הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימוני משקל גוף

Fitness_lover

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שמי טל, בת 18. עד לפני שבועיים התאמנתי על בסיס קבוע בחד"כ, 3-4 אימונים בשבוע (אימוני כוח, AB) במשך שנה וחצי בערך.
המנוי לחדכ נגמר ובגלל כמה סיבות בחודשים הקרובים אצטרך להסתפק באימוני משקל גוף.. אני מפחדת לאט לאט לאבד את כל מה שהשגתי עד עכשיו. איך אני יכולה לשמור על התוצאות ואפילו להתקדם? כמה פעמים בשבוע כדאי להתאמן? והאם לחלק את האימון לA ו-B או לעשות FBW?
אשמח לייעוץ☺

שמי טל, בת 18. עד לפני שבועיים התאמנתי על בסיס קבוע בחד"כ, 3-4 אימונים בשבוע (אימוני כוח, AB) במשך שנה וחצי בערך.
המנוי לחדכ נגמר ובגלל כמה סיבות בחודשים הקרובים אצטרך להסתפק באימוני משקל גוף.. אני מפחדת לאט לאט לאבד את כל מה שהשגתי עד עכשיו. איך אני יכולה לשמור על התוצאות ואפילו להתקדם? כמה פעמים בשבוע כדאי להתאמן? והאם לחלק את האימון לA ו-B או לעשות FBW?
אשמח לייעוץ☺
בכל הקשור באימונים אנארוביים את יכולה לבצע צ'ינאפס, פולאפס, דיפס, סקוואט, מכרעיים... ניתן לרכוש נניח קטלבל במשקל מתאים ובמחיר סביר ולבצע את האחרונים בתוספת משקל באמצעות התאמות קלות.
לא קל להתקדם רחוק מאוד ככה אבל בהחלט להתקדם למשך מספר חודשים.

Street workout
אכן יתאים לך ביותר בעיקר מתח מקבילים ופיסטולים !

• פותח/ת השרשור
Street workout
אכן יתאים לך ביותר בעיקר מתח מקבילים ופיסטולים !

כן זה מה שהתחלתי לעשות, משתדלת לעשות הרבה חזרות ולאתגר את עצמי כמה שיותר.. מקווה שזה ישמור על התוצאות עד שיהיה לי זמן להתאמן בחדכ.

Back
למעלה תחתית