הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון סייקל סופרדרול

bablaka

משתמש פעיל
527
179
נק' מוניטין:
390
527
179
שלום לכולם,

חושב לבצע סייקל מסה מס׳ 2.
סייקל קודם היה לפני שנה וחצי וכלל טסט אננטט 500 מ״ג בשבוע למשך 9 שבועות ודיבול 30 מ״ג למשך שלושה שבועות ראשונים.

בסייקל הזה אני מתכוון להריץ:

בולדנון 1-15 (מתלבט עדיין אם לקחת מינון של 600 מ״ג או 800 מ״ג )

טסט אננטט 500 מ״ג 1-15

בגזרת האוראלים חשבתי על דיבול אבל בגלל שאני לא רוצה ספיחת נוזלים (סייקל קודם הדיבול פיצץ אותי, הייתי בלון) אז חשבתי על סופרדרול.
מתלבט עדיין כי זאת קפיצת מדרגה רצינית ואני מפחד שאולי יותר מדי רצינית.
הבנתי גם שהוא מעלה מאוד את לחץ הדם ולא יודע אם כדאי בשילוב הבולדנון (מעלה גם הוא את לחץ הדם).

את הPCT אני אתחיל שבוע מזריקה אחרונה
ואשלב כלומיד במינון של 100 מ״ג לעשרה ימים ראשונים ועשרים ימים אחרונים 50 מ״ג
טמוקסיפן לפני השינה 20 מ״ג 30 יום
ההתלבטות פה היא לגבי הפרגניל.
פה נאמר שצריך לשלב אותו בסייקל עצמו או לקראת סוף הסייקל או במעבר בין הסייקל לפיסיטי.
לעומת זאת לי נאמר ואני גם יודע שהרבה מפתחי גוף לוקחים את הפרגניל בזמן הפיסיטי במינון של 1600iu יום כן יום לא.

דבר נוסף הוא הזמן בין סיום הסייקל לבין תחילת הפיסיטי.
אם אכן יהיה שימוש בבולד (אסטר ארוך) אז סביר יותר להתחיל את הפיסיטי לאחר יותר משבוע?

תודה למי שיעזור לי ויבהיר לי את הנקודות שציינתי.
המשך שבוע טוב..

כן
משנה משהו?
ועוד עשית סייקל ראשון לפני שנה וחצי, קרי בגיל 16 וחצי?
שמע, אני לא יודע עד כמה תיקח את מה שאגיד בחשבון, אבל בגיל הזה (כן, גם 18) אין לך מה להתקרב (או לחזור להתקרב) לסטרואידים.

• פותח/ת השרשור
ועוד עשית סייקל ראשון לפני שנה וחצי, קרי בגיל 16 וחצי?
שמע, אני לא יודע עד כמה תיקח את מה שאגיד בחשבון, אבל בגיל הזה (כן, גם 18) אין לך מה להתקרב (או לחזור להתקרב) לסטרואידים.
אוקיי אני מכבד את מה שאתה אומר.
לדעתי הנזק הוא נזק בכל גיל.
אפשר לצמצם אותו ואני אנסה לצמצם אותו.

בקשר לנושא, מה דעתך ?

אוקיי אני מכבד את מה שאתה אומר.
לדעתי הנזק הוא נזק בכל גיל.
אפשר לצמצם אותו ואני אנסה לצמצם אותו.

בקשר לנושא, מה דעתך ?
דעתי נשארת זהה
בגיל צעיר הנזק למערכת האנגוקרינית חמורה יותר

• פותח/ת השרשור
דעתי נשארת זהה
איך דעתך נשארה זהה אם בכלל לא הבעת אותה?
התייחסת רק לגיל.

בקשר לנזק למערכת האנדוקרינית, המערכת תספוג נזק ותושבת מסייקל בכל גיל.
דווקא בגילאים צעירים יותר הבנתי שהיא חוזרת לתפקוד יותר מהר.

איך דעתך נשארה זהה אם בכלל לא הבעת אותה?
התייחסת רק לגיל.

בקשר לנזק למערכת האנדוקרינית, המערכת תספוג נזק ותושבת מסייקל בכל גיל.
דווקא בגילאים צעירים יותר הבנתי שהיא חוזרת לתפקוד יותר מהר.
כנראה ולא הבנת אותי
אני לא אגיד לך אם סייקל כזה או אחר כדאי לך ומה לשלב ומה לעשות, כי פשוט אני לא מוצא היגיון לילד בן 18 לגעת (ועוד שוב) בחומרים.
אמנם זה וירטואלי וזה פורום עם פלטפורמת ייעוץ והכוונה, ומבחינתי זה מסתכם להסביר לך שבגיל צעיר המערכת ההורמונלית מתפתחת ועדיין לא יציבה ובשלה "לספוג" התערבות חיצונית, תהיה אשר תהיה.
ולא, לא ככל שצעירים יותר אז ההשפעה פחותה והתאוששות קלה. ממש לא. לא יודע ממי או איך הבנת את זה

להיפך השפעה הרבה יותר גרועה..
במקום לתת לעצמך למקסם את ה100 אחוס הגנטי שלך..שגם ככה הורמונים משתוללים בגיל זה טעות נוראית

• פותח/ת השרשור
להיפך השפעה הרבה יותר גרועה..
במקום לתת לעצמך למקסם את ה100 אחוס הגנטי שלך..שגם ככה הורמונים משתוללים בגיל זה טעות נוראית
מה שיותר עצוב זה הדילרים שמוכרים לילדים בני 16 חומרים.
חברים אני חושב שהדיון הזה איבד את הכיוון.
מה זה משנה אם אני בן 18 או 20 או 30? זה כל כך משנה?
אני שאלתי שאלה עניינית, לא עברתי פה על שום כלל, למה אתם לא מתייחסים לנושא ?

חברים אני חושב שהדיון הזה איבד את הכיוון.
מה זה משנה אם אני בן 18 או 20 או 30? זה כל כך משנה?
אני שאלתי שאלה עניינית, לא עברתי פה על שום כלל, למה אתם לא מתייחסים לנושא ?
לא עברת חלילה. אתה בסדר. השאלה בסדר. אני מבחינה מוסרית (אישית) לא אענה. אולי יש כאלה שיעשו כמוני. למה? שוב, גילך הצעיר. לא ניתן למנוע, אבל לדעתי בגיל 18 אין מה לחפש בשימוש בסטרואידים.

המערכת האנדוקרינית???
בזה מסתכם מבחינתך הנזק?? הרבה מעבר לזה!
הצרה היא שבגיל הזה אצל אנשים מהסוג הזה אין עניין והתעסקות בדברים האלה...למחיר יש "אסטר" ארוך אך אקטיבי!!! הוא ילמד את השיעור של הסייקל הטיפשי שביצע בגיל 16 וישלם את המחיר בריבית! לא הייתי מציע לשפוט אותו על כך
מאחר והוא כיום בן 18 (לפחות ככזה הוא מציג עצמו)...אני דווקא כן הייתי מתייחס לשאלה ויש לי הרבה מה להגיד...כי הכל (באופן לא מפתיע)מתוכנן בחוסר שכל ומחשבה...אבל אין לי כוח להתמודד עם מערבולת שגיעות בשעה כזו כשאני חצי מנומנם

• פותח/ת השרשור
המערכת האנדוקרינית???
בזה מסתכם מבחינתך הנזק?? הרבה מעבר לזה!
הצרה היא שבגיל הזה אצל אנשים מהסוג הזה אין עניין והתעסקות בדברים האלה...למחיר יש "אסטר" ארוך אך אקטיבי!!! הוא ילמד את השיעור של הסייקל הטיפשי שביצע בגיל 16 וישלם את המחיר בריבית! לא הייתי מציע לשפוט אותו על כך
מאחר והוא כיום בן 18 (לפחות ככזה הוא מציג עצמו)...אני דווקא כן הייתי מתייחס לשאלה ויש לי הרבה מה להגיד...כי הכל (באופן לא מפתיע)מתוכנן בחוסר שכל ומחשבה...אבל אין לי כוח להתמודד עם מערבולת שגיעות בשעה כזו כשאני חצי מנומנם
מה מתוכנן לא טוב?
בפיסיטי יש לי באמת הרבה סימני שאלה ואני יודע שיהיה עדיף לעשות כל הסייקל פרגניל ופיסיטי של חודש עם כלומיד שבועיים 100 שבועיים 50
ונולבה 40 לשבועיים ואז 20 לשבועיים.

השאלה היא אם השילוב של החומרים טוב וכמה זמן בין זריקה אחרונה לתחילת פיסיטי.
תודה

מה מתוכנן לא טוב?
בפיסיטי יש לי באמת הרבה סימני שאלה ואני יודע שיהיה עדיף לעשות כל הסייקל פרגניל ופיסיטי של חודש עם כלומיד שבועיים 100 שבועיים 50
ונולבה 40 לשבועיים ואז 20 לשבועיים.

השאלה היא אם השילוב של החומרים טוב וכמה זמן בין זריקה אחרונה לתחילת פיסיטי.
תודה
https://www.lbs.co.il/threads/61630/
תקרא קודם כל בעיון רב...(מה שהיית צריך לעשות מזמן) כדי שיהיה בסיס שעליו ניתן יהיה ניתן להישען בהתייחסות לשאלות ספציפיות..
גם ככה הנזק שכבר עשית לעצמך הוא בלתי הפיך..לפחות תנסה לא להרוס מעבר כבר למה שלא ניתן לתקן

• פותח/ת השרשור
https://www.lbs.co.il/threads/61630/
תקרא קודם כל בעיון רב...(מה שהיית צריך לעשות מזמן) כדי שיהיה בסיס שעליו ניתן יהיה ניתן להישען בהתייחסות לשאלות ספציפיות..
גם ככה הנזק שכבר עשית לעצמך הוא בלתי הפיך..לפחות תנסה לא להרוס מעבר כבר למה שלא ניתן לתקן
קודם כל, אני כבר שנה וחצי מהסייקל הקודם והכל בסדר גמור. עושה בדיקות דם על בסיס חודשי, הכל תקין לגמרי.

לגבי השאלה, אני כבר קראתי את הלינק ששלחת לי ולפני הסייקל הקודם חרשתי את האינטרנט ואני יודע את רוב מה שצריך לדעת (או ככה לפחות אני חושב).
אני אנסח את השאלה ואת הכל מחדש שיהיה יותר ברור..

הסייקל שאני מתכנן הוא כזה:
Testosteron enanthate 500mg EW/1-15
Boldenone 800mg EW/1-15
Superdrol 30mg ED/1-3
TUDCA 1.5g ED/1-15
HCG 1500iu EOD/ 13-17

PCT
Clomid 100/100/50/50
Nolvadex 40/40/20/20
(נולבה מחזיק במהלך כל הסייקל במידה ויהיו תופעות לוואי אסטרוגניות, במיוחד בזמן השימוש בפרגניל)

השאלות הם כאלה:
•מינון בולד טוב או שכדאי להוריד? אני יודע שהוא טוב במינונים גבוהים, אז בגלל זה הלכתי על מינון די גבוה.
•פרגניל זה טוב בצורה שכתבתי? אני מעדיף לא להשתמש כל הסייקל, אלא לתת מינונים גבוהים יותר בסוף..
•לגבי הסופרדרול, אני יודע שזה חומר חזק מאוד. דעתי היא, שאם כבר לשלב אוראלי ולהעמיס על הכבד, אז לפחות להשתמש באחד שיתאים למטרות שלי ולא להתפשר ולקחת דיבול/אנאדרול כי ככה נהוג.. אני רוצה לשמור על עלייה נקייה ולשמור על קשיחות ווסקולריות..
•כמה זמן לחכות בין זריקה אחרונה לתחילת PCT.. בולד זה חומר עם אסטר מאוד ארוך ובגלל זה אני לא יודע עם לחכות 10 ימים כמו שנהוג בדרך כלל או יותר.

תודה ואני מקווה שהבהרתי לך יותר טוב את מה שרציתי לברר.

קודם כל, אני כבר שנה וחצי מהסייקל הקודם והכל בסדר גמור. עושה בדיקות דם על בסיס חודשי, הכל תקין לגמרי.

לגבי השאלה, אני כבר קראתי את הלינק ששלחת לי ולפני הסייקל הקודם חרשתי את האינטרנט ואני יודע את רוב מה שצריך לדעת (או ככה לפחות אני חושב).
אני אנסח את השאלה ואת הכל מחדש שיהיה יותר ברור..

הסייקל שאני מתכנן הוא כזה:
Testosteron enanthate 500mg EW/1-15
Boldenone 800mg EW/1-15
Superdrol 30mg ED/1-3
TUDCA 1.5g ED/1-15
HCG 1500iu EOD/ 13-17

PCT
Clomid 100/100/50/50
Nolvadex 40/40/20/20
(נולבה מחזיק במהלך כל הסייקל במידה ויהיו תופעות לוואי אסטרוגניות, במיוחד בזמן השימוש בפרגניל)

השאלות הם כאלה:
•מינון בולד טוב או שכדאי להוריד? אני יודע שהוא טוב במינונים גבוהים, אז בגלל זה הלכתי על מינון די גבוה.
•פרגניל זה טוב בצורה שכתבתי? אני מעדיף לא להשתמש כל הסייקל, אלא לתת מינונים גבוהים יותר בסוף..
•לגבי הסופרדרול, אני יודע שזה חומר חזק מאוד. דעתי היא, שאם כבר לשלב אוראלי ולהעמיס על הכבד, אז לפחות להשתמש באחד שיתאים למטרות שלי ולא להתפשר ולקחת דיבול/אנאדרול כי ככה נהוג.. אני רוצה לשמור על עלייה נקייה ולשמור על קשיחות ווסקולריות..
•כמה זמן לחכות בין זריקה אחרונה לתחילת PCT.. בולד זה חומר עם אסטר מאוד ארוך ובגלל זה אני לא יודע עם לחכות 10 ימים כמו שנהוג בדרך כלל או יותר.

תודה ואני מקווה שהבהרתי לך יותר טוב את מה שרציתי לברר.
אז ככה
לגבי הסופרדרול...יכול להמליץ לך להתייעץ בנושא עם @BigOfer סייקליסט מנוסה שעשה שימוש ומכיר היטב את החומר...גם תום מכיר היטב את החומר..רק שאני לא בטוח שהוא ישמח לייעץ לך בגלל גליך הצעיר

לגבי בולדנון, זמן מחצית החיים של האסטר הוא 14 יום מה שאומר שאת הPCT תתחיל כ 28 יום לאחר השפיץ האחרון
בד"כ בבולדנון נהוג לתת מנות העמסה בשבועות הראשונים ולאחר שהחומר נכנס לפעולה למתן את המינון
לגבי פרגניל
אם אתה רוצה למנוע אטורפיה של האשכים ולהתאושש מהר יותר לאחר הסייקל, עדיף לקחת פרגניל לאורך כל הסייקל 500 יחב"ל לשבוע
לגבי PCT-עלי ועל עוד חבר'ה שמכיר..בד"כ עובד הפרוטוקול הבא
CLomid 100/50/50/50
Nolvadex 40/40/20/20
אך לא הייתי ממליץ לך לנסות אלא אם כן הפרוטוקול הסטנדרטי לא ממש עבד אצלך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז ככה
לגבי הסופרדרול...יכול להמליץ לך להתייעץ בנושא עם @BigOfer סייקליסט מנוסה שעשה שימוש ומכיר היטב את החומר...גם תום מכיר היטב את החומר..רק שאני לא בטוח שהוא ישמח לייעץ לך בגלל גליך הצעיר

לגבי בולדנון, זמן מחצית החיים של האסטר הוא 14 יום מה שאומר שאת הPCT תתחיל כ 28 יום לאחר השפיץ האחרון
בד"כ בבולדנון נהוג לתת מנות העמסה בשבועות הראשונים ולאחר שהחומר נכנס לפעולה למתן את המינון
לגבי פרגניל
אם אתה רוצה למנוע אטורפיה של האשכים ולהתאושש מהר יותר לאחר הסייקל, עדיף לקחת פרגניל לאורך כל הסייקל 500 יחב"ל לשבוע
לגבי PCT-עלי ועל עוד חבר'ה שמכיר..בד"כ עובד הפרוטוקול הבא
CLomid 100/50/50/50
Nolvadex 40/40/20/20
אך לא הייתי ממליץ לך לנסות אלא אם כן הפרוטוקול הסטנדרטי לא ממש עבד אצלך
תודה על התגובה המהירה.

בפרגניל אני כנראה אשתמש כמו שכתבתי, צריך עוד לחשוב על זה קצת.

אני מכיר את השיטה של הפרונטלואד (נדמה לי שככה קוראים לזה) עם חומרים כמו בולדנון.
על מינון של 800 מ״ג, כמה נראה לך כדאי לתת בשבועיים הראשונים? גרם או אפילו יותר?
ולגבי הפיסיטי. חוץ מהכלומיד שכתבת שאיתו עושים שבוע על 100 מ״ג במקום שבועיים. מה השוני בינו לבין הפרוטוקול הסטנדרטי?

נדפקה לך ההתפתחות .... כל הכבוד, במקום שתהיה לך נקודת התחלה גנטית טובה מבחינה הורמונלית והשתקמות נורמלית אחרי סייקל.
מבנה עצמות נורמלי ורק אלוהים יודע מה עוד, בחרת להיות חסר סבלנות.
אנחנו משתמשים בסטרואידים לעבור את המקסימום הגנטי, לא מחפשים קיצורי דרך.
התערבות חיצונית פוגעת בהתפתחות של כל המערכות שאתה אונס.

בקיצור.... הגוף שלך יוכל להחזיק פחות תוצאות טבעיות בעתיד ממה שיכל .... ופחות איכותיות תהנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית