ייעוץ פנינו לאן?! לקראת סוף סייקל מסה

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
אהלן חברים
אז זהו מתחיל להכנס לחלק האחרון של הסייקל טסט אנטט 500 מ'ג כבר לקראת שבוע 8 מתוך 12
עד כה עלייה של 5 קילו עם עלייה של 1-1.5% שומן במהלך הסייקל.
בסוף הסייקל הכנה ל pct שבועיים ואז חודש pct .
רציתי לקבל יעוץ מכם קצת מה הלאה,
האם לסיים 12 שבועות לצאת כמו שצריך ל pct ולתת לגוף לחזור לתפקוד רגיל.?
האם לתת וינסטרול (מעדיף שלא בגלל הרעילות) בשביל לתת את המראה הסופי והמוצק?
האם להוסיף קלן ולהתחיל לחטב ב 4 שבועות האחרונים של הטסט (למרות שקלן לוקחים באזור פחממה 150 ומעטה) מכיוון שהוא אנטי קטבולי.
ובכללי מה האופציות בכדי לשמור על מה שהשגתי עד כה.?
אני קצת במבוי סתום לקראת הסוף ואשמח לקבל מעט עזרה

בלי להתייחס לטיב/איכות הברנד....5 קילו בשבוע שמיני זו עליה מתונה לטעמי ....(זה נכון שהחומר מתחיל להניע באזור שבוע 4 אבל עליה במשקל מתחילה עוד לפני) תשתדל להוסיף לפחות עוד 5-7 קילו כדי שישאר משהו בולט לעין לאחר ה"ניכויים" ...
לגבי הקלן והויני...מה זה משנה מה חושב X או Y ... משנה יותר מה אתה רוצה מה משרת את המטרות שלך ומה סובל דיחוי ומה לא...השמרנים מין הסתם תמיד יגידו לא והפחות יגידו סבבה

מחזק את אשר - תכניס עוד אוכל בצורה מחושבת.
שני דברים שכדאי שתימנע מהם:
1. להיכנס לחיטוב בסוף הסייקל או זמן קצר אחרי הpct - אתה עדיין לא מאוזן מבחינה הורמונלית וזה יגרום לך לאבד המון מסה (כן, גם עם קלן).
2. אל תאריך את הסייקל או תכניס חומרים נוספים - זה רק הסייקל הראשון שלך ואני בטוח שיש עוד כמה בדרך.

תשמע אני בסייקל אנטט הרווחתי להערכתי משהו כמו 7-8 קילו..בשיא עליתי 12 בערך עם נוזלים וכו..מדבר אחרי פיסיטי והכל משהו כמו 7 8 קג רווח

הייתי בודק לעומק את איכות החומרים, אם אתה באמת אוכל כפי שציינת בעבר אז העלייה שלך במשקל גוף מאוד נמוכה יחסית.

ואני במקומך לא הייתי משלב ישר קלן וויני, תסיים את הפי סי טי תן לגוף להתאושש כמה חודשים ואז תעשה סייקל שישרת את המטרות שלך.

• פותח/ת השרשור
בלי להתייחס לטיב/איכות הברנד....5 קילו בשבוע שמיני זו עליה מתונה לטעמי ....(זה נכון שהחומר מתחיל להניע באזור שבוע 4 אבל עליה במשקל מתחילה עוד לפני) תשתדל להוסיף לפחות עוד 5-7 קילו כדי שישאר משהו בולט לעין לאחר ה"ניכויים" ...
לגבי הקלן והויני...מה זה משנה מה חושב X או Y ... משנה יותר מה אתה רוצה מה משרת את המטרות שלך ומה סובל דיחוי ומה לא...השמרנים מין הסתם תמיד יגידו לא והפחות יגידו סבבה

צדקת במה שאמרת
שבועיים ראשונים לא היה תזוזה במשקל
כמו שגם ציינתי עליתי רק ב 1.5% שומן ככה שאני ממש מרוצה זו הייתה המטרה
נשארו 4 שבועות אני מאמין שאני יכול להוסיף מינימום 5 קילו וכבר מדובר על 10 קג פחות או יותר
עם יחסית שמירה מתונה על האחוז שומן מבחינתי מ 83.5 להגיע לאזור 92-94 אני מבסוט.

מחזק את אשר - תכניס עוד אוכל בצורה מחושבת.
שני דברים שכדאי שתימנע מהם:
1. להיכנס לחיטוב בסוף הסייקל או זמן קצר אחרי הpct - אתה עדיין לא מאוזן מבחינה הורמונלית וזה יגרום לך לאבד המון מסה (כן, גם עם קלן).
2. אל תאריך את הסייקל או תכניס חומרים נוספים - זה רק הסייקל הראשון שלך ואני בטוח שיש עוד כמה בדרך.

תודה רבה על התגובה
בכל מקרה אני יסיים את הסייקל כמו שצריך אצא ל pct והחיטוב יגיע בעתיד
2. 12 שבועות וזהו לא מתכנן להאריך אותו

הייתי בודק לעומק את איכות החומרים, אם אתה באמת אוכל כפי שציינת בעבר אז העלייה שלך במשקל גוף מאוד נמוכה יחסית.

ואני במקומך לא הייתי משלב ישר קלן וויני, תסיים את הפי סי טי תן לגוף להתאושש כמה חודשים ואז תעשה סייקל שישרת את המטרות שלך.

