הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פעם אחת ולתמיד-אני לומד סקוואט בצורה מושלמת

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
אני לא אפסיק להעלות סרטוני טכניקה עד שהיא תהיה מושלמת.
בינתיים טכניקה מהיום :

סט עם פלטות מתחת לרגליים(בעיה גמישות קלה אני עובד על זה)-ניתן לראות שכתוצאה מכך איבדתי שווי משקל בחזרה הרביעית,פתרון לא אידאלי.
בחזרות הראשונות עשיתי בערך פאוז.

סט בלי פלטות.

האמת ששאלתי את אחד המאמנים והוא אמר לי שהטכניקה טובה אבל אני ממש לא מסכים אני חושב שיש הרבה עבודה.

קיבלת מוניטין על הנחישות ועל חוסר הרצון לוותר!
בנוגע לסקוואט, אולי זה הזווית אבל ההיי באר שלך נראה מעולה ואני לא רואה מקומות לשיפור.

• פותח/ת השרשור
קיבלת מוניטין על הנחישות ועל חוסר הרצון לוותר!
בנוגע לסקוואט, אולי זה הזווית אבל ההיי באר שלך נראה מעולה ואני לא רואה מקומות לשיפור.
חחח תודה רבה.
לגבי הטכניקה-לי זה נראה כאילו התנועה של המוט היא לא ישרה והמוט הולך קדימה לקראת הסוף.
בנוסף עם משקלים יותר כבדים יש GM.ודבר אחרון לפי דעתי אני מרגיש את הגב יותר מידי ביחס לHB.

אם אתה מרגיש את הגב יותר מדי בהייבאר אולי תעבור ללאו באר? אולי מבנה הגוף שלך מתאים יותר ללאו באר?

חחח תודה רבה.
לגבי הטכניקה-לי זה נראה כאילו התנועה של המוט היא לא ישרה והמוט הולך קדימה לקראת הסוף.
בנוסף עם משקלים יותר כבדים יש GM.ודבר אחרון לפי דעתי אני מרגיש את הגב יותר מידי ביחס לHB.
תצטרך לצלם לי סט של משקל גבוה יותר שאני אראה את הגודמורנינג כי הסטים האלה באמת נראים טוב. המוט נראה ישר מאוד אני לא יודע איפה אתה רואה שהוא לא נע ישר. לגבי הגב, איפה בדיוק אתה מרגיש אותו?

• פותח/ת השרשור
אם אתה מרגיש את הגב יותר מדי בהייבאר אולי תעבור ללאו באר? אולי מבנה הגוף שלך מתאים יותר ללאו באר?
ניסיתי גם LB הטכניקה לא הייתה טובה בהרבה,אבל בלי קשר אני חושב HB יותר מתאים למטרות שלי שנכון לעכשיו הן לא להתחרות בליפטינג
תצטרך לצלם לי סט של משקל גבוה יותר שאני אראה את הגודמורנינג כי הסטים האלה באמת נראים טוב. המוט נראה ישר מאוד אני לא יודע איפה אתה רואה שהוא לא נע ישר. לגבי הגב, איפה בדיוק אתה מרגיש אותו?
גב תחתון-האמת שאני חושב שאולי זה נובע מהיפראקסטנשיין שאין לי מושג איך לפתור

ה HB נראה מעולה, לגבי ה GM לרוב זה תוצר של חוסר תשומת לב (במידה וזה לא כבד מידי בשבילך), תעשה ניסיון ובסט הכבד הבא שלך תחשוב רק על ה GM הזה, תחשוב רק על איך אתה שומר שזה לא יקרה ואתה תראה שזה יזרום לך טוב יותר.

ניסיתי גם LB הטכניקה לא הייתה טובה בהרבה,אבל בלי קשר אני חושב HB יותר מתאים למטרות שלי שנכון לעכשיו הן לא להתחרות בליפטינג
מי אמר לך שלואו באר טוב רק לאלה שרוצים להתחרות בליפטינג?

בנוגע לגב, לא יצא לי לשמוע על מקרים של כאבי גב כתוצאה מהיפראקסטנשן. פלקשן הוא זה שגורם לצורה לא טבעית של עמוד השדרה ויכול לגרום לבעיות, ובסרטונים שהעלית אני לא רואה את זה. באיזו נקודה הכאבים? בנקודה התחתונה ביותר שבה אתה מרגיש את האקסטנשן במקסימום?

• פותח/ת השרשור
מי אמר לך שלואו באר טוב רק לאלה שרוצים להתחרות בליפטינג?

בנוגע לגב, לא יצא לי לשמוע על מקרים של כאבי גב כתוצאה מהיפראקסטנשן. פלקשן הוא זה שגורם לצורה לא טבעית של עמוד השדרה ויכול לגרום לבעיות, ובסרטונים שהעלית אני לא רואה את זה. באיזו נקודה הכאבים? בנקודה התחתונה ביותר שבה אתה מרגיש את האקסטנשן במקסימום?
אני דווקא זוכר שכשאתה העלת סרטון סקוואט שלך לא מזמן @Beast and cheat אמר לך שאין לך שום פלקשן ויש יותר סיכוי שהפציעה שלך נגרמה כתוצאה מהיפראקסטנשיין.
לגבי הכאב-הוא מרגיש כאשר אני מתחיל לעלות,בנקודה התחתונה דווקא אין כאב ואני יכול להשאר במצב של פאוז סקוואט בלי כאב.

אני דווקא זוכר שכשאתה העלת סרטון סקוואט שלך לא מזמן @Beast and cheat אמר לך שאין לך שום פלקשן ויש יותר סיכוי שהפציעה שלך נגרמה כתוצאה מהיפראקסטנשיין.
לגבי הכאב-הוא מרגיש כאשר אני מתחיל לעלות,בנקודה התחתונה דווקא אין כאב ואני יכול להשאר במצב של פאוז סקוואט בלי כאב.
אני לא רואה אצלך את הבעיה שהייתה לי אבל אולי אני טועה וביסט יענה בצורה טובה יותר.

אין לך בעיית גמישות ואני מהמר גם שלא גיד אכילס מקוצר שידרוש פלטות מתחת לעקבים, קשה לראות מה לא בסדר מזווית הצילום הזו.

נראה לי שיש כמה חבר'ה כאן שמתאמנים איתך בחד"כ בטכניון, הייתי שואל מה דעתם בנוסף להעלאת הסירטונים.

בראשון לא ראיתי כול הרבה בעיות חוץ מהקושי עצמו ואולי וזה באמת רק אולי עלייה של העקבים,אבל לא ממש אפשר לראות בגלל שהכלוב מסתיר.
בסירטון השני אתה לא מוציא מספיק את הישבן וניראה מכווץ מידיי,בקשר ללוא בר יש אנשים שאומרים הרבה דברים,יש אנשים שמקבלים שהם מרימים יותר בהיי באר לעומת לו באר מסיבות אישיות,אני מאוד מציע לך להיתנסות ולכסות את כול השטח על מנת להוציא את שיא הפטונצאיל שלך ואף יותר,
ניראה לי שאתה מאוד קרוב לטכניקה מושלמת אבל זאת אך ורק דעתי בילבד ניראה מה השאר יגידו

אין לך בעיית גמישות ואני מהמר גם שלא גיד אכילס מקוצר שידרוש פלטות מתחת לעקבים, קשה לראות מה לא בסדר מזווית הצילום הזו.

נראה לי שיש כמה חבר'ה כאן שמתאמנים איתך בחד"כ בטכניון, הייתי שואל מה דעתם בנוסף להעלאת הסירטונים.
אפילו לא שמתי לב שזה מצולם בטכניון חחח

• פותח/ת השרשור

לפי מה אתה אומר שאין לי בעיה גמישות? אני פשוט מרגיש שעם הפלטות אני יכול להשאר זקוף יותר בגלל קרסול לא כל כך גמיש.
אצלם פעם הבאה מזווית יותר טוב.
בראשון לא ראיתי כול הרבה בעיות חוץ מהקושי עצמו ואולי וזה באמת רק אולי עלייה של העקבים,אבל לא ממש אפשר לראות בגלל שהכלוב מסתיר.
בסירטון השני אתה לא מוציא מספיק את הישבן וניראה מכווץ מידיי,בקשר ללוא בר יש אנשים שאומרים הרבה דברים,יש אנשים שמקבלים שהם מרימים יותר בהיי באר לעומת לו באר מסיבות אישיות,אני מאוד מציע לך להיתנסות ולכסות את כול השטח על מנת להוציא את שיא הפטונצאיל שלך ואף יותר,
ניראה לי שאתה מאוד קרוב לטכניקה מושלמת אבל זאת אך ורק דעתי בילבד ניראה מה השאר יגידו
מה הכוונה לא מוציא מספיק ישבן ונראה מכווץ מידי?

אפילו לא שמתי לב שזה מצולם בטכניון חחח
התחלת לדבר לעצמך בגוף שלישי?
אשמח מאוד לעשות איתכם אימון משותף בהזדמנות.

לפי מה אתה אומר שאין לי בעיה גמישות? אני פשוט מרגיש שעם הפלטות אני יכול להשאר זקוף יותר בגלל קרסול לא כל כך גמיש.

מחר אני במכון בשעה 4 וחצי בערך רוצה לבוא?

אישית לא אני רואה שום בעייה בגמישות שאמורה להגביל אותך
הכוונה שאתה מין 'לכוד'' בראשון יש לך יותר מנוף כי אתה נותן לישבן ללכת אחורה
(אני ממש מיצתער על השימוש המגושם הזה שלי של מילים זה משהו שאני רגיל לתקן בלייב)

• פותח/ת השרשור
מחר אני במכון בשעה 4 וחצי בערך רוצה לבוא?
אני באילת בכמה ימים הקרובים.
אהיה איתך בקשר על פעם אחרת.

סתם שאלה,יש איזה מדריך בטכניון שיש לו משתמש בפורום?
אישית לא אני רואה שום בעייה בגמישות שאמורה להגביל אותך
הכוונה שאתה מין 'לכוד'' בראשון יש לך יותר מנוף כי אתה נותן לישבן ללכת אחורה
(אני ממש מיצתער על השימוש המגושם הזה שלי של מילים זה משהו שאני רגיל לתקן בלייב)
לא הבנתי אם אני לוקח את הישבן אחורה מידי או לא אחורה מספיק,קצת סתרת את התגובה הקודמת שלך.

המאמנים לא בפורום
יש פה אבל הרבה חברה מהטכניון שמבינים מאוד ובכיף יעזרו לך, המלצה חמה על הגורו @incin

לא הבנתי אם אני לוקח את הישבן אחורה מידי או לא אחורה מספיק,קצת סתרת את התגובה הקודמת שלך.
סליחה הכוונה שאתה לא לוקח את הישבן אחורה מספיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית