שלום לכולם,
חושב לבצע סייקל מסה מס׳ 2.
סייקל קודם היה לפני שנה וחצי וכלל טסט אננטט 500 מ״ג בשבוע למשך 9 שבועות ודיבול 30 מ״ג למשך שלושה שבועות ראשונים.
בסייקל הזה אני מתכוון להריץ:
בולדנון 1-15 (מתלבט עדיין אם לקחת מינון של 600 מ״ג או 800 מ״ג )
טסט אננטט 500 מ״ג 1-15
בגזרת האוראלים חשבתי על דיבול אבל בגלל שאני לא רוצה ספיחת נוזלים (סייקל קודם הדיבול פיצץ אותי, הייתי בלון) אז חשבתי על סופרדרול.
מתלבט עדיין כי זאת קפיצת מדרגה רצינית ואני מפחד שאולי יותר מדי רצינית.
הבנתי גם שהוא מעלה מאוד את לחץ הדם ולא יודע אם כדאי בשילוב הבולדנון (מעלה גם הוא את לחץ הדם).
את הPCT אני אתחיל שבוע מזריקה אחרונה
ואשלב כלומיד במינון של 100 מ״ג לעשרה ימים ראשונים ועשרים ימים אחרונים 50 מ״ג
טמוקסיפן לפני השינה 20 מ״ג 30 יום
ההתלבטות פה היא לגבי הפרגניל.
פה נאמר שצריך לשלב אותו בסייקל עצמו או לקראת סוף הסייקל או במעבר בין הסייקל לפיסיטי.
לעומת זאת לי נאמר ואני גם יודע שהרבה מפתחי גוף לוקחים את הפרגניל בזמן הפיסיטי במינון של 1600iu יום כן יום לא.
דבר נוסף הוא הזמן בין סיום הסייקל לבין תחילת הפיסיטי.
אם אכן יהיה שימוש בבולד (אסטר ארוך) אז סביר יותר להתחיל את הפיסיטי לאחר יותר משבוע?
תודה למי שיעזור לי ויבהיר לי את הנקודות שציינתי.
המשך שבוע טוב..
חושב לבצע סייקל מסה מס׳ 2.
סייקל קודם היה לפני שנה וחצי וכלל טסט אננטט 500 מ״ג בשבוע למשך 9 שבועות ודיבול 30 מ״ג למשך שלושה שבועות ראשונים.
בסייקל הזה אני מתכוון להריץ:
בולדנון 1-15 (מתלבט עדיין אם לקחת מינון של 600 מ״ג או 800 מ״ג )
טסט אננטט 500 מ״ג 1-15
בגזרת האוראלים חשבתי על דיבול אבל בגלל שאני לא רוצה ספיחת נוזלים (סייקל קודם הדיבול פיצץ אותי, הייתי בלון) אז חשבתי על סופרדרול.
מתלבט עדיין כי זאת קפיצת מדרגה רצינית ואני מפחד שאולי יותר מדי רצינית.
הבנתי גם שהוא מעלה מאוד את לחץ הדם ולא יודע אם כדאי בשילוב הבולדנון (מעלה גם הוא את לחץ הדם).
את הPCT אני אתחיל שבוע מזריקה אחרונה
ואשלב כלומיד במינון של 100 מ״ג לעשרה ימים ראשונים ועשרים ימים אחרונים 50 מ״ג
טמוקסיפן לפני השינה 20 מ״ג 30 יום
ההתלבטות פה היא לגבי הפרגניל.
פה נאמר שצריך לשלב אותו בסייקל עצמו או לקראת סוף הסייקל או במעבר בין הסייקל לפיסיטי.
לעומת זאת לי נאמר ואני גם יודע שהרבה מפתחי גוף לוקחים את הפרגניל בזמן הפיסיטי במינון של 1600iu יום כן יום לא.
דבר נוסף הוא הזמן בין סיום הסייקל לבין תחילת הפיסיטי.
אם אכן יהיה שימוש בבולד (אסטר ארוך) אז סביר יותר להתחיל את הפיסיטי לאחר יותר משבוע?
תודה למי שיעזור לי ויבהיר לי את הנקודות שציינתי.
המשך שבוע טוב..