הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון דיאנבול, אנדרול, וסופרדרול

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
שלום לכולם
אני באמצע סייקל, שבוע 11
פרופ 900
טרן 600
בולנדנון 600

טמפוקסיפן 1 לפני השינה
פרוירון 2 עם הארוחות

LIV52 4 כדורים ביום
TUDCA 1.5 גרם ביום

כרגע אני על דיאנה 50 ביום שבוע 2
אני רוצה כרגע להפסיק עם הדיאנה ולהמשיך עם אנדרול לעוד שבועיים
אחרי זה לעשות הפסקה של שבועיים שלוש ולהכניס סופרדרול עד סוף המסה במינון 30 למשך שבועיים
האם זה זה מספיק זמן להתאששות הכבד?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבולד נמוך בגלל שזה שאריות מהסייקל הקודם ואני גם לא מרגיש אותו
לא שאלתי שאלות על המינון...רק על האוראליים בבקשה...

בוא נעשה מעט סדר:

להצהיר "אני מבין", כשבפועל אתה רושם מינונים שנויים במחלוקת (אם תתעקש אשמח להסביר לך מדוע), לא יגרום לי לקפוץ ולענות ל על השאלה על האוראלים.

באת ונתת פרטים על הסייקל. שאלת שאלה אחרת. זיהיתי אצלך בעיה בבביס ולכן אני נמנע בינתיים מלענות לשאלתך.
אגב, גם הכוונה שלך להחליף אוראליים תוך כדי ולקנות מינונים שגויה ביסודה.

אז מכאן אין לאן להתקדם, פרט לליבון הבעיות שכבר קיימות בבסיס. תזכור, באת להתייעץ כאן - קח בחשבון שאתה תקבל חוות דעת שונות משלך

• פותח/ת השרשור
אני מקבל את הדעה שלך, ועוד יותר את זה שאתה רוצה לבוא לקראתי, אבל זה לא משהו שישנה, במיוחד ששאלתי שאלה אחרת
כל הדיון הזה נועד לפתוח שאלה חדשה שבחיפוש רגיל לא מצאתי אליה תשובה, ובמקום זה אתה שואל שאלות מיותרות

• פותח/ת השרשור
בדקתי בפורמים בחו''ל, במינון נמוך של שניהם (50 ו50) הדבר יכול לפגוע בכבד כמו של מינון אחד של אחד מהם, כי בסוף גם שניהם פועלים על דברים שונים, בכל מקרה תודה לכל מי שניסה לעזור אפשר לנעול...אני לא רואה איך זה מתפתח רציני

בדקתי בפורמים בחו''ל, במינון נמוך של שניהם (50 ו50) הדבר יכול לפגוע בכבד כמו של מינון אחד של אחד מהם, כי בסוף גם שניהם פועלים על דברים שונים, בכל מקרה תודה לכל מי שניסה לעזור אפשר לנעול...אני לא רואה איך זה מתפתח רציני
זאת שאלה של העדפה אישית. ברמת העיקרון סופרדרול יתן את הויזואליות העדיפה מבין השלושה, הוא פועל מהר יותר ומחזיק בכמה תכונות אופייניות למולקולת האב, המסטרון. מינון של 30mg/ed סטנדרטי.
סופרדרול גם מאמץ יותר מהשניים האחרונים את הכבד ולכן מתוך הנחה שיצא לך להתנסות במאמץ שכזה אתה אמור לדעת עד כמה אתה רגיש לעייפות המתלווה. אפי במינון מתאים טרם האימון אמור לפתור את הבעיה.
בתור אחד שניסה מספר ברנדים הייתי הולך עם הסופרדרול הנפוץ כרגע בארץ, זה של בלו-דראגון שמגיע במינון הסטנדרטי של 10mg/tab.
אם עדיין לא התנסית ואתה מוכן להיפגש במפלצת, מובטח לך ניסיון מיוחד במינו... 👹

• פותח/ת השרשור
זאת שאלה של העדפה אישית. ברמת העיקרון סופרדרול יתן את הויזואליות העדיפה מבין השלושה, הוא פועל מהר יותר ומחזיק בכמה תכונות אופייניות למולקולת האב, המסטרון. מינון של 30mg/ed סטנדרטי.
סופרדרול גם מאמץ יותר מהשניים האחרונים את הכבד ולכן מתוך הנחה שיצא לך להתנסות במאמץ שכזה אתה אמור לדעת עד כמה אתה רגיש לעייפות המתלווה. אפי במינון מתאים טרם האימון אמור לפתור את הבעיה.
בתור אחד שניסה מספר ברנדים הייתי הולך עם הסופרדרול הנפוץ כרגע בארץ, זה של בלו-דראגון שמגיע במינון הסטנדרטי של 10mg/tab.
אם עדיין לא התנסית ואתה מוכן להיפגש במפלצת, מובטח לך ניסיון מיוחד במינו... 👹

יש לי פחד מדברים שאני לא מכיר, כמו בלו דרגון שבארץ אין לי מושג מי הבחור שמייצר אותם.
החברה היחידה שהולכת איתי בסייקל זה SQS
אני הולך על סופרדרול של
Geneza Pharmaceuticals

לגבי הפסקה, האם הפסקה של 2 שבועות תספיק בשביל להיכנס סופרדרול?
רוצה לתת פוש של 3 שבועות עם סופרדרול או לפחות לנסות אחרי שקראתי עליו כ''כ הרבה ושמעתי כ''כ הרבה...

יש לי פחד מדברים שאני לא מכיר, כמו בלו דרגון שבארץ אין לי מושג מי הבחור שמייצר אותם.
החברה היחידה שהולכת איתי בסייקל זה SQS
אני הולך על סופרדרול של
Geneza Pharmaceuticals

לגבי הפסקה, האם הפסקה של 2 שבועות תספיק בשביל להיכנס סופרדרול?
רוצה לתת פוש של 3 שבועות עם סופרדרול או לפחות לנסות אחרי שקראתי עליו כ''כ הרבה ושמעתי כ''כ הרבה...
אני מכיר באופן אישי חבר לאימונים שמריץ כרגע סופרדרול של בלו דראגון (אני באופן אישי לא אוהב לאתגר את הכבד שלי) והבחור מאוד מרוצה!

• פותח/ת השרשור
שוב, אין לי בעיה עם החברה יש לי בעיה עם חברות אנדגראונד מהארץ שאני לא מכיר את האבא ואמא
להם...

סופרדרול הולך להיכנס אצלי בסייקל הבא 🤩
אנדרול לא עושה לי טוב..מפוצץ אותי בנוזלים
מה ההבדל בין בולסטרון לסופרדרול?

שלום לכולם
אני באמצע סייקל, שבוע 11
פרופ 900
טרן 600
בולנדנון 600

טמפוקסיפן 1 לפני השינה
פרוירון 2 עם הארוחות

LIV52 4 כדורים ביום
TUDCA 1.5 גרם ביום

כרגע אני על דיאנה 50 ביום שבוע 2
אני רוצה כרגע להפסיק עם הדיאנה ולהמשיך עם אנדרול לעוד שבועיים
אחרי זה לעשות הפסקה של שבועיים שלוש ולהכניס סופרדרול עד סוף המסה במינון 30 למשך שבועיים
האם זה זה מספיק זמן להתאששות הכבד?

תשמע זה נשמע לי יותר מדי,
ואני מכיר ויודע מי נתן לך את הסייקל הזה...
בעבר לפני מספר חודשים גם אני קיבלתי סייקל 99% זהה לשלך...
אבל לא חשוב, בכל אופן האנדרול לא כדי לך לקחת יותר מ-2 כדורים ליום - מנסיון אישי.
חוץ מיזה: אתה אומר: "אני באמצע סייקל, שבוע 11"...
לי זה משמע כמו סיום סייקל.
תזהר ש"המאמן" שלך לא יגרום לך לנזקים חמורים לכליות ולכבד שלך.

• פותח/ת השרשור
מה זה דומה לשלך?
אני בחרתי את המינונים בכפוף לבדיקות דם, והסייקל הזה הולך לרוץ לפחות עוד 8 שבועות.
בכל מקרה היום שילבתי 50 ו 50 ועוד כמה ימים שהאנה יכנס אני יעדכן.

לגבי בולסטרון לא הצלחתי למצוא מקור מספיק אמין אז אפילו לא התחלתי לחקור על החומר.

נערך לאחרונה:
סופרדרול הולך להיכנס אצלי בסייקל הבא 🤩
אנדרול לא עושה לי טוב..מפוצץ אותי בנוזלים
מה ההבדל בין בולסטרון לסופרדרול?
בולסטרון דומה יותר לדיבול מאשר לסופרדרול ככל שהדבר קשור באפקט הויזואלי, חלש ממנו בהיבטים של כח ומסה ונח ממנו לכבד.
שוב, אין לי בעיה עם החברה יש לי בעיה עם חברות אנדגראונד מהארץ שאני לא מכיר את האבא ואמא
להם...
מאיפה הגעת למסקנה ש-SQS זה אנדרגראונד איכותי?! החברה מבוססת על קו המוצרים של וורמודג' שרק לאחרונה הועברו לכאן מוצרים מקוריים שלה באנדרדוס...
בלו דראגון, בלו אייס, כאלפה ואצטקה מוציאות כרגע חומרים במינונים טובים כולן. בנוגע לבלו-דראגון, הם מחזיקים בקו המוצרים הרחב ביותר ובין השאר המקור היחידי לבולסטרון וסופרדרול (מאוד הזכיר בשימוש את המטסטדרול) דווקא עם הסופרדרול של גנזה (חברת בת ותיקה) חוויתי שימוש מאכזב. יחסית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית