הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורמון גדילה

nir_abr

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
שלום, רציתי לשאול שאלות כלליות לגבי הורמון גדילה, מאחר וזה מעניין אותי.

מה בעצם אופן הפעולה של הורמון הגדילה, בהשוואה לסטרואידים האחרים? מה הוא עושה או לא עושה בהשוואה אליהם?
מדוע אין צורך ב-PCT לאחר השימוש?
אם אדם רוצה לגדול, בלי הרבה נוזלים, הייתם ממליצים על שימוש בהורמון גדילה או דווקא סייקל של סטרואים אחרים ויותר קונבנציונליים?
מדובר על בחור חטוב-רזה שרוצה לגדול בצורה איכותית, בלי הרבה נוזלים ותופעות.
וכן, חיפשתי בפורום דיונים על זה ולא מצאתי מספיק תשובות, לכן שואל במרוכז פה 😃

אשמח לתשובה, תודה על הסבלנות.

קלינה היקר אין שום נימה אישית בדברים שלי אליך פשוט מממ איך אני אגיד את זה נמאס לי לראות המלצות שהם מופרחות מהמציאות ואני לא רוצה להשתחצן או משהו אבל אם כל הכבוד לקהילת הבודיבילדרים בארץ
רובם למעט 1-2 יחידי סגולה הם בורים גמורים בכל מה שקשור לאנבוליים ואיך החומרים עובדים או משפיעים על הגוף שלא לדבר תהליך התאוששות מסודר מסייקלים ואני יכול להגיד לך שמה שאני שכחתי בכל מה שקשור לאנבוליים רובם בחיים לא ידעו אז אם אתה רוצה לשמוע לעצות של הבחור הכי גדול במכון רק בגלל שהוא גדול אז כנראה יודע על מה הוא מדבר אז בבקשה אני יכול להגיד לך בוודאות אחי היקר תמשיך לקחת דיבול לבד והמקום שתגמור בו לא יהיה טוב. וכמו שאמרת על חלק מהדברים יכולה להיות מחלוקת אבל יש דברים שאין עליהם מחלוקת. (כמו לקחת דיבול לבד) ואם זאת דעתך מאוד הייתי שמח לשמוע את הרציונל
מאחורי הדיעה הזאת

עם זה אני לא יכול לא להסכים..יחד עם זאת עם הסתייגות קטנה מאד- עצות של דילרים גם חסרות ערך רב עבורי...
אשמח עם תמצא ותי במסן או פייסבוק- כך נוכל להכיר ולמנוע חיקוחים מיותרים מחוסר תקשורת בעתיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית