הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זה בסדר מה שהוא עושה?

Eran365

משתמש מתחיל
102
6
נק' מוניטין:
41
102
6
שלום,
יש משהו שאני מכיר שהתחיל סייקל ראשון והוא לוקח T3, קלן טסט ו טרן והכל באותו הסייקל.
זה בסדר לעשות כזה דבר ובמיוחד בסייקל ראשון?
ודבר שני הוא הצחיל להזיע ממש מהר, הוא שניה הולך 100 מטר והוא חוזר כאילו או רץ איזה 2 קילומטר.
זה בסדר כל הדברים האלא בסייקל ראשון?
תודה.

קודם כל זה לא בסדר לסייקל ראשון ויותר מיזה זה ממש דפוק !!!!
דבר שני תגיד לחבר שלך שיגיד לך מינונים מדוייקים של טסט טרן T3 וכל זה . וגם פרטים מסודרים של כמה שבועות כל חומר ... יש פרגניל במהלך הסייקל ? כלומיד וטמוקסי לפיסיטי ?

• פותח/ת השרשור
תגיד לו שנבוא לעשות לו ביקור חולים במקרה הטוב.. או שנבוא לשבעה שלו ונאכל בורקסים... תנצבה! 😇
והוא מנסה לחטב ככה ורק היום ראיתי אותו תוקע שני בגטים ועוד איזה מין יוגורט עם שוקולד...
קודם כל זה לא בסדר לסייקל ראשון ויותר מיזה זה ממש דפוק !!!!
דבר שני תגיד לחבר שלך שיגיד לך מינונים מדוייקים של טסט טרן T3 וכל זה . וגם פרטים מסודרים של כמה שבועות כל חומר ... יש פרגניל במהלך הסייקל ? כלומיד וטמוקסי לפיסיטי ?
פשוט מי שהוא קנה מימנו את החומרים אמר לו לעשות ככה, ידעתי שכל זה לא בסדר לסייקל ראשון.
אני לא יודע את המינונים המדויקים אבל אני ישאל אותו כשאני יראה אותו.

שלום,
יש משהו שאני מכיר שהתחיל סייקל ראשון והוא לוקח T3, קלן טסט ו טרן והכל באותו הסייקל.
זה בסדר לעשות כזה דבר ובמיוחד בסייקל ראשון?
ודבר שני הוא הצחיל להזיע ממש מהר, הוא שניה הולך 100 מטר והוא חוזר כאילו או רץ איזה 2 קילומטר.
זה בסדר כל הדברים האלא בסייקל ראשון?
תודה.
זה בסדר...אם משלבים עם גלידה וניל ועוגת גבינה עם אגוזי מלך זה מנטרל את כל תופעות הלוואי

- סייקל ראשון לא עושים בחיטוב. בזבוז של המון מסת שריר שהיה אפשר לבנות.
- סייקל ראשון לא משלבים טרן. זה אחד הסטרואידים בעלי תופעות הלוואי הקשות ביותר. ולמתאמן טבעי (הוא היה טבעי עד לפני חודש וחצי) אין מסת שריר שמצדיקה טרן בחיטוב. טסט היה נותן פה מה שצריך.

אם כבר בחר בסייקל חיטוב, טי3, קלן וטסט יעשו מעל ומעבר. טי3 וקלן זה אולי סטאק החיטוב הטוב ביותר שיש (אפשר גם להוסיף DNP למגזימים שבנינו), והטסט יימנע פירוק מסת שריר ויאפשר לעלות למינון גבוה של הטי3.
חבל שחבר שלך זורק זין על תזונה ומקווה שהחומרים יעשו את שלהם. יכול להיות שזה יקרה, אבל מה יקרה ב-PCT (אם בכלל הוא תכנן כזה)? בלי טרן, טי3 וקלן הוא לא יוכל להמשיך לאכול ככה, והוא יאבד את כל החיטוב ואף מסת שריר.
תסביר לו שהוא פשוט גורם לעצמו נזק גדול ומבזבז הרבה זמן, כסף ובריאות. שלח אותו לקרוא כאן באתר והכי חשוב, תסביר לו על פרגניל במהלך הסייקל ועל PCT.

• פותח/ת השרשור
- סייקל ראשון לא עושים בחיטוב. בזבוז של המון מסת שריר שהיה אפשר לבנות.
- סייקל ראשון לא משלבים טרן. זה אחד הסטרואידים בעלי תופעות הלוואי הקשות ביותר. ולמתאמן טבעי (הוא היה טבעי עד לפני חודש וחצי) אין מסת שריר שמצדיקה טרן בחיטוב. טסט היה נותן פה מה שצריך.

אם כבר בחר בסייקל חיטוב, טי3, קלן וטסט יעשו מעל ומעבר. טי3 וקלן זה אולי סטאק החיטוב הטוב ביותר שיש (אפשר גם להוסיף DNP למגזימים שבנינו), והטסט יימנע פירוק מסת שריר ויאפשר לעלות למינון גבוה של הטי3.
חבל שחבר שלך זורק זין על תזונה ומקווה שהחומרים יעשו את שלהם. יכול להיות שזה יקרה, אבל מה יקרה ב-PCT (אם בכלל הוא תכנן כזה)? בלי טרן, טי3 וקלן הוא לא יוכל להמשיך לאכול ככה, והוא יאבד את כל החיטוב ואף מסת שריר.
תסביר לו שהוא פשוט גורם לעצמו נזק גדול ומבזבז הרבה זמן, כסף ובריאות. שלח אותו לקרוא כאן באתר והכי חשוב, תסביר לו על פרגניל במהלך הסייקל ועל PCT.
אני יודע שכל כך הרבה חומרים בסייקל ראשון זה לא טוב ואני אפילו עדיין לא משתמש בשלב הזה ולא ממש התחלתי לקרוא לעומק.
אבל הוא יותר גדול מימני יותר מבוגר מימני בכמה שנים אז אין סיקוי שהוא יקשיב לי וגם הוא התייעץ עם איזה בודיבילדר שגם מכר לו את כל החומרים האלה אז אין סיקוי שהוא יקשיב לי.
אני ינסה להביא אותו לאתר הזה אולי הוא יקשיב לכם.

אני יודע שכל כך הרבה חומרים בסייקל ראשון זה לא טוב ואני אפילו עדיין לא משתמש בשלב הזה ולא ממש התחלתי לקרוא לעומק.
אבל הוא יותר גדול מימני יותר מבוגר מימני בכמה שנים אז אין סיקוי שהוא יקשיב לי וגם הוא התייעץ עם איזה בודיבילדר שגם מכר לו את כל החומרים האלה אז אין סיקוי שהוא יקשיב לי.
אני ינסה להביא אותו לאתר הזה אולי הוא יקשיב לכם.
הוא לא יקשיב

לא מבין את הקטע הזה לעשות סייקל חיטוב כסייקל ראשון.

אנשים מחפשים קיצורי דרך ועוד חושבים שאם הם בסייקל הם יכולים להרשות לעצמם לאכול כיד המלך.

ואחרי זה הם מתפלאים למה הם ירדו קילו וחצי במהלך הסייקל ונשארו באותו אחוז שומן

חומרים זה לא דבר יקר במיוחד אם אתה קרוב לצלחת ומכיר את האנשים הנכונים. סייקל ראשון עם טרן - רעיון רע בעיני.
נשימה כבדה זו תופעה מאוד נפוצה של טרן. כדאי שיבדוק לחץ דם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית