הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פעם אחת ולתמיד-אני לומד סקוואט בצורה מושלמת

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
אני לא אפסיק להעלות סרטוני טכניקה עד שהיא תהיה מושלמת.
בינתיים טכניקה מהיום :

סט עם פלטות מתחת לרגליים(בעיה גמישות קלה אני עובד על זה)-ניתן לראות שכתוצאה מכך איבדתי שווי משקל בחזרה הרביעית,פתרון לא אידאלי.
בחזרות הראשונות עשיתי בערך פאוז.

סט בלי פלטות.

האמת ששאלתי את אחד המאמנים והוא אמר לי שהטכניקה טובה אבל אני ממש לא מסכים אני חושב שיש הרבה עבודה.

אף אחד לא מושלם. אבל משיחה עם הבנאדם אפשר לראות שהוא לא אידיוט מוחלט וגם אם הוא לא בקיא בדברים שנראים לנו מובנים מאליו יש דברים שבהם יש לי מה ללמוד ממנו

מה יש ללמוד ממנו? (בשיא הרצינות)

* נורא מתאפקת לשים כאן סרטון גניחות משעשע שלו בסמית'

אחרון ודי . חייב .
שגיא יד 50 😃 .

הוא היה במר צפון ב2006 גם חח.

חחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחn

איזה אידיוט אני חשבתי ששגיא זה המאמן הערבי הגבוה כל מה שאמרתי עד עכשיו לא היה רלוונטי לבחור הזה בכלל...
אני לוקח את כל מה שאמרתי חזרה...

איזה אידיוט אני חשבתי ששגיא זה המאמן הערבי הגבוה כל מה שאמרתי עד עכשיו לא היה רלוונטי לבחור הזה בכלל...
אני לוקח את כל מה שאמרתי חזרה...

הוא לא ערבי,הוא דווקא בחור חכם (שכחתי איך קוראים לו) ,הוא ארמני 😃 . דוויד נראה לי אתה מתכוון . הוא גם פיזיטרפיסט דרך אגב עכשיו שנזכרתי , אולי אתה יכול לשאול אותו דברים בקשר לפציעות שלך .

הוא לא ערבי,הוא דווקא בחור חכם (שכחתי איך קוראים לו) ,הוא ארמני 😃 . דוויד נראה לי אתה מתכוון . הוא גם פיזיטרפיסט דרך אגב עכשיו שנזכרתי , אולי אתה יכול לשאול אותו דברים בקשר לפציעות שלך .
אז עליו אמרתי שהוא חכם חחח

לא נותנים לי להכנס לחדכ במלון כי אני לא בן 18 😭
בדיוק בגלל זה אמרתי,מוזמן להצטרף אליי לאימון שתיהיה באילת. (כמו שתמבין מפה,לא במלון שלך אלא במכון שלי)
אם תישאר פה גם ראשון,אתה מוזמן.

• פותח/ת השרשור
בדיוק בגלל זה אמרתי,מוזמן להצטרף אליי לאימון שתיהיה באילת. (כמו שתמבין מפה,לא במלון שלך אלא במכון שלי)
אם תישאר פה גם ראשון,אתה מוזמן.
אהה וואלה אתה גר באילת חחח.
לצערי אני בראשון כבר הולך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית