הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר ממסה לחיטוב.?

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
אהלן חברים יקרים
סוף שבוע 6 מתוך 12 טסט אנטט 500 מ'ג
לאחר מכן חודש pct .
כרגע בתוספת 40 מ'ג טמוקסי ביום להורדת ג'ינו.
לאחר מספר התייעצויות עם חברים ומאמנים מהחדר כושר הומלץ לי בשבוע ה 8 להוסיף קלן
מהסיבה שהוא אנטי קטבולי וישמור על מה שבניתי עד כה.
כרגע באזור 400 פחממה 280-290 חלבון
מה דעתכם האם באמת כדי להכניס אותו לסייקל בשבוע 8 דווקא בשילוב עם טסט למשך 4 שבועות בתוספת קוטיפן,
או שדווקא לחכות לתזמון אחר.?
והאם בכלל קלן יעיל במידה ואני לא על דל פחממה (ירד לאזור 200 בהתחלה וידריג לכייון 150-100).

תודה לעוזרים

אהלן חברים יקרים
סוף שבוע 6 מתוך 12 טסט אנטט 500 מ'ג
לאחר מכן חודש pct .
כרגע בתוספת 40 מ'ג טמוקסי ביום להורדת ג'ינו.
לאחר מספר התייעצויות עם חברים ומאמנים מהחדר כושר הומלץ לי בשבוע ה 8 להוסיף קלן
מהסיבה שהוא אנטי קטבולי וישמור על מה שבניתי עד כה.
כרגע באזור 400 פחממה 280-290 חלבון
מה דעתכם האם באמת כדי להכניס אותו לסייקל בשבוע 8 דווקא בשילוב עם טסט למשך 4 שבועות בתוספת קוטיפן,
או שדווקא לחכות לתזמון אחר.?
והאם בכלל קלן יעיל במידה ואני לא על דל פחממה (ירד לאזור 200 בהתחלה וידריג לכייון 150-100).

תודה לעוזרים
אם כבר החלטת לחתוך את חלק המסה אפשר בהחלט להוסיף קלן אם נכנסת לגירעון קלורי בכדי להאיץ את התהליך. לא הקלן ישמור מקטבוליזם כמו הטסט שכן אתה עדיין בסייקל. באיזור ה-100g פחמימה ניתן בהחלט להשתמש בקלן וכמובן שרצוי לעשות זאת עם קטו.

• פותח/ת השרשור
אם כבר החלטת לחתוך את חלק המסה אפשר בהחלט להוסיף קלן אם נכנסת לגירעון קלורי בכדי להאיץ את התהליך. לא הקלן ישמור מקטבוליזם כמו הטסט שכן אתה עדיין בסייקל. באיזור ה-100g פחמימה ניתן בהחלט להשתמש בקלן וכמובן שרצוי לעשות זאת עם קטו.

תודה על התשובה,
תראה אין לי איזה לחץ לעשות חיטוב או משהו, פשוט רוב ההמלצות הגיעו מכך ששוה להכניס קלן בשבוע ה 8 ולרוץ איתו עד הזריקה האחרונה בשבוע ה 12 כי הוא אנטיקטבולי. מבחינתי לסיים את הסייקל רק טסט כמו שצריך לא מפריע לי. בגלל זה יש לי התלבטות.
הבנתי בכל מקרה שעד אזור 100 גרם פחממה לא כדי לקחת קלן כי הוא פחות יעיל בכמויות פחממה כאלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית