הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם ההבדל בין בילדינג לליפטיג משמעותי כל כך

LifterS

משתמש פעיל
632
147
נק' מוניטין:
457
632
147
היי
אני יודע שהדעה הרווחת פה בפורום נוטה תמיד לכיוון הליפטינג ועבודה "כבדה"
רציתי להבין כמה ההבדל משמעותי בין אם אני אעשה תכנית ליפטינג ועבודה בעיקר על כוח או אם אני אעשה תכנית בילדינג
המטרה שלי זה לא להגיע למשקלי עבודה כבדים יותר מ100 ק"ג סקוואט לא עושה לי את זה..
השאלה אם בשביל לקבל את המראה השרירי אני זקוק לתכנית ליפטינג בהתחלה ולהקפיץ את משקלי העבודה שלי או שאני אוכל להישאר לעבוד עם 70-80 בנץ לקבל מראה שרירי וגדול (בהתאמה)

סתם כדרך אגב ראיתי המון חברה שמרימים משקלי ילדות עם קוקיות וויזואלית נראים מעולה.. (מסה מכובדת)
ברור לי שנכנס פה גם אלמנט של גנטיקה..

תודה מראש

כן, יש הבדל. בתוכניות "ליפטינג" (אתה בטח אומר את זה כשאתה מתכוון לSS, טוב אז זה לא באמת תוכניות ליפטינג, אבל נזרום) אתה באמת תעלה במסת השריר, באופן משמעותי. שנית, אין באמת כזה דבר תוכניות "בילדינג" (כן, אני יודע שאתה מתכוון לכל תוכניות הפיצולים למינהם). בעיקר כי הדברים האלה לא באמת עולים בקנה אחד עם הגדרה של תוכנית, ודבר שני הם לא אופטימליים למתאמן טבעי מהשורה.

השאלה היא מה המטרה שלך. מה נחשב "מאסיבי" בשבילך. אם לא אכפת לך לשקול 70 קילו והעיקר שיהיה קוביות והפרדות כדי להראות טוב על החוף אז המסר שלי לא בשבילך. במצב כזה תוכל לקחת איזה רשימת מכולת שנקראת תוכנית AB ABC או וואט אבר כמה אותיות שיש שם, להקפיד על תזונה נקייה יחסית וזה הכל. אבל בשביל תוצאות אמיתיות (= גדול וחזק עם מיצוי כמה שיותר מקסימלי של הפוטנציאל שלך הגנטי שלך ואם המטרה שלך זה מראה אז להראות יותר טוב) לדעתי המסלול האופטימלי למישהו כמוך הוא SS - טקסס - 531 (תוכנית מעולה שמשלבת היפרטורפיה וכח).

בכל מקרה נפתחו פה מלא שאלות מהסוג הזה. אני מציע שדפדף קצת בארכיון של הפורום ותקרא אם זה באמת חשוב לך.

נערך לאחרונה:
אתה לא מכיר אף אחד שנראה חזק, אבל הוא בעצם חלש.
השורה התחתונה היא שלא, להשאר עם אותם משקלי עבודה לא יגדילו אותך בשום רמה משמעותית ולאורך זמן. גם בילדרים עולים במשקלי העבודה - בין אם הם שמים לב ומודעים לזה, ובין אם לא.

• פותח/ת השרשור
כן, יש הבדל. בתוכניות "ליפטינג" (אתה בטח אומר את זה כשאתה מתכוון לSS, טוב אז זה לא באמת תוכניות ליפטינג, אבל נזרום) אתה באמת תעלה במסת השריר, באופן משמעותי. שנית, אין באמת כזה דבר תוכניות "בילדינג" (כן, אני יודע שאתה מתכוון לכל תוכניות הפיצולים למינהם). בעיקר כי הדברים האלה לא באמת עולים בקנה אחד עם הגדרה של תוכנית, ודבר שני הם לא אופטימליים למתאמן טבעי מהשורה.

השאלה היא מה המטרה שלך. מה נחשב "מאסיבי" בשבילך. אם לא אכפת לך לשקול 70 קילו והעיקר שיהיה קוביות והפרדות כדי להראות טוב על החוף אז המסר שלי לא בשבילך. במצב כזה תוכל לקחת איזה רשימת מכולת שנקראת תוכנית AB ABC או וואט אבר כמה אותיות שיש שם, להקפיד על תזונה נקייה יחסית וזה הכל. אבל בשביל תוצאות אמיתיות (= גדול וחזק עם מיצוי כמה שיותר מקסימלי של הפוטנציאל שלך הגנטי שלך ואם המטרה שלך זה מראה אז להראות יותר טוב) לדעתי המסלול האופטימלי למישהו כמוך הוא SS - טקסס - 531 (תוכנית מעולה שמשלבת היפרטורפיה וכח).

בכל מקרה נפתחו פה מלא שאלות מהסוג הזה. אני מציע שדפדף קצת בארכיון של הפורום ותקרא אם זה באמת חשוב לך.

תודה רבה אחי על התשובה האמת קלעת בול.. אני אחפש באמת בפורום ואני אקרא עוד..

אתה לא מכיר אף אחד שנראה חזק, אבל הוא בעצם חלש.
השורה התחתונה היא שלא, להשאר עם אותם משקלי עבודה לא יגדילו אותך בשום רמה משמעותית ולאורך זמן. גם בילדרים עולים במשקלי העבודה - בין אם הם שמים לב ומודעים לזה, ובין אם לא.

תודה רבה על התשובה נראה לי שדי הבנתי את העניין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית