לא שווים את המחיר שלהם ביחס לנפח מול עלות..
עדיף לקנות אבקת חלבון...😋🍴
באמת נשמע דיל מצוין, נראה לי שאלך עליו. כמה דברים שאשמח להסבר לגביהם:
למה כתוב במהירות המעבד בין 2400 ל3000 ghz ולא מספר מדויק?
5400 סל"ד לדיסק הקשיח זה טוב?
ומה הרמה של הכ.מסך הזה?

תודה:37mv:

מה שמורן אמר.
לחפש כל היום משהו יותר טוב ויותר טוב לא יתן לך כלום.תנעל על משהו ולך על זה.

• פותח/ת השרשור
מה שמורן אמר.
לחפש כל היום משהו יותר טוב ויותר טוב לא יתן לך כלום.תנעל על משהו ולך על זה.
תקנה כבר.

תמיד תוכל למצוא טוב יותר ביותר כסף.
זה נראה לי אחלה למחיר הזה.
צודקים, אבל לא קניתי מחשב רציני מאז גיל 16, אז אני כבר לא מבין כלום ואני קצת חסר ביטחון עם הקניה..אני אלך על ההצעה האחרונה לדעתי.

1.במחשבים ניידים הכוננים הקשיחים קטנים פיזית בגודל 2.5 אינץ , בכוננים האלה 5400 סל"ד זה המהירות הנפוצה.. כמובן שיש גם 7,200 סל"ד אבל זה מייקר את עלות הכונן.
2.המעבד יודע לעבוד במהירות של 2.4 עד 3.0 GHz... כאשר אתה לא מפעיל הרבה תוכניות המחשב יעבוד בתדר הנמוך , כאשר תפעיל ישומים כבדים , כמו משחקים , תוכנות גרפיות וכדומה.. המחשב יכול לעבוד עד מהירות של 3.0GHz.
3. הכרטיס גרפי מספיק חזק. מחשב נייד זה לא המקום האידאלי להריץ בו משחקים כבדים... אבל הכרטיס הזה יעשה לך עבודה טובה.

• פותח/ת השרשור
1.במחשבים ניידים הכוננים הקשיחים קטנים פיזית בגודל 2.5 אינץ , בכוננים האלה 5400 סל"ד זה המהירות הנפוצה.. כמובן שיש גם 7,200 סל"ד אבל זה מייקר את עלות הכונן.
2.המעבד יודע לעבוד במהירות של 2.4 עד 3.0 GHz... כאשר אתה לא מפעיל הרבה תוכניות המחשב יעבוד בתדר הנמוך , כאשר תפעיל ישומים כבדים , כמו משחקים , תוכנות גרפיות וכדומה.. המחשב יכול לעבוד עד מהירות של 3.0GHz.
3. הכרטיס גרפי מספיק חזק. מחשב נייד זה לא המקום האידאלי להריץ בו משחקים כבדים... אבל הכרטיס הזה יעשה לך עבודה טובה.
תודה

לא רק שמסך 4K טוחן סוללה, הוא גם טוחן אותך במחיר, ככה שאם אתה לא תשתמש בו הרבה תשקול משהו יותר זול.
על הנייר זה צריך להראות הרבה יותר טוב ממסך רגיל, רק שאני לא בטוח כמה הבדל יש בין 4K לQHD בגודל כזה של מסך.

• פותח/ת השרשור
לא רק שמסך 4K טוחן סוללה, הוא גם טוחן אותך במחיר, ככה שאם אתה לא תשתמש בו הרבה תשקול משהו יותר זול.
על הנייר זה צריך להראות הרבה יותר טוב ממסך רגיל, רק שאני לא בטוח כמה הבדל יש בין 4K לQHD בגודל כזה של מסך.
המסך במחשב האחרון שהוצע הוא fhd ולא q

במחשב שאתה הבאת זה UHD.
QHD זה אחד מתחת וFHD זה שניים מתחת.

מסך FHD בנייד זה מעולה!!! הטכנולוגיה של 4K עדיין בהתחלה.. אפילו במסכי מחשב רגילים הסטנדרט היום הוא עדיין FHD !!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית