הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ stretch reflex ?

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
בסקוואט אני שומע המון סטרץ' ריפלקס וכו' וכו'..
ולי למשל אני לא מרגיש בכלל שום סטרץ' כשאני עושה סקוואט (כן, מתחת למקביל וLB)..
אולי נובע מהסיבה שאני עושה סקוואט בעמידה ברוחב כתפיים (צר יחסית)?

It could be that u r loosing tension when u dip below paralell, if u can kinda feel a certain feeling when u squat below paralell it's likely that u produce a buttwink which would remove the tension in ur body and would remove the stretch reflex. Also if u pause at the bottom u won't feel a stretch reflex, u have to try and get out of the hole quickly (AND BE TIGHT) and then u'll feel a stretch reflex.

film urself squatting from the side and upload it, I'm betting on that u have a butt wink in ur squat.

נערך לאחרונה:
לא דיברנו על זה כבר?

אם אני עושה עמידה רוחב כתפיים אני גם לא מרגיש באונס ברחבה לעומת זאת כן.

• פותח/ת השרשור
אם אני עושה עמידה רוחב כתפיים אני גם לא מרגיש באונס ברחבה לעומת זאת כן.
בדיוק... כשזה היה ביותר מרוחב כתפיים הרגשתי את הסטרץ' ריפלקס לעומת עכשיו שאני לא מרגיש בכלל שיש סטרץ'

It could be that u r loosing tension when u dip below paralell, if u can kinda feel a certain feeling when u squat below paralell it's likely that u produce a buttwink which would remove the tension in ur body and would remove the stretch reflex. Also if u pause at the bottom u won't feel a stretch reflex, u have to try and get out of the hole quickly (AND BE TIGHT) and then u'll feel a stretch reflex.

film urself squatting from the side and upload it, I'm betting on that u have a butt wink in ur squat.
הנה סקוואט שהוא לא משהו האמת (מאוד מכוער יצא הפעם.. אבל ככה נראה הסקוואט שלי בכללי):

אתה מתכוון לבאונס מהתחתית? לוקח לזה הרבה זמן לבוא
הקטע שאני לא מרגיש בכלל מתיחה למטה, אז להשתמש בזה..?

בדיוק... כשזה היה ביותר מרוחב כתפיים הרגשתי את הסטרץ' ריפלקס לעומת עכשיו שאני לא מרגיש בכלל שיש סטרץ'

הנה סקוואט שהוא לא משהו האמת (מאוד מכוער יצא הפעם.. אבל ככה נראה הסקוואט שלי בכללי):

הקטע שאני לא מרגיש בכלל מתיחה למטה, אז להשתמש בזה..?

גם אני לא ממש מרגיש מתיחה או משהו ורק עכשיו קצת תפסתי יותר באונס

זה לא קריטי בנתיים, זה פשוט יבוא לבד, אל תתעסק בזה, אני חושב שזה אולי עניין של טכניקה וכיווץ כי השתפרתי בשניהם ואז התחלתי להרגיש תבאונס קצת.

לפעמים כשאני עומד יותר רחב מתחילות לצוץ בעיות אחרות (או שהם היו בכללי ותיקנתי אותם ברוחב כתפיים)
זה כבר תלוי בך, הבאונס בא לעזור לך להרים אם העמידה עושהה לך בעיות אז כדאי לך לטפל בהם אם אתה לא יכול אז תראה מה יותר קריטי לך

• פותח/ת השרשור
גם אני לא ממש מרגיש מתיחה או משהו ורק עכשיו קצת תפסתי יותר באונס

זה לא קריטי בנתיים, זה פשוט יבוא לבד, אל תתעסק בזה, אני חושב שזה אולי עניין של טכניקה וכיווץ כי השתפרתי בשניהם ואז התחלתי להרגיש תבאונס קצת.
זה כבר תלוי בך, הבאונס בא לעזור לך להרים אם העמידה עושהה לך בעיות אז כדאי לך לטפל בהם אם אתה לא יכול אז תראה מה יותר קריטי לך
נראה.. אני אנסה להרחיב קצת את העמידה, לראות אם יש באונס והטכניקה בסדר, אם לא.. אין לי למה לבזבז זמן..
אני אשאר ברוחב כתפיים ואולי זה יבוא עם הזמן

• פותח/ת השרשור
תעמוד איך שאתה הכי חזק
משום מה עכשיו אחרי שנתפס לי איזה שריר ברגל בבנץ' לפני שבוע
(קצת מעל הקוואדס באזור של המותן)
כשאני מגיע עכשיו סתם אפילו.. במשקל גוף מתחת למקביל זה כואב יחסית ואני לא יכול לרדת עוד למטה וכשאני יורד עוד למטה אני מאבד כיווץ..
מה לעזאזל?

משום מה עכשיו אחרי שנתפס לי איזה שריר ברגל בבנץ' לפני שבוע
(קצת מעל הקוואדס באזור של המותן)
כשאני מגיע עכשיו סתם אפילו.. במשקל גוף מתחת למקביל זה כואב יחסית ואני לא יכול לרדת עוד למטה וכשאני יורד עוד למטה אני מאבד כיווץ..
מה לעזאזל?
תעשה קצת מתיחות דינמיות לפני הסקבט ויהיה בסדר

הקטע שהדינמיות לא עובדות על החלק הזה.. או שיש ואני לא מכיר. אני אנסה למצוא אחד שעובד על זה
אופקוש שים לב פתח רגליים כאילו לעמוד רכב ושב ממש אחורה ואז תתחיל לרדת בזמו שאתה ממשיך לשבת אחורה ואתה תרגיש את זה

זה לא הנדסת טילים, פשוט פתח ברכיים חזק החוצה, שמור על חזה למעלה ושב אחורה, הבאונס כבר יבוא.

הסקוואט שלך נראה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית