הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה זה קרוספיט

אין לי בעיה עם קרוספיטרים כל עוד הם מתאמנים בפינה שלהם או בחדרי הכושר שלהם. כשהם מתחילים לעשות פוזות וספרינטים בין הרגליים באיזור המשקולות או עושים שטויות על המתח של הכלוב בשעות השיא צריך להשמיד אותם.

היה אצלנו איזה מדריך שהתאמן בקרוספיט וראיתי עכשיו סרטון בפייסבוק שלו עושה קלין אנד ג'רק עם איזה מאה קילו , הוא היה בסדר אבל כל פעם שהוא היה עושה הרמה אולימפית או דדליפט לשיא (140 קילו נו באמת) הוא היה מסתכל בגאווה בכל החדר כושר עם חזה מתוח.

פאוורליפטרים להשוואה בד"כ מרוכזים בעצמם. מהצד השני יש אצלנו הרבה אנשים שעושים את זה והם סבבה.
נו באמת....
חסרים בילדרים מפגרים שצועקים בכל החדר כושר את הקרלז המגוחך שלהם?
חסרים ליפטרים שזורקים את הדדליפט ומסתכלים מסביב כמו טווסים?
יש מפגרים מכל סוג. זה לא אומר כלום על סוג האימון.

בכמה בוקסים היית בחיים שלך?
4

בכל בוקס יש את קומץ של מתמאנים וותיקים ורציניים, שעושים בעיקר אופן ג'ים, עובדים תקופות שלמות על כוח או WL, וחלקם מגיע לRFA. לא עליהם אני מדבר

אני מדבר על החלק הגדול של מי שנמצא באימוני קבוצה. ממש לא נדיר שחצי מהקבוצה מתאמנים כמעט שנתיים ויש להם 70 קילו סקוואט ולא עושים מאסל אפ אחד. ( לא שזה לא בסדר, פשוט רוב האנשים האלה צעירים וכן היו רוצים להסקוויט יותר ולעשות מאסל אפס)

נערך לאחרונה:
4

בכל בוקס יש את קומץ של מתמאנים וותיקים ורציניים, שעושים בעיקר אופן ג'ים, עובדים תקופות שלמות על כוח או WL, וחלקם מגיע לRFA. לא עליהם אני מדבר

אני מדבר על החלק הגדול של מי שנמצא באימוני קבוצה. ממש לא נדיר שחצי מהקבוצה מתאמנים כמעט שנתיים ויש להם 70 קילו סקוואט ולא עושים מאסל אפ אחד. ( לא שזה לא בסדר, פשוט רוב האנשים האלה צעירים וכן היו רוצים להסקוויט יותר ולעשות מאסל אפס)

מי אתה שתחליט לאנשים מה הם רוצים ומה הם לא רוצים?
ואם הם באמת רוצים, כל מאמן כמעט בארץ שיש לו בוקס יידע להפנות אותם לתוכניות כוח ושיטות אימונים שיתאימו למטרות שלהם.
במידה והם לא יודעים מה הם רוצים ומה טוב להם (מתאמנים כללים כאלו שבאים ל"חוג") ויש הרבה כאלו בקרוספיט, הם כן יתנסו במגוון תנועות חשובות ואף יגיעו להישגים שיחסית אליהם הם טובים מאד, בכל מה שנוגע לסקוואט דדליפט מתח פרס וכושר אירובי וכו... הבעיה שהמתאמנים האלו בדיוק הם אלו ש"לא מפסיקים לדבר על קרוספיט" עם זה אין לי מה לעשות...

חוץ מכמה יוצאי דופן, הם לא.

ידוע שזה לא אפשר להתמקצע ולהגיע לתוצאות מאד גבוהות במשהו מהענפים האלו אם אתה לא משקיע את עצמך אליו ב100% קרוספיטרים מקצוענים יודעים שהם לא יוכלו להגיע לטופ באף אחד מהמקצועות שדובר עליהם, אבל אינדיוידואלית הם ינסו להגיע הכי רחוק במסגרת המגבלות.
אף אחד לא חושב שאיליה אילין הבא יעשה גם קרוספיט וגם הרמת משקולות. או יגיע מקרוספיט להרמת משקולות (בגיל מבוגר יחסית) מה שכן התוצאה ההפוכה יותר הגיונית וזה ידוע לכל עולם הקרוספיט (הרציני- המתחרה).

מי אתה שתחליט לאנשים מה הם רוצים ומה הם לא רוצים?
ואם הם באמת רוצים, כל מאמן כמעט בארץ שיש לו בוקס יידע להפנות אותם לתוכניות כוח ושיטות אימונים שיתאימו למטרות שלהם.
במידה והם לא יודעים מה הם רוצים ומה טוב להם (מתאמנים כללים כאלו שבאים ל"חוג") ויש הרבה כאלו בקרוספיט, הם כן יתנסו במגוון תנועות חשובות ואף יגיעו להישגים שיחסית אליהם הם טובים מאד, בכל מה שנוגע לסקוואט דדליפט מתח פרס וכושר אירובי וכו... הבעיה שהמתאמנים האלו בדיוק הם אלו ש"לא מפסיקים לדבר על קרוספיט" עם זה אין לי מה לעשות...

לא החלטתי מה הם רוצים. הם החליטו (אני מדבר על אנשים שאני מכיר).

אני ממש לא הולך פה להוציא שם רע לבוקסים ומאמנים ספיציפים אבל לא חסרים בוקסים שבאימון שלהם אין חלק "כוח" נורמאלי ( לדוגמא אף פעם לא היה חלק כוח שהוא באק סקוואט או פרס).

OMG
תראו איך הם עושים מתח 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

דקה 2:35

OMG
תראו איך הם עושים מתח 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

דקה 2:35

1) חבל שאתה מנופף בבורות לגבי משהו שאתה לא מבין מה מטרתו
2) אם זה כל כך פשוט - בוא תנסה לעשות ככה מתח, אני מחכה לוידאו.

1) חבל שאתה מנופף בבורות לגבי משהו שאתה לא מבין מה מטרתו
2) אם זה כל כך פשוט - בוא תנסה לעשות ככה מתח, אני מחכה לוידאו.
Wait, I'm still laughing 😆

אגב, זה מנופף בבורות:

Back
למעלה תחתית