הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימוני נשים

• פותח/ת השרשור LifterS
  • פורסם בתאריך

LifterS

משתמש פעיל
632
147
נק' מוניטין:
457
632
147
שלום חברים וחברות

חברה שלי מעוניינת להירשם לחדר כושר סוף סוף, היא כמובן מגיעה ללא כל רקע בתחום והייתי רוצה לדעת איך הכי טוב להתחיל איתה את האימונים?
האם תכנית FBW קלאסית?
האם סוג אחר של תכנית?
המטרה שלה היא חד וחלק להראות טוב יותר (אולי המטרה תשתנה אבל נכון לעכשיו זאת המטרה)
חשוב לי להדגיש.. אני מבין את החשיבות של תכנית כוח לכלל האוכלוסיה כולל נשים אבל בכל זאת אני לא בטוח שזה ישרת הכי טוב את המטרה שלה..
מה דעתכם/דעתכן?

תודה מראש

מה המשקל גוף שלה?

נערך לאחרונה:
אני מבינה שאתה חושב שתכנית כוח לא תשרת את המטרה שלה - להראות טוב. אתה טועה בגדול.
בכל מקרה FBW זה דרך מעולה להתחיל.

• פותח/ת השרשור
אני מבינה שאתה חושב שתכנית כוח לא תשרת את המטרה שלה - להראות טוב. אתה טועה בגדול.
בכל מקרה FBW זה דרך מעולה להתחיל.
קודם כל תודה על התגובה ודבר שני אני לא הייתי נחרץ בזה שתכנית כוח לא תשרת את המטרה שלה, אני פשוט אומר שכוח זאת לא המטרה העיקרית שלה..

קודם כל תודה על התגובה ודבר שני אני לא הייתי נחרץ בזה שתכנית כוח לא תשרת את המטרה שלה, אני פשוט אומר שכוח זאת לא המטרה העיקרית שלה..

כוח זה לא הדבר היחיד שהיא תקבל בתוכנית כזאת.
הגוף מתעצב ו״מתמצק״ כתוצאה משינוי של השרירים, מורכב.
בכל אופן, אם המטרה שלה זה להיראות מוצקה יותר ומעוצבת יותר- זה ישרת את המטרה שלה מעולה.

מהיכן אתן ?

כדאי לחפש מאמן כושר טוב ומומלץ ולקחת מספר אימונים ללמוד נכון את התרגילים
בנוסף שיכין לך תוכנית ותעלי אותה לפה

• פותח/ת השרשור
כדאי לחפש מאמן כושר טוב ומומלץ ולקחת מספר אימונים ללמוד נכון את התרגילים
בנוסף שיכין לך תוכנית ותעלי אותה לפה
תודה רבה על העצה זה בהחלט הכי חכם..
אגב אני זכר* חח

סבבה
פשוט זה פורום נשים לא שמתי לב שאתה שואל לגבי מישהי
😃

Back