ייעוץ איך אפשר לשמור על מסה

pitbull

משתמש מתחיל
263
35
נק' מוניטין:
211
263
35
אני לקראת סוף סייקל של סוסטנון+אנדרול עליתי 6-7 קילו איך אני שומר על המסה הזאת בPCT קראתי 1000 מאמרים כל אחד אומר אחרת אולי אחד מהחברה פה יתן הכוונה טובה

מפחד לאבד מסה חלומית:🙁

תשמע על % שומן כמו שיש לך (מהתמונות שפירסמת פה)
יהיה לך קשה לשמור כיוון שממתין לך חיטוב ארוך
ואל תשכח שיש לך הרבה שומן להוריד, אז במשקל אתה תרד והרבה

תקרא את המדריך לחיטוב, באמת שהכל רשום שם באופן ממצה
תשקול לקחת אפדרין/קפאין ואחרי שתגיע לסביבות 12% אולי לעבור ליוהמבין/קפאין

אם אתה מתכנן סייקל חיטוב בזה אני לא מבין אבל אני מציע לך לחטב ללא סייקל ואולי לשלב אותו בסוף (זה תשאל אנשים שמבינים בחומרים)

לגבי אימונים עריף לעבוד בעצימות גבוהה כדי לשמר כמה שיותר שריר (5X5 למשל), הכל מוסבר במדריך לחיטוב

איזה משקל אתה כרגע ולכמה % שומן אתה רוצה להגיע ?

קודם כל תקרא את המדריך לחיטוב ותרכיב תפריט ותבחר תוכנית אימונים
אחרך כך תעלה אותם לפה ויעזרו לך

עד 12% שומן - אפדרין+קפאין
12% שומן - 14 ימים קלן
לאחר 14 ימים - יהומבין+קפאין למשך 30 יום

ולאחר מכן אם צריך להמשיך את החיטוב אז שוב 14 ימים קלן + 30 ימים יהומבין+קפאין.

בקשר לתזונה, תהיה שבועיים במאזן חיובי קטן ולא נייטראלי כי לגוף יש נטייה לאבד מסה בסוף סייקלים.

התוצאות של סייקל הראשון סביר להניח שישארו,מפריע לי אנדרול בסטק-יש מצב חזק שמה שהעלת היה מים.
כמה זמן סייקל ומה המינונים?

• פותח/ת השרשור
30 יום. 10 ימים 50 מ"ג .10 יום 100 מ"ג. 10 יום 50 מ"ג .אגב זה לא סייקל ראשון והתחלתי גם ב10 יום האחרונים לקחת 25 מ"ג פרווירון

למרות שלא היה לי שום סייד אפקטס של אסטרוגן - אוהב להוסיף פרווירון לאורף כל הסייקל ולאחר מכן...הוא מוציא גם ניזלים מיותרים ונותן מראה של שריר דחוס יותר...
דעה שנויה במחלוקת,אבל עלי זה עובד

• פותח/ת השרשור
הרי לא כל אחד רוצה להראות כמו בלון שחיברו אותו לקומפרסור (תופעה נפוצה באנדרול)פרווירון גורם למראה יותר יבש וקשה של השריר

אני בעקבות חברים קצת יותר מנוסים חזק נגד אנאדרול. הסיבות הם טוקסיות וסה"כ תועלת כנגד אנאבול למשל במינון זהה.

כך 50 מ"ג אנאדרון מול 50 מ"ג אנאבול (לכאלה מינונים בחיים לא הגעתי) ותראה מה תועלת ו מה נזק...זה 2 שיכולים ראשונים שיכול נוסף- המראה שהוא נותן-קונדום עם מים,שיכול אחרון-לחץ דם גבהה והרגשה חרה בעקבות כמות מתורפת של מים שאתס צובר
מכווה שעזרתי:s85:

נערך לאחרונה:
כך 50 מ"ג אנאדרון מול 50 מ"ג אנאבול (לכאלה מינונים בחיים לא הגעתי) ותראה מה תועלת ו מה נזק...זה 2 שיכולים ראשונים שיכול נוסף- המראה שהוא נותן-קונדום עם מים,שיכול אחרון-לחץ דם גבהה והרגשה חרה בעקבות כמות מתורפת של מים שאתס צובר
מכווה שעזרתי:s85:

50 מלגרם אנאדרול זה יוצא כדור אחד של הנאפולון ביום זה לא כזה הרבה בדרך כלל בסייקלים שמצרפים אנאדרול לוקחים 2 כדורים ביום של אנאפולון שזה יוצא 100 מלגרם אנאדרול ביום,
50 מלגרם דיאנבול ביום זה כבר מינון יחסית די גבוהה לא רואה סיבה לעבור את ה40 מלגרם ביום
ולגבי הספיחת נוזלים צודק אין ספק שאתה נראה כמו בלון מים .
סתם מהתענינות לאיזה מינונים של אנאדרול הגעת בסייקלים שלך? (עם בכלל צירפת אנאדרול לסייקלים שלך.)

כמה גיבובים של שטויות בפוסט אחד. קלינה לפי מה שאני מבין אתה לוקח פרווירון ב PCT?! טוב אז תנו לי לעשות פה סדר אחת ולתמיד.
אי אפשר לקחת פרווירון בזמן ה PCT זה אנדרוגן לכל דבר ועניין זה סטרואיד הוא יגרום לסגירה של ה HPTA ולא להתאוששות. בכלל פרווירון לוקחים כאשר רוצים לעלות את רמות הטסט החופשי בדם ודיכוי של אלבומין ו SHBG אני מצי שלפני שאתם ממליצים על חומרים כאלה או אחרים קודם כל תבינו מה החומרים האלה עושים. לגבי אנדרול אני ממש לא מסכים עם כמה מההצהרות שנאמרו פה לגבי החומר.
מניסיון אישי שלי ובכלל כאשר רוצים להמנע מעלה מיותרת של נוזלים כל מה שצריך לעשות זה לקחת 20מג נולבה במהלך הזמן שלוקחים אנדרול (אני בכלל ממליץ לאורך כל הסייקל גם מטעמי שליטה בתופעות אסטרוגניות וגם מטעמי מראה) והסיבה היא שנולבה ימנע פעילות אסטרוגנית ברקמות מסויימות בגוף מה שימנע עלייה מטורפת ברמות האסטרוגן ובכך בשליטה בספיחת הנוזלים מה שיפה פה זה אסטרוגן עדיין יהיה פעיל בכבד מה יגרום לניצול יתר של גלוקוז ובכלל יאפשר לאנדרול לכולל את קסימיו עם עליה מזערית בנוזלים
אני יכול להעיד על כך ואני לקחתי יןתר מ 50מג אנדרול והרדקור יגבה את מה שאמרתי לגבי עליה בנוזלים הוא ראה תמונות.

לגבי PCT חברים יקרים העיניין נטחן פה חדשות לבקרים אני מפנה אתכם למאמר בנושא באתר קילוגרם
שיהיה לכולם יום טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית