הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידה בPOWERLIFT 2

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
לא קניתי אף פעם נעליים בחו"ל.
בדקתי את כל הנעליים האחרונות שלי ואני נוטה יותר למידה 13 מאשר 12, נגיד יש לי נעליים של אסיקס שהם 13 והן צמודות בטירוף, ויש לי נעליים אחרות שהן 13 וטיפה גדולות.
במידות אירופאיות אני באיזור ה47.

האם מידות משתנות בין חברות או שאפשר לקנות 13 ולסגור עניין?

בחיים לא קניתי נעליי ליפטינג אבל בתור קונה גדול באינטרנט של נעליים יש הבדל בין חברה לחברה במידה.
אתה יכול לקרוא ביקורות לנעליים שאתה רוצה לקנות ויגידו שם דברים כמו :"אני מידה X וקניתי והיה גדול לי במידה לכן תקנו X-1"

קניתי את הADIPOWER. המידה שלי נעה בין 9.5 ל10 ולקחתי את ה9.5 מה שהיה טעות כי הנעל קצת קטנה עליי. ממליץ לך בכל מקרה של התלבטות ללכת על המידה הגדולה יותר.

• פותח/ת השרשור
חשבתי ללכת על ה13, יש לי לדוגמה זוג נעליים שאני מידה 13 בהן והן צמודות (כתוב 48 אירופאי), מצד שני היה לי נעליים של אדידס שהיו 13.5 והן היו ענקיות אז אין לי מושג כבר..
מחפש ביקורות עליהן כרגע.

I am size 10 1/2, with wide feet. For Chuck's I need to go 11 1/2, but at that size they look like clown shoes and STILL feel a little narrow. I got the Powerlift 2.0's in 11, and they fit PERFECTLY.

I typically wear a 10.5 in men's Nike shoes so I naturally tried on several 10.5 shoes in Adidas. They fit well so I ordered the 10.5 in these and they fit great!

I bought a size 10, when I might have wanted to buy a size 9 1/2, but once I tie my shoes tightly and use the Velcro strap, they fit perfectly. If you're not sure what size you should get, I would definitely recommend buying a larger pair than you think you need rather than smaller. Keep in mind, since they are shaped differently than regular shoes, you may experience a little soreness in your feet your first few workouts, but as long as you don't keep them strapped for too long and use them consistently, they'll feel like home everytime you step into them.

מקווה שעזרתי. 😃(לקחתי תגובות מובילות באמאזון)

לא קניתי אף פעם נעליים בחו"ל.
בדקתי את כל הנעליים האחרונות שלי ואני נוטה יותר למידה 13 מאשר 12, נגיד יש לי נעליים של אסיקס שהם 13 והן צמודות בטירוף, ויש לי נעליים אחרות שהן 13 וטיפה גדולות.
במידות אירופאיות אני באיזור ה47.

האם מידות משתנות בין חברות או שאפשר לקנות 13 ולסגור עניין?
משתנה מאוד בין החברות...
אני חושב שחובה למדוד את הנעל לפני שמזמינים. אם זה קצת גדול והרגל משחקת בתוך הנעל זה חרא.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, תודה לכולם.
נראה לי הכי בטוח ללכת מחר לחנות של אדידס ולמדוד כמה זוגות.
הייתי מהמר על ה13 אבל יש פה חנות של אדידס 10 דקות נסיעה...

למתעניינים שיחפשו בעתיד - בסוף מידה 12 הייתי הכי מתאימה (קצת גדולה בכל זאת).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית