הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון מה דעתכם על הסייקל ?

yariv.benel

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
image.jpg
שלום לכולם , הייתי שמח שתחוו את דעתכם המקצועית:מצורפת תמונה של כל החומרים.
מתחיל סייקל מסה 10 שבועות בערך:
1 אמפולה טסט פרופיונט למשך 20 ימים ראשונים.
2. 800 מג טסט צפיונט בשבוע
3.טרן אנטט 400 מג בשבוע
4.בולדנון 400 מג בשבוע
5. כל יום בבוקר מושך 10 יחידות במזרק אינסולין= נטילה של 3 יחידות gh ליום.- האם החישוב תקין והאם בסדר להזריק בבוקר ישר שאני קם?
6. פרווירון 50 מג ליום
7. ארימדקס 1 מג פעם ביומיים
תודה רבה לעונים
שבוע טוב

המינון של הבולד די נמוך ובשביל להפיק ממנו תועלת 10 שבועות לא יספיקו לך

עם טסט וטרן הבולד קצת מיותר
הוספה של אוראלי לתקופה מוגבלת ובמינון לא גבוה יהיה חכם, דיבול דוגמא טובה

סייקל ראשון שלך? (אם כן עזוב כל מה שאמרתי ולך תקרא בנעוץ q&a)

• פותח/ת השרשור
היי תודה על התשובה , לא סייקל ראשון .
בקודמים השתמשתי בדינאבול שהרגשתי שהרג אותי , הפעם העדפתי להזריק כל יום מאשר לקחת את הדיאנבול אבל יש לי בבית מלא אני יכול להוסיף לסייקל , כמה אתה ממליץ? אחד ביום מזה יהיה שווה משהו?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 42.9 · צפיות: 314
לכולם , הייתי שמח שתחוו את דעתכם המקצועית:מצורפת תמונה של כל החומרים.
מתחיל סייקל מסה 10 שבועות בערך:
1 אמפולה טסט פרופיונט למשך 20 ימים ראשונים.
3.טרן אנטט 400 מג בשבוע
4.בולדנון 400 מג בשבוע
5. כל יום בבוקר מושך 10 יחידות במזרק אינסולין= נטילה של 3 יחידות gh ליום.- האם החישוב תקין והאם בסדר להזריק בבוקר ישר שאני קם?
6. פרווירון 50 מג ליום
תודה רבה לעונים
שבוע טוב
  1. אמפולה פרופ ל 20 יום?? חח לא חבל על הכסף של המזרק והמחט?
  2. החישוב נכון כי יש לך במחסנית 1.5 מיל,אני לא ראיתי נורדיטרופין שנראה ככה...זה כנראה הגיע לארץ בדרך לא דרך (משמע - ללא קירור!) ומכיוון שGH זה פפטיד כל כך רגיש (בפרט שמגיע בתצורת נוזל) לא הייתי בונה על זה שהוא פעיל..אבל אשמח בשבילך לגלות שכן
  3. אני משתדל בסייקלים לא לעשות קומפוט נעליים וללכת עם חברה אמינה אחת(מקסימום 2) שאני מכיר..זה הרבה יותר חכם בעיני לפחות
  4. אני מניח שאת זה אתה מבין..אבל למען הסר ספק...לא כל מה שמגיע באמפולות הוא בהכרח רפואי.
  5. בהצלחה 😃

המינון של הבולד די נמוך ובשביל להפיק ממנו תועלת 10 שבועות לא יספיקו לך

עם טסט וטרן הבולד קצת מיותר
הוספה של אוראלי לתקופה מוגבלת ובמינון לא גבוה יהיה חכם, דיבול דוגמא טובה

סייקל ראשון שלך? (אם כן עזוב כל מה שאמרתי ולך תקרא בנעוץ q&a)
אחרי חיפושון קטן
https://www.lbs.co.il/threads/62576/

• פותח/ת השרשור
2-3 אבל אל תתן בי 100% אמון
@Tom
תודה לכם..😃.
הלוואי והייתי יודע בודאות שמה שמוכרים לי זה חומר איכותי , יש לי רק לסמוך על מי שמוכר לי ולקוות לטוב , יש לי דרך לדעת אם החומר gh טוב או לא ?
התחלתי את הסייקל לפני שבוע חוץ מכאבי שרירים שיש לי בכל כניסה לסיקל חדש, אני מרגיש שאני עולה במשקלים לאט וגם כבר עליתי במשקל התחלתי את הסייקל 75 רוצה לסיים 90

יש לי דרך לדעת אם החומר gh טוב או לא ?
על 3iu (בטח עם טרן) יהיה קשה מאוד לדעת....רוב הסיכויים שזה או מזוייף(יש הרבה זיופים של נורדי) או שזה לא פעיל..
בכלל נראה שאתה לא ממש יודע מה אתה עושה..... למה אתה צריך GH בסייקל כזה...מה אתה מכין עצמך לתחרות? ועוד 3iu ביום?? לא חבל על הכסף

3.טרן אנטט 400 מג בשבוע
4.בולדנון 400 מג בשבוע
6. פרווירון 50 מג ליום

איך הייתי משנה:
1. לא עושה קיק עם חומר קצר, פשוט עושה overshot בזריקה הראשונה.
2. משתמש בטסט אננטט ולא בציפיונט. למעשה זה פשוט אסטר, ובאננטט יש אפילו פחמן אחד פחות, לכן הוא עדיף על ציפיונט מכל בחינה בעצם בעיני.
מבחינת מינונים, הייתי בונה את זה ככה:
750 מג טסט אננטט ew
800 מ"ג (לפחות) של בולדנון ew
טרן 400 אננטט מ"ג ew
הייתי מוריד ארימידקס, אסטרוגן מעלה את הצפיפות של רצפטוריי האנדרוגן, וגם - פרווירון מונע במידה מסוימת המרה לאסטרוגן. לא סביר שתגיע למצב שיש לך עודף אסטרוגן, ומינון של 1 מ"ג ביום זה מינון עצום ומוגזם.

לא מכיר אחד שקיצר את 'זמן ההמתנה' באופן הזה באסטרים ארוכים למרות שעל פניו זה יכול להישמע הגיוני
משתמש בטסט אננטט ולא בציפיונט. למעשה זה פשוט אסטר, ובאננטט יש אפילו פחמן אחד פחות, לכן הוא עדיף על ציפיונט מכל בחינה בעצם בעיני.
בענין הזה מאוד מעניין אותי אם מעבר לזמן הספיגה של החומר בגוף יש הבדלים נוספים בהשפעות החומר על הגוף בין אסטר לאסטר...(בעיקר במקרה של סיפיונט ואנטט) מכיר איזה פריק של סיפיונט שלעולם לא ירגיש מסופק מאנטט.....
קראתי באיזה מאמר וחצי שכן יש.....אבל לא ממש התעמקתי בנושא עד לרגע זה

לא מכיר אחד שקיצר את 'זמן ההמתנה' באופן הזה באסטרים ארוכים למרות שעל פניו זה יכול להישמע הגיוני

בענין הזה מאוד מעניין אותי אם מעבר לזמן הספיגה של החומר בגוף יש הבדלים נוספים בהשפעות החומר על הגוף בין אסטר לאסטר...(בעיקר במקרה של סיפיונט ואנטט) מכיר איזה פריק של סיפיונט שלעולם לא ירגיש מסופק מאנטט.....
קראתי באיזה מאמר וחצי שכן יש.....אבל לא ממש התעמקתי בנושא עד לרגע זה
תלמד כימיה במקום להקשיב לתחושת בטן של פריק כלשהו שלא מסופק מאננטט

1. קיק מיותר עם קצר(דניאל אמר)
2.בולד להעלות ל800 או להוריד מהסייקל, הטרן עוצמתי מספיק(מסכים עם דניאל...מן הסתם)
3.אננתת עדיף גם הכניסה לPCT תהיה מהירה יותר אם תעבור לקצרים בסוף הסייקל דווקא.(העביר לי אישית את זמן ההמתנה אש)
4.ארימידקס מיותר פוגע בסייקל וכבר יש לך פרווירון.
5. להעלות את המינון של הGH ל6-8 יחידות בשביל מסה, לפצל פעמיים או שלוש ביום.
6. אננתת 750 מ"ג עם 400 מ"ג טרן בשבוע ודיבול יעשו את העבודה.
7. אני בספק אם תעלה ל90, אתה תגיע ל86 הכי הרבה, כך אני מהמר.
8. אל תשכח פרגניל.
9. הבן אדם בתגובה מעליי יודע מה הוא אומר.... אל תקשיב למאמנים בסטרואידים

3.טרן אנטט 400 מג בשבוע
4.בולדנון 400 מג בשבוע
6. פרווירון 50 מג ליום

איך הייתי משנה:
2. משתמש בטסט אננטט ולא בציפיונט. למעשה זה פשוט אסטר, ובאננטט יש אפילו פחמן אחד פחות, לכן הוא עדיף על ציפיונט מכל בחינה בעצם בעיני.
750 מג טסט אננטט ew
800 מ"ג (לפחות) של בולדנון ew
טרן 400 אננטט מ"ג ew
הייתי מוריד ארימידקס, אסטרוגן מעלה את הצפיפות של רצפטוריי האנדרוגן, וגם - פרווירון מונע במידה מסוימת המרה לאסטרוגן. לא סביר שתגיע למצב שיש לך עודף אסטרוגן, ומינון של 1 מ"ג ביום זה מינון עצום ומוגזם.
ברוך שובך דמארי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית