הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרגניל

• פותח/ת השרשור Amit
  • פורסם בתאריך

Amit

משתמש מתחיל
135
1
נק' מוניטין:
267
135
1
כשהתחלתי את הסייקל אמרו לי 6 שבועות זה סיקל קצר לא צריך פרגניל באמצא רק בסוף עכשיו אם כל מה שקראתי אני כבר לא בתוח .
מישהוא יכול לתת לי תשובה מתי ובכמה פרגניל להשתמש אחרי סוף סייקל שמערב גם אסתר ארוך אננטט ??
כמו כן יש לי נולבה וכלומיד אז האם לשלב אותם אם הפרגניל או לאחר סוף השימוש בו לעשות שבועיים כלומיד נולבה במינון....... ושבועיים של כלומיד נולבה בחצי מינון ???

אם הסייקל שלך רק 6 שבועות. הכי חשוב זה שיש לך כלומיד וטמוקסיפן. ל-PCT. לא יקרה כלום אם לא תכניס פה פרגניל.

בהמשך למה שאלכס אמר, להבא תקרא ותבין לאן אתה נכנס לפני שאתה קופץ למים.
בכל סייקל צריך hcg.

איזה סייקל עשית? יש הבדל בין סייקל טסט לסייקל אחר (זה נשמע כאילו בחרת בסייקל קצר מהסיבות הלא נכונות)
אני בכל מקרה הייתי נותן אחרי השפיץ אחרון שתי יריות של פרגניל 1000 יחב"ל
תחילת פסיטי בהתאם לאסטר הארוך ביותר

• פותח/ת השרשור
חיטוב .
פרימו,טסט פרופ,וויני ב4 שבועות אחרונים,פרובירון.
לפי מה שהבנתי תקנו אותי אם טועה פרימו טסט וויני עלולים להשביט גם אחרי 4 שבועות ??
לא מרגיש אטרופיה בביצים... אולי טיפה .. החשק ירד בשבוע האחרון.
אמרו לי לתת בין 500ל1000 iuביום למשך 10 ימים ואז כלומיד נולבה ....מה אומרים ??

יש מספר פרוטוקולים לשימוש בפרגניל כהכנה לpct .
אני לא בקיא בכל השיטות וגם לא יודע לומר לך מה מתאים לך אחרי סייקל כפי שציינת.

פרוטוקול אחד אומר לתת כ10 ימים אחרי האנתת (כ10 ימים לפני שאחרון החומרים הארוכים עתידים לצאת מגופך) 1500 יחידות כל יום כן יום לא .
לאחר 5 ימים מסוים בפרגניל האחרון אתה יכול להתחיל כלומיד הטמוקסיפן במינונים הקלאסיים - לא לערבבם עם הפרגניל !

אני מציע לך להמתין לתשובה של @Tom , אני בטוח שזה לא פעם ראשונה וגם לא פעם מאה שהוא נתקל בכזו סוגיה.

חיטוב .
פרימו,טסט פרופ,וויני ב4 שבועות אחרונים,פרובירון.
לפי מה שהבנתי תקנו אותי אם טועה פרימו טסט וויני עלולים להשביט גם אחרי 4 שבועות ??
לא מרגיש אטרופיה בביצים... אולי טיפה .. החשק ירד בשבוע האחרון.
אמרו לי לתת בין 500ל1000 iuביום למשך 10 ימים ואז כלומיד נולבה ....מה אומרים ??
לא ממש משנה אם אתה מרגיש את האטרטפיה או לא. אטרופיה מלאה קיימת כבר לאחר שבועיים של שימוש במינונים סטנדרטיים של טסט.
העדיפות היא לשימוש במהלך הסייקל ולהימנעות מאטרופיה. מאחר ולא עשית כך שימוש לאחר הסייקל הוא אפשרות נוספת.
פרט במדוייק מהם החומרים והמינונים בכדי להתאים פרוטוקול.

• פותח/ת השרשור
תודה אל התגובות . אני אפרט :
פרימו אננטט400מ'ג בשבוע מחולק ל 2,
טסט פרופ 100מ'ג יום כן יומיים לא,
ווני 50 מ'ג ביום מחולק כמובן,
פרובירון 50 מ'ג ביום גם כן מחולק .
אז מה אתה ממליץ תם??שוב תודה רבה !!!

• פותח/ת השרשור
לא ממש משנה אם אתה מרגיש את האטרטפיה או לא. אטרופיה מלאה קיימת כבר לאחר שבועיים של שימוש במינונים סטנדרטיים של טסט.
העדיפות היא לשימוש במהלך הסייקל ולהימנעות מאטרופיה. מאחר ולא עשית כך שימוש לאחר הסייקל הוא אפשרות נוספת.
פרט במדוייק מהם החומרים והמינונים בכדי להתאים פרוטוקול.

תודה אל התגובות . אני אפרט :
פרימו אננטט400מ'ג בשבוע מחולק ל 2,
טסט פרופ 100מ'ג יום כן יומיים לא,
ווני 50 מ'ג ביום מחולק כמובן,
פרובירון 50 מ'ג ביום גם כן מחולק .
אז מה אתה ממליץ תם??שוב תודה רבה !!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית