ייעוץ משקל דיגיטלי עם איפוס

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
http://www.ebay.com/itm/5kg-5000g-1...-Balance-EM-/321790983086?hash=item4aec3cbbae

אני רוצה לקנות את זה, יש בו כל מה שצריך - עד 5 קילו, דיגיטלי, סוללות AAA שקל להשיג, 20 שקל כולל משלוח, עכשיו רשום בתיאור אם הבנתי נכון את האנגלית ואני לא 100% זה שיש איפוס אוטומטי וגם כיבוי אוטומטי (באותה שורה), אבל יש 2 לחצנים ואף אחד מהם לא נראה לי עושה את זה.
בכל מקרה מישהו יכול לוודא לי רק, אולי מישהו שכבר יש לו אחד מאותו הסוג?

יש שם 2 דגמים, אתה לא תפספס

צירפתי תמונה.

קבצים מצורפים

• 20150806_160706_HDR.jpg
    20150806_160706_HDR.jpg
    KB 38.5 · צפיות: 114
רציתי רק לשקול צלחת עם אוכל, אני מעדיף לשקול אחרי שהוא מבושל אז צריך משקל שאפשר לשים עליו צלחת מטבח ולאפס את המשקל ואז למזוג אוכל לצלחת ולשקול את זה.

אם אני רוצה לשים 300 גרם אורז אז במקום לשקול את הצלחת ואז לשים אורז ועשות פעולת חיסור אתה שם צלחת, מאפס את המשקל, שם אורז עד שאתה רואה "300", אוכל ונהנה
זה כאילו מחשב את הצלחת עם האורז אבל בלי המשקל של הצלחת? חחח אני דפוקק

זה כאילו מחשב את הצלחת עם האורז אבל בלי המשקל של הצלחת? חחח אני דפוקק
בדיוק.
הרי הצלחת לבד שוקלת כמה מאות גרמים אז אני קודם שוקל אותה ומאפס את המשקל ואז מוזג לי לצלחת מה שבא לי ושוקל שוב ומקבל את המשקל המדוייק רק של מה שהוספתי לצלחת.

בדיוק.
הרי הצלחת לבד שוקלת כמה מאות גרמים אז אני קודם שוקל אותה ומאפס את המשקל ואז מוזג לי לצלחת מה שבא לי ושוקל שוב ומקבל את המשקל המדוייק רק של מה שהוספתי לצלחת.
אבל איך המשקל יודע לא להוסיף את המשקל של הצלחת חח?
ועוד משהו נאבד לי ברוב טיפשותי הסקופ כמה כפות מטבח רגילות זה סקופ חח?

מצב ראשוני של המשקל הוא 0, הוספת צלחת עכשיו המקל מראה (נניח) 388 גרם, לחץ על איפוס עכשיו מבחינת המשקל נקדות ה0 החדשה היא 388 גרם לכן הוא יראה לך על המסך 0, הוספת 300 גרם אורז במקום להראות 688 גרם שזה אורז + צלחת הרי איפסת לפני האורז אז אתה תראה 300
לגבי סקופ: כל חברה מחליטה כמה יהיה בסקופ שלה מבחינת גרמים לכן תסתכל בערכית כמעט תמיד יהיה מצוין משהו כזה
one scoop (28 grams) blah blah blah
תדע שהסקופ של החברה הזו הוא 28 גרם, שים קופסא על המשקל תאפס זרוק בפנים כמה כפות ותראה כמה כפות אתה צריך כדי להגיע ל28 גרם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית