עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא דיברנו על זה כבר?בסקוואט אני שומע המון סטרץ' ריפלקס וכו' וכו'..
ולי למשל אני לא מרגיש בכלל שום סטרץ' כשאני עושה סקוואט (כן, מתחת למקביל וLB)..
אולי נובע מהסיבה שאני עושה סקוואט בעמידה ברוחב כתפיים (צר יחסית)?
איזה לוקח הרבה זמן לבוא זה קל אפשר ללמוד את זה באותו יוםאתה מתכוון לבאונס מהתחתית? לוקח לזה הרבה זמן לבוא
טובאיזה לוקח הרבה זמן לבוא זה קל אפשר ללמוד את זה באותו יום
אם אני עושה עמידה רוחב כתפיים אני גם לא מרגיש באונס ברחבה לעומת זאת כן.בסקוואט אני שומע המון סטרץ' ריפלקס וכו' וכו'..
ולי למשל אני לא מרגיש בכלל שום סטרץ' כשאני עושה סקוואט (כן, מתחת למקביל וLB)..
אולי נובע מהסיבה שאני עושה סקוואט בעמידה ברוחב כתפיים (צר יחסית)?
בדיוק... כשזה היה ביותר מרוחב כתפיים הרגשתי את הסטרץ' ריפלקס לעומת עכשיו שאני לא מרגיש בכלל שיש סטרץ'אם אני עושה עמידה רוחב כתפיים אני גם לא מרגיש באונס ברחבה לעומת זאת כן.
הנה סקוואט שהוא לא משהו האמת (מאוד מכוער יצא הפעם.. אבל ככה נראה הסקוואט שלי בכללי):It could be that u r loosing tension when u dip below paralell, if u can kinda feel a certain feeling when u squat below paralell it's likely that u produce a buttwink which would remove the tension in ur body and would remove the stretch reflex. Also if u pause at the bottom u won't feel a stretch reflex, u have to try and get out of the hole quickly (AND BE TIGHT) and then u'll feel a stretch reflex.
film urself squatting from the side and upload it, I'm betting on that u have a butt wink in ur squat.
הקטע שאני לא מרגיש בכלל מתיחה למטה, אז להשתמש בזה..?אתה מתכוון לבאונס מהתחתית? לוקח לזה הרבה זמן לבוא
אז תעמוד יותר רחבבדיוק... כשזה היה ביותר מרוחב כתפיים הרגשתי את הסטרץ' ריפלקס לעומת עכשיו שאני לא מרגיש בכלל שיש סטרץ'
לפעמים כשאני עומד יותר רחב מתחילות לצוץ בעיות אחרות (או שהם היו בכללי ותיקנתי אותם ברוחב כתפיים)אז תעמוד יותר רחב
בדיוק... כשזה היה ביותר מרוחב כתפיים הרגשתי את הסטרץ' ריפלקס לעומת עכשיו שאני לא מרגיש בכלל שיש סטרץ'
הנה סקוואט שהוא לא משהו האמת (מאוד מכוער יצא הפעם.. אבל ככה נראה הסקוואט שלי בכללי):
הקטע שאני לא מרגיש בכלל מתיחה למטה, אז להשתמש בזה..?
זה כבר תלוי בך, הבאונס בא לעזור לך להרים אם העמידה עושהה לך בעיות אז כדאי לך לטפל בהם אם אתה לא יכול אז תראה מה יותר קריטי לךלפעמים כשאני עומד יותר רחב מתחילות לצוץ בעיות אחרות (או שהם היו בכללי ותיקנתי אותם ברוחב כתפיים)
גם אני לא ממש מרגיש מתיחה או משהו ורק עכשיו קצת תפסתי יותר באונס
זה לא קריטי בנתיים, זה פשוט יבוא לבד, אל תתעסק בזה, אני חושב שזה אולי עניין של טכניקה וכיווץ כי השתפרתי בשניהם ואז התחלתי להרגיש תבאונס קצת.
נראה.. אני אנסה להרחיב קצת את העמידה, לראות אם יש באונס והטכניקה בסדר, אם לא.. אין לי למה לבזבז זמן..זה כבר תלוי בך, הבאונס בא לעזור לך להרים אם העמידה עושהה לך בעיות אז כדאי לך לטפל בהם אם אתה לא יכול אז תראה מה יותר קריטי לך
תעמוד איך שאתה הכי חזקנראה.. אני אנסה להרחיב קצת את העמידה, לראות אם יש באונס והטכניקה בסדר, אם לא.. אין לי למה לבזבז זמן..
אני אשאר ברוחב כתפיים ואולי זה יבוא עם הזמן
משום מה עכשיו אחרי שנתפס לי איזה שריר ברגל בבנץ' לפני שבועתעמוד איך שאתה הכי חזק
תעשה קצת מתיחות דינמיות לפני הסקבט ויהיה בסדרמשום מה עכשיו אחרי שנתפס לי איזה שריר ברגל בבנץ' לפני שבוע
(קצת מעל הקוואדס באזור של המותן)
כשאני מגיע עכשיו סתם אפילו.. במשקל גוף מתחת למקביל זה כואב יחסית ואני לא יכול לרדת עוד למטה וכשאני יורד עוד למטה אני מאבד כיווץ..
מה לעזאזל?
באונס? חחחחחחחחחחחחחחחחחזה כבר תלוי בך, הבאונס בא לעזור לך להרים אם העמידה עושהה לך בעיות אז כדאי לך לטפל בהם אם אתה לא יכול אז תראה מה יותר קריטי לך
הקטע שהדינמיות לא עובדות על החלק הזה.. או שיש ואני לא מכיר. אני אנסה למצוא אחד שעובד על זהתעשה קצת מתיחות דינמיות לפני הסקבט ויהיה בסדר
אופקוש שים לב פתח רגליים כאילו לעמוד רכב ושב ממש אחורה ואז תתחיל לרדת בזמו שאתה ממשיך לשבת אחורה ואתה תרגיש את זההקטע שהדינמיות לא עובדות על החלק הזה.. או שיש ואני לא מכיר. אני אנסה למצוא אחד שעובד על זה