יצא לי לפגוש אנשים שעלו בסייקל שלם באזור ה 5-6 קג ככה שאני יחסית מרוצה ועוד נשאר לי חודש לתת בראש,
אני צריך להכניס עוד פחממה אבל אני כבר אוכל 400 אורז בצהריים ו 400 בערב נהייה לי נורא קשה
רעיון מאיפה להכניס עוד פחממה.?

צדקת במה שאמרת
שבועיים ראשונים לא היה תזוזה במשקל
כמו שגם ציינתי עליתי רק ב 1.5% שומן ככה שאני ממש מרוצה זו הייתה המטרה
נשארו 4 שבועות אני מאמין שאני יכול להוסיף מינימום 5 קילו וכבר מדובר על 10 קג פחות או יותר
עם יחסית שמירה מתונה על האחוז שומן מבחינתי מ 83.5 להגיע לאזור 92-94 אני מבסוט.

תודה רבה על התגובה
בכל מקרה אני יסיים את הסייקל כמו שצריך אצא ל pct והחיטוב יגיע בעתיד
2. 12 שבועות וזהו לא מתכנן להאריך אותו

יצא לי לפגוש אנשים שעלו בסייקל שלם באזור ה 5-6 קג ככה שאני יחסית מרוצה ועוד נשאר לי חודש לתת בראש,
אני צריך להכניס עוד פחממה אבל אני כבר אוכל 400 אורז בצהריים ו 400 בערב נהייה לי נורא קשה
רעיון מאיפה להכניס עוד פחממה.?

שיבולת שועל !
דרכים נחמדות לאכול :

א. להוסיף לשייק שיבולת שועל לשקשק ולשתות (לי זה טעים), יש אפשרות גם בבלנדר ואפילו תוסיף שקדים/חמאות בוטנים - יצא לך מעדן
ב. צלחת דגנים (אני אוכל ברנפלקס) מוסיף לזה שיבולת, מערבב עם חלב ויוצא לי טיעם

• פותח/ת השרשור
שיבולת שועל !
דרכים נחמדות לאכול :

א. להוסיף לשייק שיבולת שועל לשקשק ולשתות (לי זה טעים), יש אפשרות גם בבלנדר ואפילו תוסיף שקדים/חמאות בוטנים - יצא לך מעדן
ב. צלחת דגנים (אני אוכל ברנפלקס) מוסיף לזה שיבולת, מערבב עם חלב ויוצא לי טיעם

להחליף את הלחם שאתה אוכל בלחם כבד יותר, להוסיף פרי כמו בננה או תפוח לחלק מהארוחות, אם כל זה לא הולך - תפנה לכיוון הגיינר.

ואם כל הדברים כבר נמצאים בתפריט.?😵😵😵
100 גרם שיבולת שועל בכל בוקר עם 2 פירות אבקת חלבון וגיינר ו 30 גרם אגוזי מלך 30 גרם שקדים טבעי כמובן על בסיס מים

כמו שרשמתי גיינר גם כלול בשייק
כמו כן 400 גרם אורז בשעה 6 אחרי אימון
400 גרם בשעה 9
בערך משהו כמו 5 פרוסות לחם מלא ביום.
עכשיו אתם מבינים את הקושי 🤩🤩

יצא לי לפגוש אנשים שעלו בסייקל שלם באזור ה 5-6 קג ככה שאני יחסית מרוצה ועוד נשאר לי חודש לתת בראש
בד"כ העליה המשמעותית יותר באסטרים ארוכים היא בשבועות - 4 -8, מה שאומר שאם תסיים את הסייקל(לאחר פיסיטי והתאוששות) עם 6 קילו תצא טוב..
משהו פה לא עבד...תגיד תזונה...תגיד חומר... תגיד תוספים.... הכל בסדר...גם לקחת ארימידקס אם אני לא טועה שגם לזה יש חלק לא קטן בתוצאה
סייקל ראשון 12 שבועות + העמסה + תוכנית תזונה קפדנית אמור להסתיים ביותר מ5-6 קילו
תנסה לשפר

• פותח/ת השרשור
בד"כ העליה המשמעותית יותר באסטרים ארוכים היא בשבועות - 4 -8, מה שאומר שאם תסיים את הסייקל(לאחר פיסיטי והתאוששות) עם 6 קילו תצא טוב..
משהו פה לא עבד...תגיד תזונה...תגיד חומר... תגיד תוספים.... הכל בסדר...גם לקחת ארימידקס אם אני לא טועה שגם לזה יש חלק לא קטן בתוצאה
סייקל ראשון 12 שבועות + העמסה + תוכנית תזונה קפדנית אמור להסתיים ביותר מ5-6 קילו
תנסה לשפר

נו..... אז איך השמנים של בלקן אח שלו??? יש מצב לאנדרדוס? חח
הקוד עבר...אז אין מצב לזיוף.

לא מבין מה אתם רוצים מהחומר
עם מצב התחזוקה שלי 3.5k ואני אוכל 3.5k לא תיהיה עלייה.
שבוע שכבר העלתי כמויות ועליתי 1.2 קג
זה לא חוכמה לעלות 14 ק'ג עם 6 ק'ג נוזל
אני מאוד מרוצה מהחומר תגידו מה שתגידו.

*בכל מקרה למרות ההמלצות לסיים עם קלן אני יצא מהסייקל כמו שצריך
נעשה pct ונסיים את החגיגה שיגיע הזמן
מקווה שבאמת ישאר תוצר סופי טוב ונחשוב בעתיד על סייקל חיטוב

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית